Vlaja Buraz Posted July 18, 2009 Report Posted July 18, 2009 Momci moji, lijepi moji momci... sve je to lijepo, ali gdje je tu metal? Ah da, evo ga: Sad mogu da se povučem sa scene. Quote
oʞɾoƃ Posted July 18, 2009 Report Posted July 18, 2009 Bethor ima samo jednu recenziju na Arhivama, a i ta je 0% Quote
kuruz Posted July 18, 2009 Report Posted July 18, 2009 @ Vlaja Jebeš metal, daj tu Plazmu sa kreveta. Imao sam i ja St. Anger dok nisam uzeo burazov bajs bez pitanja... Quote
SIKFUK Posted July 18, 2009 Report Posted July 18, 2009 brate...dovoljno je samo setiti se bethorovg nastupa pred impaled nazarene...how low can you go... grđe od toga ne može Bethor ima samo jednu recenziju na Arhivama, a i ta je 0% na arhivama? wow!!! brate na arhivama! možeš misliti ako me sećanje dobro služi i Master of Puppets je dobio 0% u jednoj od recenzija.... Quote
Imrahil Posted July 19, 2009 Report Posted July 19, 2009 Sigur Rós - ( ) Tales Of Dark... - Perdition Calls Quote
Thrasher Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 (edited) Motorhead - Inferno Motorhead - Bastards Motorhead - Snake Bite Love Motorhead - 1916 Motorhead - Live At Brixton Academy Motorhead - Orgasmatron Motorhead - Sacrifice Motorhead - Rock 'n' Roll Fear Factory - Demanufacture (2 CD) Agent Steel - Alienigma Edited July 20, 2009 by Thrasher Quote
Nemethor Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 Motorhead - Inferno Motorhead - Bastards Motorhead - Snake Bite Love Motorhead - 1916 Motorhead - Live At Brixton Academy Motorhead - Orgasmatron Motorhead - Sacrifice Motorhead - Rock 'n' Roll Fear Factory - Demanufacture (2 CD) Agent Steel - Alienigma Kakva tura! Svaka cast! Quote
Mr.Hate Posted July 21, 2009 Report Posted July 21, 2009 Novi diskovi u mojoj temi na berzi.Preko linka u mom potpisu stizete direktno. Quote
Nemethor Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Enslaved - Frost (1. press, Osmose 1994) Darkthrone - Transilvanian Hunger - digipak reissue Quote
F4R15 Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Enslaved - Frost (1. press, Osmose 1994) Darkthrone - Transilvanian Hunger - digipak reissue možeš ti... Quote
Dr Alex Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Fear Factory - Demanufacture (2 CD) Hotjesh da prodash taj FF? ...ili da se menjash za neshto drugo?? kod mene: Nick Cave & The Bad Seeds - Live Seeds (box) Quote
Thrasher Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Hotjesh da prodash taj FF? ...ili da se menjash za neshto drugo?? kod mene: Nick Cave & The Bad Seeds - Live Seeds (box) Hm...Moram da razmislim. Zavisi sta imas da ponudis. Quote
Dr Alex Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Dodajem: Vo)))id / Blackstream - Rerum Novarum (CDr, Ltd) Trip/Reset & Flat Affect - Solve Et Coagula (CDr, Ltd) Fukte vs. Kook's CookBook - Harshware (Cass, Ltd) Saturn Form Essence - Pure Crystalline Emptiness Of Saturn (CDr, Mini, Ltd) Baader / Dotåbåtå - Terror Patterns (CDr, Ltd) Fukte - Longwaves (CDr, Mini, Ltd) najludja pakovanja koja sam video u zhivotu (izdali su i nama 3" cdr u ludom pakopvanju ) Koga zanima neka pogleda na Toxin Industries Quote
Јарослав Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Dodajem: Vo)))id / Blackstream - Rerum Novarum (CDr, Ltd) Trip/Reset & Flat Affect - Solve Et Coagula (CDr, Ltd) Fukte vs. Kook's CookBook - Harshware (Cass, Ltd) Saturn Form Essence - Pure Crystalline Emptiness Of Saturn (CDr, Mini, Ltd) Baader / Dotåbåtå - Terror Patterns (CDr, Ltd) Fukte - Longwaves (CDr, Mini, Ltd) najludja pakovanja koja sam video u zhivotu (izdali su i nama 3" cdr u ludom pakopvanju ) Koga zanima neka pogleda na Toxin Industries докони људи Nokturnal Mortum - Lunar Poetry у финој картонској кутијици. Quote
Dr Alex Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 CDr se i ne računa kao original... Zashto? Ne znam da li znash, ali postoji dosta izdavacha koji izdaju cdr diskove. Vetjina noise-a izlazi na cdr-u. Ni ja ne volim to, ali shta je tu je. Quote
Dr Alex Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Zato što rikne posle 5-10 godina. Zavisi kako chuvash. Meni do sada ni jedan nije riknuo. Quote
oʞɾoƃ Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Imam ja nekih koje sam kupio 2000. i nijednom ih od tada nisam izvadio iz kutije, pa su svi redom riknuli. Quote
Nemethor Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Stormnatt - The Crimson Sacrament - digipak Paragon Belial - Nosferathu Sathanis Quote
banedeathmetal Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Konacno: OBSCURA - Cosmogenesis (Relapse Records, 2009) Quote
Imrahil Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Green Carnation - Journey to the End of the Night Quote
Recommended Posts