In The Flesh Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 Ima li neko neki Deadsoul Tribe album kojega bi zelio da se otarasi? Ili ako neko (Gojko) moze da ga nabavi? Mada vidim da ovđe uglavnom death/black/thrash bendovi cirkulisu. Progressive niđe. btw. Pain of Salvation - Be Pain of Salvation - The Perfect Element Pain of Salvation - Remedy Lane Quote
WIZARD OF GORE Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 A ti si taj što mi ga maznu ispred nosa ! Neka te, neka ... šta sam ti to maznuo ispred nosa? Dominaciju? @Sikfuk, mislim da ITV Melomarket Crno Belo I Srebrno izdao samo na kaseti. (Nikada nisam video disk, ali kasetu jesam) samo na kaseti? meni se čini da sam pre neku godinu video taj album na CD-u (jebo me sveti ilija kad ga ne kupih ) ali ne sećam se ko je to izdao svejedno, voleo bih da nabavim taj album kao i Godinu sirotinjske zabave pa da kompletiram Block Out diskografiju Potpisujem. ))) ko je tebe bilo šta pitao??? Quote
Narsil Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 (edited) Нико, али не видим да мора неко нешто да ме пита да бих се јавио. Edited August 1, 2009 by Narsil Quote
Ајлин Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 @wizard Pantere. Pogotovo CFH prvo izdanje. Quote
salebghouse Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 @wizard-to je verovatno bilo reizdanje multimedia recordsa. i meni se cini da je melomarket izdao samo kasetu Quote
WIZARD OF GORE Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 @wizard Pantere. Pogotovo CFH prvo izdanje. Mogu ti prodati taj disk ako ga baš toliko žarko želiš Quote
Ајлин Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 Neka neka, treba da ti zahvalim, odlenjio si me time što si mi ga mazn'o ispred nosa i sinoć sam ga pronašla samo pare još da nabavim pošto je ovomesečni fond otiš'o Quote
VoivodBG Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 @Wizard ovo moje reizdanje Crno Belo i Srebrno je metropolis records izdanje, multimedia je samo reizdala godinu sirotinjske zabave i san koji srecan sanjas sam, mozes preko njihovog sajta da porucis gsz album. Imas li mozda na kaseti onaj live album Akasemija, KSt Live Uzivo, koji su izdali za Take It Or Leave It Records? Quote
Ајлин Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 Prodaja = razmena dobara i novca. Barter = razmena dobara i dobara ili usluga. Rekao si prvo Quote
vudun Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 ONSLAUGHT - In Search of Sanity. Сврљишка веза. Купљено својевремено у Енглеској. Quote
HADES Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Hellhammer - Demon Entrails Decayed - The Black Metal Flame Quote
Kwlt Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 ONSLAUGHT - In Search of Sanity. Сврљишка веза. Купљено својевремено у Енглеској. ima Svrljig u Engleske? Quote
vudun Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Има тамо једног пасионираног колекционара од 40 и кусур лета. Quote
Grob Bez Dna Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 unleashed - victory dobih za rodjendan. Quote
WIZARD OF GORE Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Bjesovi - Na Živo Kataklysm - Serenity Now! Vader - Litany Vital Remains - Dawn of the Apocalypse i VR je najzad kompletiran Quote
MissDickinson Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Nabavih pre neki dan The Beatles / 1962-1966 plocu, ako se to racuna... Jugotonovo izdanje, do duse... Quote
Ајлин Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Naravno da se računa, a imaš i specijalnu temu zove se Vinil kult Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 ARCTURUS -SHAM MIRRORS !!! Nabavih pre neki dan The Beatles / 1962-1966 plocu, ako se to racuna... Jugotonovo izdanje, do duse... AKo je jugotonovo izdanje,moz dupe da obrises sa tim to ne vredi ni trepavicu Quote
MissDickinson Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 AKo je jugotonovo izdanje,moz dupe da obrises sa tim to ne vredi ni trepavicu Znam... Nisam nikakav kolekcionar, cisto mi je zanimljivo. Quote
Nemethor Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 Behemoth - And The Forest Dream Eternally + bonus Bewitching The Pomerania EP Dark Funeral - Vobiscum Satanas - digipak Marduk - La Grande Danse Macabre Vader - De Profundis Vader - Impressions In Blood - slipcase Limbonic Art - Ad Noctum... Quote
vudun Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 Ха, види шта ми залута: Momci moji, lijepi moji momci... sve je to lijepo, ali gdje je tu metal? Ah da, evo ga: Sad mogu da se povučem sa scene. Можеш искористити Свети Бес за потпалу, предстојећу грејну сезону. Imao sam i ja St. Anger dok nisam uzeo burazov bajs bez pitanja... Quote
Recommended Posts