Wise Owl Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 Nedavno na prijateljevu preporuku nabavih ovaj Svedski bend...au bre, al' izuvaju!!! Izuzetno dobar tehnicki death, ali uz klavijature, sto mi je posebno interesantno , jer su odlicno uklopljene. Diskografija im se sastoji od 4 projekta i to: Submissive (demo, 1996), Third Eye Function (CD, 1997), The Armageddon Theories (CD, 1999) i Colonizing the Sun (CD, 2002). Iskreno me cudi da na ovom podforumu ne postoji tema o njima... Quote
necko Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 imam Colonizing The Sun na originalu, odlican album nisam slusao starije radove... Quote
Angelystor Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 Meni je to najbolji album, prethodna dva mi slabija, ali shta znam, sveukupno bend nishta specijalno. inache, Peter Lake trenutno svira u legendarnom Mekong Delta Quote
azal Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 meni je daleko najbolji The Armageddon Theories naj technical definitivno. ovaj lik sto je svirao bubanj i pevao na The Armageddon Theories je na colonizing the sun resio samo da peva i nasao 5 put slabijeg bubnjara, najveca glupost ikad, sa obzirom da mu glas nije toliko dobar nit pamtljiv. ali The Armageddon Theories jebe mile majke idalje. Quote
Little Butcher Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 Ja sam imao Colonizing The Sun na originalu, odlican album Quote
necko Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 Ja sam imao Colonizing The Sun na originalu, odlican album hehehe Quote
banedeathmetal Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 Pa jbm li ga, ovo stvarno jeste super bend, ali nekako su mi ipak previse melodicni, za moj ukus naravno. Mada, preporucujem, to je sigurno, stvarno fin bend. Quote
azal Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 da up-ujem temu. u poslednje vreme mi se bas dosta vrti The Armageddon Theories, i sa svim ovim novim tech death albumima, izvalio sam da je ovo poslednji album iz tog zanra koji mi je bas masterpiece. onaj colonizing the sun je premelodican, previse klavijatura ima i kao sto sam ranije spomenuo, bubnjar je malo slabiji pa nije sveukupno toliko kompleksno, ali TAT mi je idalje savrsenstvo. Bedak sto bend vise ne radi. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Eh inache i najpoznatija pesma colonizing the sun je rif od mekong delte about sciance Zanimljiv bend,trudio sam dugo da provalim i taj umetnicki izraz koji toliko forsiraju al na kraju mi se sve svelo na ooo da mi ocemo da budemo tehnicki Quote
Kumodraski Vo Posted June 22, 2014 Report Posted June 22, 2014 Poslusah The Third-eye Function, mnogo je dobar bre - bez preterivanja ali opet sa dovoljnom dozom ludila. Steta sto nema puno bendova koji znaju da odrze muziku u toj nekoj granici. Svidja mi se sto tu i tamo odvale neki Mesuga rif (iz ranije DEI faze naravno) + oni akusticni momenti + klavijature i efekti; tako da sve to stvara bas jaku atmosferu. Tekstovi su manje vise tipicni u ovom podzanru. Quote
Phallusifer Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Gre'ota da ovde ne spominjemo nove pesme kad vec imaju temu. Skinuh ono sto je Laza kacio (fala Lazo), preslusah, i meni je ovo skroz do jaja. Plus sto mi je uvek milo kad se ovako neki bend vrati. Quote
Recommended Posts