SATAN-iz Batajnice Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Usurper - Visions from the Gods Quote
Маузер Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Behemoth-Zos Kia Cultus digi Behemoth-Apostasy Quote
RNA Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Wolf-Black Wings :pivopije: :pivopije: То сад меркам на плочи. Quote
oʞɾoƃ Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Sepultura - Morbid Visions/Bestial Devastation Sepultura - Schizophrenia Quote
Angelystor Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 ^nice! :pivopije: :pivopije: То сад меркам на плочи. Prvi put u zivotu da rizikujem da shaljem kintu abroad u pismu, i drago mi shto sam, isplatilo se samo tako, heh. Quote
RNA Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 У којем смислу? Нашао си диск овди? Мордор? Quote
Angelystor Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 Ma jok, zashto bih nekome u Srbiji slao kintu pismom, kad postoji slanje pouzecem, placanje postnetom i ostale usluge? Neki Nemci, nadjoh ih kada sam gledao neka Lord Weird izdanja, i vidim imaju u pondi ona dva diska shto uzeh za po 7 evra, i 'ajde da probam, i the rest is history. Quote
lemmy sixx Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 Ovo su poslednji diskovi koje sam nabavio,jako lepa kolekcija: 1 Quote
Milogled Bluff Posted June 27, 2008 Report Posted June 27, 2008 Ovo su poslednji diskovi koje sam nabavio,jako lepa kolekcija: Jel' original??? Quote
Angelystor Posted June 27, 2008 Report Posted June 27, 2008 Mogli ni moderatori da obrishu spam jednom u zivotu. Quote
RNA Posted June 27, 2008 Report Posted June 27, 2008 Обрисао сам му све спамове са треш метал подфорума, а овде сам једини модератор који долази, иако не желим да модеришем овај подфорум. И, колега, лепо пише у поднаслову теме "тема за колекционаре". Ти то ниси, so stay clear. Quote
lemmy sixx Posted June 27, 2008 Report Posted June 27, 2008 Ja sa skoro 6000 albuma nisam kolekcionar? A daaaa,ne skupljam ploce.Ccc,strasno. Dobro,ako ti tako kazes,drzim se podalje. Ste svi ustogljeni ko da ste boga za muda uvatili. Quote
RNA Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 Хајдемо испочетка. Прочитај наслов и поднаслов теме и види да ли се налазиш у томе. Све и да имаш 15000 албума ниси колекционар, јер колекционари поседују ИЗДАЊА (који год формат), а не мп3. Quote
lemmy sixx Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 Naravno da se ne nalazim,ali ja uopste nisam spamovao sa tim postom.Pokazao sam vam sliku poslednjih diskova koje sam pazario,i originalni su.Cinjenica. Kolekcija je kolekcija,i nema apsolutno veze u kom je formatu ili obliku.Lupetas. Quote
azal Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 space eater. kad sam ziveo u americi kupovao sam 5-10 originala mesecno. u srbiji ne mogu jer nema izbora za moj prefinjeni ukus. a i preskupo je. Quote
RNA Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 Прескупо је, него шта. Зато ја дискове кад купујем углавном гледам оне на попусту (углавном су на попусту они што ја волим, које нико други не слуша ), или узимам преко ибеја за 5 евра - 10 долара. Некад се нађе и јефтиније, као кад сам узео Powersurge за 1 евро. @колега: Ова последња изјава ти је само још један доказ да појма немаш шта је колекционарство у музици. У музици се набављају ИЗДАЊА, не фајлови. Quote
DBrave Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 jebiga, sad se originalni cd sveo na to da li zelite da imate booklet ili ne danas moze bez problema da se skine FLAC gde nema gubitka kvaliteta u odnosu na cd... Voleo bih ja da imam pare za originale, ali uvek prvo biram koncerte... Ove godine sam od originala kupio samo Avantasia-Scarecrov, Edguy-Burning down the opera i Expedition Deltu... Voleo bih jos da uzmem Judas Priest - Nostradamus i novi Evergrey kad izadje... Quote
Little Butcher Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 Pre neki dan u Mordoru Thyrfing - Vansinnesvisor za 666 din Quote
azal Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 u americi mi je bila used varijanta najbolja...mozes svasta da nadjes za jeftino i u odlicnom stanju. Quote
Goxy Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 hypocrisy-the final chapter samael-ceremony of opposites Quote
Маузер Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 Behemoth-Demonica Emperor-Prometheus Emperor-Wrath of the tyrants Emperor-XI Equilibrium (sva tri limited crni boxset) Darkthrone-F.O.A.D boxset Quote
RNA Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 u americi mi je bila used varijanta najbolja...mozes svasta da nadjes za jeftino i u odlicnom stanju. Па, о томе и причам. Ретко узимам нове дискове, а на ибеју стварно може свашта да се нађе. Quote
Sandman Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 Voleo bih ja da imam pare za originale, ali uvek prvo biram koncerte... Isto. Quote
Little Butcher Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 Uh, da ne zaboravim i ovo: DARKTHRONE - Frostland Tapes 3cd SET DIGIBOOK HEL - Falland Vorandi Quote
Recommended Posts