Nemethor Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 Bez uvrede, ali meni je imbecilno dati ovolike pare za disk, ali sto se kaze - ovce su za sisanje. Treba imati i malo srece, npr. Mutiilation - Sorrow Galaxies sam nasa bez vecih problema za 16 e, a na ebayu sam danas naleteo za 47 dolara na isti (End All Life 2007, nema barkod). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 (edited) али ово је било прво издање. твоје вероватно није, чим је нов диск, а од пре годину дана је. и овај је чини ми се био лимитиран на 100 комада. Vampires limited to 100 ne postoji (tj. postoji, ali je vinil), original Drakkar verzija iz 1995. je limitirana na 1000 komada i jeste zaista retka, mada je 150$ ipak previše. Nemethor je verovatno pazario Nihil Records portugalsko reizdanje Edited September 29, 2009 by Gojko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 мај мистејк. испала ми једна нула. а тај диск је иначе узет преко и-беја. и био је у савршеном стању. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemethor Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 Vampires limited to 100 ne postoji (tj. postoji, ali je vinil), original Drakkar verzija iz 1995. je limitirana na 1000 komada i jeste zaista retka, mada je 150$ ipak previše. Nemethor je verovatno pazario Nihil Records portugalsko reizdanje Nihil records 85/333 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 Bez uvrede, ali meni je imbecilno dati ovolike pare za disk, ali sto se kaze - ovce su za sisanje. slažem se evo ti jedan plusić :cmok: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 evo i tebi plusic od mene 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 (edited) sladak si edit: umalo da zaboravim na plusić Edited September 29, 2009 by WIZARD OF GORE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 Death Magnetic Metallica 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 (edited) Bez uvrede, ali meni je imbecilno dati ovolike pare za disk, ali sto se kaze - ovce su za sisanje. Tako nekako. Meni je kao zadrtom kolekcionaru 50€ (sa sve poštarinom) najviše što bih dao za CD, ma koliki da je raritet. Inače: Kataklysm - Temple Of Knowledge (Kataklysm Part III) Ovoliki broj grešaka u spelovanju nisam video ni na jednom back coveru xD Edited September 29, 2009 by Gojko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 Testament - Low Threshold - Subsurface (ovo mi je posebno leglo) Sjajan izbor. Koliko si plati Threshold ako nije tajna i koje izdanje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 Sjajan izbor. Koliko si plati Threshold ako nije tajna i koje izdanje? Ne znam za cenu moram da pitam ortaka jer mi je on to sve poklonio. Mislim da su svi cd-ovi bili oko 10-15 evra. Stvarno lep popust koji je on nasao negde u Milanu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 Ništa lakše nego naći power/heavy albume jeftino, pogotovo velika imena. Ko me jebe kad slušam UG muziku Mistična izdanja obično više koštaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masterofpuppets Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 Najkultnije je nabaviti first press, ova re-izdanja ako se bas mora, jes' da kosta ali je zadovoljstvo daleko vece! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 Najkultnije je imati 1st press PLUS neki ovako da se nađe ili Spec.edition Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masterofpuppets Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 Tako nekako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 Zar je bitno koje je izdanje? Jedino ako je buklet lepsi i veci. Ovako ne vidim nikakvu razliku. Pesme vamo , pesme namo!!! Meni ne fali nista ni mojim piratskim cd-ovima. Jedino je mozda pozitiva ako ima ludacki meni i spotove kao na mojim Number of the beast i Powerslave Mejden CD-ovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masterofpuppets Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 Naravno da je bitno, ima razlike u svemu, coveru, bookletima, blablabla...svako ima nesto sto mu se najvise svidja, meni na primer bas kojekakvi bonusi i video klipovi uopste ne trebaju na disku, kupicu DVD ili nesto. Od Metallice imam sve 1st presove sem kill em all-a koji je skup ko djavo, kvalitet diska je triput bolji nego neka novija izdanja sto imam, stari su 20 i kusur godina a i dalje sviraju bez ikakvog preskakanja i seckanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Dark Tranquillity - Fiction Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
excel fan Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 Naravno da je bitno, ima razlike u svemu, coveru, bookletima, blablabla...svako ima nesto sto mu se najvise svidja, meni na primer bas kojekakvi bonusi i video klipovi uopste ne trebaju na disku, kupicu DVD ili nesto. Od Metallice imam sve 1st presove sem kill em all-a koji je skup ko djavo, kvalitet diska je triput bolji nego neka novija izdanja sto imam, stari su 20 i kusur godina a i dalje sviraju bez ikakvog preskakanja i seckanja. Slažem se u potpunosti sa tobom,prvi pres je majka,sve nakon toga je otimanje para,skup je to hobi,kako naš narod kaže "koliko para toliko muzike"! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masterofpuppets Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 Slažem se u potpunosti sa tobom,prvi pres je majka,sve nakon toga je otimanje para,skup je to hobi,kako naš narod kaže "koliko para toliko muzike"! Upravo tako! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Иван Карамазов Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 AVENGER - Feast of Anger - Joy of Despair Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 cripple bastards-your lies in check Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
МегафаН Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 (edited) Kraljevski Apartman "Čuvar tajni" Edited October 2, 2009 by megafann Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 soulfly - conquer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 (edited) Behemoth-Evangelion+dvd digi Behemoth-Demigod Dark Funeral-Diabolis Interium 2cd digi Marduk-Those of the unlight (Osmose izdanje, ne gay reizdanje) Gehenna-Seen Through the Veils of Darkness (Cacophonous Records izdanje 1995.) Edited October 3, 2009 by Grishnackh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts