Face Of Melinda Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 Slusah ga pre neki dan kada si kacio na fejsu... fino legao ovaj ol' school zvuk Quote
azal Posted January 21, 2016 Author Report Posted January 21, 2016 sinoc sam pustio ovaj album, mislim da ga bar 10 godina nisam pustio. idalje mnogo kida. zvuci otprilike kao Parallel Minds/In Your Multitude era Conception sa ethno momentima. Do jaja je sto ti neki tradicionalni momenti poteci iz sri lanke i tog dela sveta. Ne znam da li bilo koji drugi metal bend ima slican zvuk. Nije uopste onaj Myrath muslimanija fazon, nit je neki prezvakani evropski folk trip sa frulicama od kojih mi se prdi. Sascha Paeth potpuno iskidao produkciju, ti dodtani ethno instrumenti su svi bas skroz na mestu, nit se preteruje nit zvuci siromasno ikad. Bas jeben/jedinstven album. Quote
azal Posted January 21, 2016 Author Report Posted January 21, 2016 i jedna od najboljih metal/80s pop obrada ikad http://www.youtube.com/watch?v=A9Pw2R7zT24 Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 Chini mi se da su malo ljudi zasiceni novom modernom prekompresovanom produkcijom i da se oldschool polako vraca ,bash mi je drago Quote
Angelystor Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 Opa, vidi ga moj brat Somapala. Vazda ga znam samo po radu sa Firewindom, mora i ovo da se overi...nekad. Quote
Grobodan Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 (edited) metal za seljake Edited January 21, 2016 by Grobodan 1 Quote
azal Posted January 21, 2016 Author Report Posted January 21, 2016 Nije uopste onaj Myrath muslimanija fazon, nit je neki prezvakani evropski folk trip sa frulicama od kojih mi se prdi. Quote
azal Posted January 27, 2016 Author Report Posted January 27, 2016 @Angelystor - jel si slusao Lefay - SOS? Quote
Angelystor Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Mislim da sam imao nekad neke (Morgana) Lefay albume na mp3u, ali ne sećam se muzike skoro ič. I da sam slušao, ima preko 10godina Quote
azal Posted January 28, 2016 Author Report Posted January 28, 2016 pustio sam prosle nedelje i bio u fazonu da bas premalo ljudi gotivi i da bi se tebi verovatno svideo album. muzika je mozda najblize ranijem nevermoreu, prvi album i in memory, a vokal je mladi Jon Oliva, bas skoro identican Quote
Grobodan Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Odlicna je Morgana Lefay / Lefay, whatever, i meni su uvek vukli na mracniji Savatage, to su ti zaboravljeni biseri iz devedesetih. Quote
Angelystor Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 M'da, na papiru deluje kao nešto što bi mi leglo. Aj stavim da se skida kad dođem doma, ali kad će stići do playlist-e...zna Grob otprilike kako funkcionišem Quote
Berliner Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Odlicna je Morgana Lefay / Lefay, whatever, i meni su uvek vukli na mracniji Savatage, to su ti zaboravljeni biseri iz devedesetih. ja redovno slusam njih, pizdarija bend Quote
Grobodan Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Da se ispravim: to su ti bendovi iz devedesetih koje zna deset manijaka Quote
In The Flesh Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 Pa je li to isti bend? Sjecam se Morgane sa Metalla-e na Viva Zwei, neke '96-7 Quote
azal Posted January 29, 2016 Author Report Posted January 29, 2016 isti je bend. nesto su kratko promenili ime u Lefay iz nekog razloga pa vratili evo sta kaze wiki In 1997, Morgana Lefay split up. Persson, Heder and Söderlind kept the name. Meantime, Rytkönen and Eriksson were joined by drummer Robin Engström (formerly of M.I.D., Dark Tranquillity, and Fantasmagoria), and continued under the name Lefay, changing record their label to Noise Records. After releasing three albums, they got back the name Morgana Lefay when they returned to Black Mark Records. The albums The Seventh Seal, Symphony Of The Damned, re-symphonised and S.O.S were made when the band was called Lefay. In 1999, a self-titled album was made with Thomas Persson on guitar. Quote
azal Posted February 5, 2016 Author Report Posted February 5, 2016 reunionovali se Soundscape, mega mega UG prog rock/metal legendice. Quote
Angelystor Posted February 18, 2016 Report Posted February 18, 2016 Vrtim album ovih dana, do jaja je. 1 Quote
Angelystor Posted March 3, 2016 Report Posted March 3, 2016 Napredovao dalje, onaj EP je kul, dok mi drugi album, "Poison Seed" nije loš, ali ni izbliza zanimljiv kao "Programmed". Doduše, ne bi me čudilo da za drugi album važi ista fora kao za onaj Conception famozni, da važi za neki mega-prog-kult od albuma Quote
azal Posted March 3, 2016 Author Report Posted March 3, 2016 rekao bih da si ubo uporedjenje 100 posto Quote
Face Of Melinda Posted March 9, 2016 Report Posted March 9, 2016 Ne znam gde da stavim... nije bas kult, ali jako dobra svirka i album http://www.youtube.com/watch?v=d9zmiN-wZmI Quote
Runner Posted March 21, 2016 Report Posted March 21, 2016 Dobar ovaj Avalon sto ste ga spominjali na prethodnim stranama, preslusavam ovaj album Eurasia. Blagodarim na preporukama Quote
azal Posted October 18, 2016 Author Report Posted October 18, 2016 ovo je god level kvlt koncert, nema dalje Quote
Recommended Posts