East Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 jooooj nasho sam na kaseti one stare sw crtace sto su bili posle evoksa ...sad mora nadjem negde to za skidanje... Quote
RNA Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 Био је пре Евокса, а звао се "Дроиди". То кад скинеш да поделиш с рајом, хоћу рећи са мном. Никако да нађем тај цртани, а обожавао сам га. Quote
lemmy sixx Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Nazalost,nisam bio kuci pa da glefam kako imperija uzvraca udarac,ali popodne cu ubaciti DVD i napraviti sopstvenu reprizu...jako dugio nisam gledao to. Quote
Council A Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Ja originalnu trilogiju odgledam bar dva puta svake godine. Dok Phantom menace, napr, videh samo jednom u zivotu, a i to bese previse. Quote
East Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Био је пре Евокса, а звао се "Дроиди". То кад скинеш да поделиш с рајом, хоћу рећи са мном. Никако да нађем тај цртани, а обожавао сам га. tju tju ,evo sad sam ga stavio na download pa tamo kad se vrnem u bg ponecu...evo bash citam da se od 2003-2005 prikazivao i 3. crtani uz evokse i droide -clone wars,na sta li to lici ... Quote
Sandman Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Gled'o sam ja to,prikazivali su tada na Cartoon Networku. Relativno je sranje. Quote
East Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 verovatno u nekom novom fazonu ,danas sve pocinje da lici na jebene anime... ah skinuh ga ,jes da je malo losijeg kvaliteta al ima da bude home cinema danas Quote
Guest Bata Životinja Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 da ja malo pokvarim, Star wars su najveća nesreća koja je zadesila filmsku umjetnost i ljudski rod... gomila mitološkog smeća koja zagađuje ljudske umove.... eto, morao sam to da kažem Quote
Milogled Bluff Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 The Emperor: Rise my friend. Darth Vader: The Death Star will be completed on schedule. The Emperor: You've done well, Lord Vader. And now I sense you wish to continue your search for young Skywalker. Darth Vader: He will come to me? The Emperor: I have foreseen it. His compassion for you will be his undoing. He will come to you and then you will bring him before me. Darth Vader: As you wish. Nikada ne može da mi dosadi... Quote
RNA Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 За који минут "Повратак Једија" са све Евоксима. We're E-E-E-E-Ewoks, we're the spirits from the forest moon. Quote
КЈО Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 SW rulz your Ass trough The Force Shalim se, naravno, obozavam SW universe... Quote
VoivodBG Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 Bio sam veceras na premijeri Clone Wars-a... Animacija mi se uopste ne svidja, previse su kockasti, a da ne govorim koliko im je losa animacija kada su odeca i kosa u pitanju... Borbe ima, ali nisu uopste zanimljive, prica pa ima tu nesto smuckano, na brzaka, likovi su ravni kao ispolirane table, a da ne pricam infantilnom humoru (ma kakav crni infantilan humor, ono se ni deci ne bi dopalo) I sto je najgore ovaj film je uvertira u novi Clone Wars serijal, koji ce biti radjen u 3d, onaj prethodni sto je bio radjen u 2d je barem bio zanimljiv i imao je taj SW smek... Veoma slab odziv publike za premijeru, mozda je bilo samo 60 ljudi u SC. Quote
Nestvarna Posted October 2, 2008 Report Posted October 2, 2008 Prometheus Bound, citala sam u nekoj knjizi vezano za Feng Shui da takva daska za wc solju nikako nije dobra za pozitivnu energiju Voivod...A kakav je to onaj novi lik sto se pojavljuje, samo sam par puta uspela da uhvatim na TVu ali s obzirom da rintam kao nenormalna, nista ne kapiram...Je l' to Anakinov padavan?I kako je to moguce ako je Anakin tek u Osveti Sita samo pomocu Palpatina uspeo da udje u Savet Dzedaja ali ne i da postane Master? Evo i malog poklona od mene Quote
darthmoog Posted October 2, 2008 Report Posted October 2, 2008 Koliko me SW geekness sluzi ne morash biti master da bi imao padawana...tj. i obi van je uhvatio anakina da poducava dok josh nije bio master... Quote
Nestvarna Posted October 2, 2008 Report Posted October 2, 2008 Pa to jeste ali opet, jedini razlog je zelja Qui-Gon Jinn-a...Stvarno nisam nigde u epizodama primetila pricu ko kome moze biti Ucitelj ili Padavan mada mi je tvoja teorija najlogicnija. I ko je misteriozna osoba...zensko,cini mi se Quote
VoivodBG Posted October 2, 2008 Report Posted October 2, 2008 @Nestvarna, Ahsoka Tano, ona je Anakinov padavan, koji su mu dodelili Yoda i Obi Wan Kenobi, klinka u doslovnom smislu te reci, koju Anakin u pocetku ne moze da podnese, ali posto vidi malo sebe u njenim akcijama, zgotivi je pa ipak pristaje da je trenira. Mozda bi mi i bila zanimljiva kao lik da od nje nisu napravili samo malu devojcuru koja R2D2 zove Artooey, Anakina Skyguy itd. Topla preporuka svim hardcore fanovima SW je da preskoce ovaj film, nije vredan para, a i Lukasu sigurno vise ne treba... Quote
Fake City Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Mene samo zanima kada ce ovaj idiot Lucas da ode u penziju. Svaki noviji projekat gde je turio svoju njusku je bio total failure. Pa sta je samo uradio sa Indianom jbt koji je to debilizam. Treba ga ubiti. Quote
Novaliis Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Ne svidja mi se ova animacija, bedna je. Kao i novi Indijana Dzons. Quote
Machka Naopachka Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Netju u bioskop zbog ovoga. To jednostavno nije to. Kme. Quote
Fake City Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Ne svidja mi se ova animacija, bedna je. Mnogo je bedna, ja ne mogu da verujem da neko u 2008. moze da napravi tako graficki jadnu animaciju. Quote
RNA Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Mene samo zanima kada ce ovaj idiot Lucas da ode u penziju. Svaki noviji projekat gde je turio svoju njusku je bio total failure. Pa sta je samo uradio sa Indianom jbt koji je to debilizam. Treba ga ubiti. These movies should be taken away from George Lucas and Steven Spielberg, because they're insane. Quote
Sale B.C. Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 šta drugo reći za lika koji prodaje papuče s likom dart vejdera Quote
Recommended Posts