Маузер Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 (edited) Dark Funeral- Attera Totus Sanctus digi Absu- Tara+In The Ezes Of Ioldanach Edited September 25, 2009 by Grishnackh... Quote
Nemethor Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Absu- Tara+In The Ezes Of Ioldanach Obozavam ovo reizdanje, jedino mi malo smeta sto ostaju otisci prstiju na digiju Quote
Little Butcher Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Disease Illusion - Reality Behind The Illusions of Life Synestesia - Feeniks Quote
Gavrius Posted September 27, 2009 Report Posted September 27, 2009 Hermh - Before The Eden - Awaiting The Fire Taake - Nattestid Ser Porten Vid Blakagir - Nostalgia / Droga Przed Egzekucją Quote
Grobodan Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 MAYHEM - De misteriis dom sathanas (DSP edition) konačno, već me je malo bilo sramota što nemam ovo, ali ko čeka dočeka. Quote
Grobodan Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 Istina, imajući u vidu činjenicu da sam ga platio 500 din, a nije mogao nigde ovde da se nađe za ispod 20 jura. Quote
Иван Карамазов Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 MAYHEM - De misteriis dom sathanas (DSP edition) konačno, već me je malo bilo sramota što nemam ovo, ali ko čeka dočeka. Znaci ti si me zajebao za dlaku. Odneo mi Mayhem za 500 kinti ispred nosa. Quote
oʞɾoƃ Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 Istina, imajući u vidu činjenicu da sam ga platio 500 din, a nije mogao nigde ovde da se nađe za ispod 20 jura. Ne može ovde više da se nađe uopšte Nije stvar para. Quote
Nemethor Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 Hades Almighty - Millenium Nocturne Aura Noir - Deep Dreams of Hell Aeternus - Dark Sorcery - digipak reissue Aeternus - ...And so the Night Became - reissue Quote
Иван Карамазов Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 Satyricon - Dark Medieval Times (Moonfog 001) Quote
Јарослав Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 Aura Noir - Deep Tracts of Hell Quote
oʞɾoƃ Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 Xasthur - Subliminal Genocide Xasthur - Defective Epitaph Quote
Grobodan Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 Kad ces da nabavis vinil Funeral of being, to je vrhunac Xasthur diskografije. Quote
Guest HEFEST Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 Ala sam se juce obradovao. Dosao mi ortak iz Italije i kupio mi gomilu originala koje je nasao na nekom ekstra popustu. Manowar - Sign of the Hammer Europe - Final Countdown Kiss - Dynasty Motorhead - Ace Of Spades Dream Theater - Images And Words Zuchero - DVD Live in London Quote
oʞɾoƃ Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 Ništa lakše nego naći power/heavy albume jeftino, pogotovo velika imena. Ko me jebe kad slušam UG muziku Quote
Јарослав Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 (edited) али је зато УГ музика много захвалнија. а и много боља. пре пар година, један другар је Mutiilation - Vampires... платио 150 долара. али вредело је. и дан данас му завидим на том диску... Edited September 29, 2009 by Јарослав111 Quote
Иван Карамазов Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 Ništa lakše nego naći power/heavy albume jeftino, pogotovo velika imena. Ko me jebe kad slušam UG muziku Mnogo je sladje kad moras da se cimas da bi nasao sta ti treba. Zadovoljstvo je neuporedivo vece. Quote
Nemethor Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 али је зато УГ музика много захвалнија. а и много боља. пре пар година, један другар је Mutiilation - Vampires... платио 150 долара. али вредело је. и дан данас му завидим на том диску... Ja sam Mutiilation - Vampires... (nov) platio 14 evra (limited digipak, hand numbered 333 pieces) pre godinu dana... Quote
Јарослав Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 али ово је било прво издање. твоје вероватно није, чим је нов диск, а од пре годину дана је. и овај је чини ми се био лимитиран на 100 комада. Quote
Guest HEFEST Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 Za te pare mora da spakuju unutra i jednu seksi vampiricu koja dobro blajvi da bi ja kupio tako nesto. Elem dobio sam i ovo: Motleu Crue - Girls, Girls, Girls Testament - Low Timoria - Jedno 5-6 CD-ova (poznata italijanska grupa) Threshold - Subsurface (ovo mi je posebno leglo) Korn - Issues (ovo cu da poklonim nekom) Quote
Nemethor Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 али ово је било прво издање. твоје вероватно није, чим је нов диск, а од пре годину дана је. и овај је чини ми се био лимитиран на 100 комада. Naravno, ovo je reissue, inace originalna izdanja bendova iz LLN familije su jako skupa, Vampires... LP i Remains of a ruined dead cursed soul LP idu prosecno po 800 odnosno 450 funti po primerku, Belketre i Torgeist vinili takodje... pa ko voli Quote
Јарослав Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 хехе, волим ја, али... нема се. али нисам ни овако не задовољан. отприлике изађем на 1-2 ЦДа месечно. мени је то сасвим довољно. Quote
Grobodan Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 али је зато УГ музика много захвалнија. а и много боља. пре пар година, један другар је Mutiilation - Vampires... платио 150 долара. али вредело је. и дан данас му завидим на том диску... Bez uvrede, ali meni je imbecilno dati ovolike pare za disk, ali sto se kaze - ovce su za sisanje. 1 Quote
Recommended Posts