DBrave Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 pa mogla bi fina prica da se sklopi, kao na primer u igrici KOTOR... Imaju gomilu podloga za scenario, samo da se neko ozbiljno prihvati posla i dobro izrezira... Quote
Ranis Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 dada...tako neshto sam i kontao...ne mora bash da prati kotor... al nek bude na taj fazon...bila je neka pricha josh ranije...da kao hoce da naprave neki film sa kajl katarnom...onaj iz ranijih SW igara...to nikako Quote
Millosh_024 Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 dada...tako neshto sam i kontao...ne mora bash da prati kotor... al nek bude na taj fazon...bila je neka pricha josh ranije...da kao hoce da naprave neki film sa kajl katarnom...onaj iz ranijih SW igara...to nikako @Ranis (vezano za tvoj reply na moj post) KOTOR me je baš zainteresovao pričom. Pogotovo Revan-ov deo. Sith Lords iako ima zaista dobrih momenata mi je delovao nekako zbrzano (ne sasvim dovršeno). Kao da su se izgubili u pokušaju veće nelinearnost...ali zanima me treći deo. Valjda neće i on da me uzjebe.... Od trećih delova ičega, samo me Underworld 3 nije razočarao...ali zato drugi jeste. Quote
Srlandand Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 Bilo bi sranje da prave ista sto je vezano za KOTOR, jer samo mogu da useru. A i, cudno bi bilo spominjati Revana, s obzirom da ga je svaki igrac razvijao na svoj nacin ka lajt ili dark sajdu. Inace, sranje sto je KOTOR trojka mmo Quote
Millosh_024 Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 (edited) Bilo bi sranje da prave ista sto je vezano za KOTOR, jer samo mogu da useru. A i, cudno bi bilo spominjati Revana, s obzirom da ga je svaki igrac razvijao na svoj nacin ka lajt ili dark sajdu. Inace, sranje sto je KOTOR trojka mmo Ali u Sith Lords na početku dobiješ opciju da tokom razgovora namestiš Revana, na primer, onako kako si ga igrao. Da li je bio žensko ili muško, dark ili light pa se neki dalji razgovori tokom igre usklade sa tim... Nisam znao da je MMO....truly sranje. Edited January 21, 2010 by Millosh_024 Quote
Ranis Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 ma ni sluchajno kopirati kotor...vec ...razviti neku novu prichu...u nekoj davnoj istoriji SW univerzuma...to bih npr ja voleo da vidim u sledecem filmu... Quote
Mona Posted March 23, 2010 Report Posted March 23, 2010 'Not stronger, but quicker and more seductive the dark side is!' Quote
kurackurackurac Posted March 27, 2010 Report Posted March 27, 2010 Ali u Sith Lords na početku dobiješ opciju da tokom razgovora namestiš Revana, na primer, onako kako si ga igrao. Da li je bio žensko ili muško, dark ili light pa se neki dalji razgovori tokom igre usklade sa tim... Nisam znao da je MMO....truly sranje. multiplayer - znaci placa se... J E B E M I M M A T E R Quote
Ајлин Posted March 27, 2010 Report Posted March 27, 2010 Импосибл ту си, д фјучр из. Јел има неки линк за демо за тај ММО, мрзи ме да читам све? Quote
Ranis Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 'Star Wars' in a new dimension Some say that 3D movies are just a fad, and that they're already on their way out. George Lucas is betting otherwise. Lucasfilm announced that the six "Star Wars" films would be getting a 3D conversion. The oft-mocked "Episode One: The Phantom Menace" would be the first converted movie to hit theaters when it lands in 2012. The news sparked a slew of searches on the films as well as the process. Web lookups on "how are 3D movies made" posted triple-digit gains. You can read more about the plans at the official "Star Wars" site. But don't get too excited yet. As moviegoers have seen, there is a considerable difference in the quality of 3D effects. Here's hoping the revamped "Star Wars" flicks are more "Avatar" and less "Clash of the Titans." smeshno.... jel toliko nema ideja? Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 Nasli su novu igracku-3D,sad ce sve o cemu su mastali ovi napredniji reziseri,da prerade u 3D Quote
Ranis Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 pa dobro...ok 3D....skontali su da tu lezi para... ali to shto sve polazu na njega...to je sranje... sad kad urade tu 3D preradu star warsa...i za 5-6 godina izadje neka nova tehnologija, kontam da ce raditi preradu i u toj novoj tehnologiji, samo da se para uzme...a novih ideja nigde.. Quote
Night Prowler Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 Marko Bulat organizuje prvu "Star Wars" konvenciju u Beogradu Quote
Guest c1k4_ml3kc3 Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 Marko Bulat organizuje prvu "Star Wars" konvenciju u Beogradu Победа Quote
Ајлин Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 jedva čekam da izmisle kako da gledaoci uskoče u nekog lika u filmu pa da kompletiram doživljaj 1 Quote
Dead Man Walking Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 Podržavam pravljenje ponovo prva (druga) tri dela. Koliki god "kult" bili u to vreme realno su jedno veliko sranje. Gledao sam skoro svih šest delova i Čubaka mi je jebao kevu sa urlikanjem a Joda je jednostavno apsurdno loše napravljen. Ako nisu imali specijalne efekte mogli su bar da imaju glumu ali ne, ona je katastrofalna. Kada bi svi delovi bili na nivou epizode tri ovo bi bio serijal po mom ukusu. 2 1 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 Podržavam pravljenje ponovo prva (druga) tri dela. Koliki god "kult" bili u to vreme realno su jedno veliko sranje. Gledao sam skoro svih šest delova i Čubaka mi je jebao kevu sa urlikanjem a Joda je jednostavno apsurdno loše napravljen. Ako nisu imali specijalne efekte mogli su bar da imaju glumu ali ne, ona je katastrofalna. Kada bi svi delovi bili na nivou epizode tri ovo bi bio serijal po mom ukusu. http://www.youtube.com/watch?v=fLrpBLDWyCI&feature=related Quote
Dead Man Walking Posted June 21, 2011 Report Posted June 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=nSRwzP23ifI Quote
Vincent Hess Posted October 4, 2012 Report Posted October 4, 2012 Moj drug spevao Star Wars u desetercu! Meni je ovo genijalno http://jepskopojanje.blogspot.com/ Quote
Night Prowler Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 http://www.ign.com/articles/2013/01/14/zack-snyder-developing-a-star-wars-film Quote
M-16 Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 http://starwars.com/news/new-animated-series-star-wars-rebels-coming-fall-2014.html Quote
Recommended Posts