Jump to content

Recommended Posts

Posted

Averse Sefira - Advent Parallax

Absu - Baratrum V.I.T.R.I.O.L. / Collector's Edition digipak

Funeral Mist - Salvation

Marduk - World Funeral (original Blooddawn/Regain)

Emperor - Reverence

Emperor / Thorns - split

Zivot je lep...

Posted
Bible ti je neki stoner heavy, a Gridlink ultra grind.

Фала на информацијама. Значи, музика да ти глава експлодира моментално. ;)

Posted

Rambo Amadeus - Hipišizik Metafizik

Prije koji dan, na benzinskoj pumpi, u tri ujutru nakon završenog seminarskog rada krenem po čips i sok, kad tamo polica sa diskovima i između kojekakvih kompilacija platinastih hitova stoji Rambo... i to po razumnoj cijeni od 5 eura. Ovdje kod nas nema pravih uvoznika za bilo šta što nije Grand/City, a ima jedna prodavnica diskova u gradu gdje se mogu naći PGP/One Records i diskovi sa još par "etiketa", ali po cijeni od 8 eura... A i tu je izbor ograničen. Meni baš drago bilo kad sam ugledao Ramba, iako M-91 računam za njegov posljednji stvarno zanimljiv studijski album, ovaj kupih, pa makar ga poslušao dvaput (već sam jednom, nije mi bilo baš ugodno).

Generacija 5 - Unplugged & Live

Disciplin a Kitschme - I Think I See Myself on CCTV

U jednoj maloj radnjici koja je pred propadanjem, rasprodaja, po 3 eura, stoje već godinama diskovi, šaka njih, kutije maltene istrunule. Generaciju 5 sam odavno planirao uzeti, red je da se ima, onako usput, a Disciplinu zbog mladosti svoje. Sjećam se kad se pojavila ta britanska verzija Discipline kako mi je bilo bezveze i nije mi se sviđalo, ali s vremenom sam malo skontao priču... Vrtili se spotovi i polako... I sad kad sam pustio disk skontam da znam svaku jebenu stvar. U suštini, opaka svirka i zvuk.

TONA - 1000

tonaomot.jpg

E, ovo stiže danas iz Novog Sada, kako kaže jedna recenzija, "spoj onog najboljeg iz roka, metala i panka"... Grubo, muški i kako treba.

MySpace profil - LINK - poslušati obavezno numeru "Oreol", po meni vjerovatno najbolja srpska rok pjesma u posljednjih 10 godina.

Naručivanje za Srbiju, ukoliko se neko zainteresuje - LINK.

Posted

BELPHEGOR "Blutsabbath" 1997 (original Last Episode Records press)

LP - IRON MAIDEN - Somewhere In Time 500 dinara (licenca)

LP - IRON MAIDEN - No Prayer For The Dying 500 dinara (licenca)

:rockdevil:

Posted (edited)
BELPHEGOR "Blutsabbath" 1997 (original Last Episode Records press)

Znaci ti si taj koji je bio brzi od mene! Svaka chast!

Imam Blutsabbath u kolekciji ali kao reizdanje zajedno sa The Last Supper (2CD).

Edited by Nemethor
Posted
JA cim sam video, telefon u ruke i rezervisi. Ali jbg, i ti ces verovatno jednom biti brzi i od mene. Do sada sam te 2 puta pretekao. :)

:pivopije:

To su stvari koje zivot znace. Od Belphegor-a mi samo nedostaje Infernal Live Orgasm, cak sam ga imao u rukama u Totemu ali na kraju

ga ipak nisam kupio. Nije mi jasno zasto to ne stavljaju u zvanicnu Belphegor diskografiju, ni na sajtu ni na space-u...