Melodicus Deathus... Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 Nema teme?! Ako ima nemojte da odobrite, ali ja je nisam nasao... Dakle, svi znamo sta je u pitanju, i molim utiske, omiljene likove, dogadjaje, sve... Ne bih sad hteo da pisem i pisem i pisem o filmovima... Ali o ovome, uvek moze nesto da se kaze... Quote
Azizam Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Kao i sve ostalo i ovo apsolutno volim (ovih dana). Šalu na stranu, kultni serijal i život bez nj' ne bi bio isti. /svih šest delova volim ma koliko neko smatrao da su prve tri epizode usrale stvar/ Quote
Melodicus Deathus... Posted April 13, 2008 Author Report Posted April 13, 2008 (edited) Ja, iskreno, nisam sve odgledao... Tako da planiram da ih gledam sve po redu. Tacnije, gledao sam tri filma, a dva od ta tri, kad sam bio klinac... Koliko ima ukupno delova? Eh... Rece covek iznad - sest... Edited April 13, 2008 by evil dead Quote
Brock Samson Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Ја сам одастао на Star Trek-у, тако да ме је заобишла та Star Wars манија, на сву срећу. Али ми се свидео The Empire Strikes Back. Ко још, осим мене, мисли да је remastered верзија прва три дела (IV - VI) лошија од оригиналне? Quote
Routasydän Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Nikad nisam voleo SF ali sam odusevljen sa Star Wars i naravno imam sve verzije u svojoj kolekciji. Meni su nekako stari filmovi sa vise smeka, narocito zahvaljujuci Harisonu Fordu i Marku Hamilu, epizode 1 i 2 mi se ne svidjaju jer su nekako detinjaste, ali zato je Osveta Sita jebacki!!!! Zao mi je samo sto nisuostavili prvobitni "radni" naslov "Rise of the empire" nekako mi je mnogo lepsi nego osveta jebenog Sita. A definitivno najkvalitetniji je Imperija uzvraca udarac Quote
The Joker Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 @ Brock & Jabba-Me three. Osveta Sita je taaaako dobar film.... Quote
Jabba the Hutt Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Definitivno najbolji od ove novije triologije Definitivno najbolji od ove novije triologije! Quote
enclave Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 najbolji mi je revenge of the sith... toliko jak film.... kakva prica je u pitanju.... Quote
The Joker Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Ajde to,nego nisam imao pojma da Kristensen ume tako jebacki da glumi! Quote
Routasydän Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Pa nisam ni ja znao .... posle onako ocajne glume iz drugog dela Samo mi je zao sto Epizoda 3 nije zadrzala originalni naziv Rise of the empire Quote
The Joker Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Pa bogami oba naziva su sasvim dobra. Quote
Sandman Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Nikad nisam voleo SF ali sam odusevljen sa Star Wars i naravno imam sve verzije u svojoj kolekciji. Meni su nekako stari filmovi sa vise smeka, narocito zahvaljujuci Harisonu Fordu i Marku Hamilu, epizode 1 i 2 mi se ne svidjaju jer su nekako detinjaste, ali zato je Osveta Sita jebacki!!!! Zao mi je samo sto nisuostavili prvobitni "radni" naslov "Rise of the empire" nekako mi je mnogo lepsi nego osveta jebenog Sita. A definitivno najkvalitetniji je Imperija uzvraca udarac Slazhem se. Epizode IV,V i VI su najjache.Posebno V "The Empire Strikes Back." A ja josh uvek nisam odgledao episode III. Inache jedan od radnih naziva je bio i "The Birth Of Darth". Quote
The Joker Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 E to je vec crap naziv.Brze u video klub po film! Quote
Brock Samson Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Кинеска верзија Освете Сита. Доста старо, али ми је и даље урнебесно. Quote
Melodicus Deathus... Posted April 18, 2008 Author Report Posted April 18, 2008 Кинеска верзија Освете Сита. Доста старо, али ми је и даље урнебесно. JJAAAAAAOOO!!! MAAAAJKOOO MIILLLAA!!!! HAHHHHAHHSSSSHSHSSSAAA!!! NEk idu upicku materinu!!! hahahaaaaaaa!! Quote
The Joker Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Toliko se covek smeje da ne moze da ubode space na tastaturi....daaamn. Quote
Melodicus Deathus... Posted April 18, 2008 Author Report Posted April 18, 2008 A jbg... KAKO su glupiiiiiiii!! hahaha!! Quote
The Joker Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Bolje od turske verzije Betmena tamo na humor temi... Quote
Melodicus Deathus... Posted April 30, 2008 Author Report Posted April 30, 2008 Odakle da skidam filmove? Quote
Melodicus Deathus... Posted April 30, 2008 Author Report Posted April 30, 2008 Sa Interneta hmmm... Pa ne znam bas... Dal imaju oni to? // 'eem ti sunce tvoje JA! // Quote
The Joker Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 Idi bre covece,mogu da ti nabavim sve delove dok kazes keksla. Quote
Melodicus Deathus... Posted May 1, 2008 Author Report Posted May 1, 2008 Turi to u paket sa sonijem... Dzokeru... Quote
Recommended Posts