Grob Bez Dna Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 pestilence - malleus maleficarum Quote
BLAGOJE Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 bra'o tepicu,definitivno album za svaku kolekciju. Quote
kuruz Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Stoka ga zavitlala sa sprata na beton, ostali samo dugmići... Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Znam... Nisam nikakav kolekcionar, cisto mi je zanimljivo. Pa ako imas josh nesto od ploca mozemo da se nadjemo i diskutujemo Quote
VoivodBG Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Bvana Iz Lagune - Ko Je Krao Jogurt? Bvana Iz Lagune - Na Nivou Prosechne Cigle Quote
Gavrius Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Sapfhier - Trollskogen Aeternus (Nor) - Shadows of Old Hecate Enthroned - The Slaughter of Innocence, A Requiem for the Mighty Naglfar (Swe) - Pariah Cradle of Filth - Cruelty and the Beast Ancient (Nor) - Night Visit Quote
Drogarito Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 pestilence - malleus maleficarum Quote
Nemethor Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Naglfar (Swe) - Pariah Sjajan album fenomenalnog benda! Quote
Verbat Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Napisite odakle kupujete diskove i po kojim cenama. Quote
Lunar Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Ja sam presrecan, ulovio sam dva diska za kojim vec dugo tragam: Edge of Sanity - Purgatory Afterglow Edge of Sanity - Crimson Neurosis - Through silver in our blood Quote
Јарослав Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 овде их има три наручен је Трст од Танкарда Quote
BLAGOJE Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Ja sam presrecan, ulovio sam dva diska za kojim vec dugo tragam: Edge of Sanity - Purgatory Afterglow Edge of Sanity - Crimson Neurosis - Through silver in our blood bez tog "our",ukra' si mi taj disk,pa te moram ispravljati. Quote
Grobodan Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 Pocinje... SENTENCED - Crimson (digibook reissue) OPETH - Watershed (special edition + bonus DVD) ova 2 cu pipati samo rukavicama SLAYER - Reign in blood BLIND GUARDIAN - Nightfall in middle earth (remaster s bonus trakom) Sve ovo 47 evra a bice jos ovih dana Quote
WoI Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 vidim ja da ces ti sve pare da potrosis za tri dana Quote
Mr.Hate Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 Pocinje... SENTENCED - Crimson (digibook reissue) OPETH - Watershed (special edition + bonus DVD) ova 2 cu pipati samo rukavicama SLAYER - Reign in blood BLIND GUARDIAN - Nightfall in middle earth (remaster s bonus trakom) Sve ovo 47 evra a bice jos ovih dana Mozda ces misliti da ti solim pamet ali zasto placas toliko skupo CDove?I kako nije sramota te ljude da te deru toliko...A mozda je za njihove standarde to normalno... Quote
Angelystor Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 (edited) Pa dobro, u bgu bi te sve diskove verovatno preko 60 evra morao da plati moji poslednji dodaci: Motorhead - Bomber Motorhead - Sacrifice Judas Priest - Stained Class Judas Priest - Point Of Entry Edited August 12, 2009 by Angelystor Quote
Grobodan Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 Mozda ces misliti da ti solim pamet ali zasto placas toliko skupo CDove?I kako nije sramota te ljude da te deru toliko...A mozda je za njihove standarde to normalno... Ako mi nadjes Sentenced u ovom izdanju za 10 evra bilo gde u Srbiji, pristajem na soljenje pameti Quote
oʞɾoƃ Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 (edited) Mozda ces misliti da ti solim pamet ali zasto placas toliko skupo CDove?I kako nije sramota te ljude da te deru toliko...A mozda je za njihove standarde to normalno... 4 diska za 47€? O čemu ti pričaš? To je do jaja jeftino za kupovinu u radnji. Inače: At The Gates - Gardens Of Grief Edited August 12, 2009 by Gojko Quote
VoivodBG Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 Skate Zombie - Breakdown kaseta Vivisect - Numbness Of The Nation kaseta Quote
Little Butcher Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 Fleshcrawl - Structures of Death Quote
Mr.Hate Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 Ako mi nadjes Sentenced u ovom izdanju za 10 evra bilo gde u Srbiji, pristajem na soljenje pameti Ma kakva Srbija,to je laku noc odavno.Milion puta mi je taj Sentenced prosao ispred ociju da mi na pamet nije palo da nekom to treba pa da ga uzmem.Doduse ne znam u kakvom izdanju ali ako si prva ruka od preko onda bi trebalo ti diskovi da budu malo jeftiniji.I ja pazarim ploce po radnjama za svoju kolekciju pa uvek idem na to da dostignem cifru za discounts ako znate sta je to.Kad kupim dovoljno komada bar postarinu finansira prodavac. Quote
Ајлин Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 Koga interesuje, Nuclear Blast izdanja sa veeeelikim popustom: http://www.theomegaorder.com/s.nl/sc.16/category.220945/.f Int'l post je usd 8 Quote
Despot! Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 Pocinje... SENTENCED - Crimson (digibook reissue) OPETH - Watershed (special edition + bonus DVD) ova 2 cu pipati samo rukavicama SLAYER - Reign in blood BLIND GUARDIAN - Nightfall in middle earth (remaster s bonus trakom) Sve ovo 47 evra a bice jos ovih dana au, znaci pristigo si u trst Quote
Recommended Posts