Grobodan Posted Wednesday at 06:39 PM Report Posted Wednesday at 06:39 PM Nema veze, svi smo mi metal heads Kult album btw Quote
Kumodraski Vo Posted Thursday at 07:27 AM Report Posted Thursday at 07:27 AM On 4/1/2025 at 7:51 PM, Dinarski Ratnik said: Ne znam koliko je ovuda poznat, al opet valja podjelit jer je bend underground a album drobi Kakvo suerenje brate.. Kao Arch era FW, samo vise epski. Ne znam sta jos ima na ovaj fazon, pada mi Cirith Ungol na fazon ali oni su manje prog od ovoga. Ovi bas znaju da mu ga daju po virtuozi.. Quote
Dinarski Ratnik Posted Thursday at 08:16 AM Report Posted Thursday at 08:16 AM 46 minutes ago, Kumodraski Vo said: Ne znam sta jos ima na ovaj fazon Probaj ovo ako već nisi 1 Quote
Kumodraski Vo Posted Thursday at 08:57 AM Report Posted Thursday at 08:57 AM Nikad cuo hvala ti I ovaj Cauldron cu da vrtim dosta, volim te rifaste albume gde ti treba vremena da ti se sve slegne.. Quote
Grobodan Posted Thursday at 10:13 AM Report Posted Thursday at 10:13 AM Au Slauter je još veći kult, oba albuma. Probaj vole i SA Slayer na taj fazon. 1 Quote
Recommended Posts