Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja sve cekam Azala da pomene Eniac Requiem i njihov Space Eternal Void (koji je i "krivac" za to sto se tema otvorila)..U svakom slucaju,fenomenalan album,jedan od boljih sto sam cuo u zadnje vrijeme i jedini koji su izbacili.Imao sam link,ali je izbrisan.Mislim da ga ima na ProgressiveR-ovom blogu.

Posted (edited)

================================================================================

WhereIsIt? 3.68 16.04.2008, 21:30:55

User List Contents

================================================================================

User List Contents

File, Folder or Disk

----------------------------------------------------------

Artension - Forces of Nature

Artension-Sacred Pathways

Enchant-Time Lost

Pretty Maids - Planet Panic

Secrecy-Art In Motion

Shadow Gallery-Legacy

Silent Force - Empire of Future

Trans-Siberian Orchestra - Beethoven's Last Night

Trans-Siberian Orchestra - Christmas Eve and Other Stories

---

Total folders: 9 (689 MB)

E N D O F R E P O R T

hehe... evo ga jedan moj mp3 disk... Omiljena stvar mi je Trisomie XXI :rockdevil:

Kad citam ovu temu kontam koliko sam pozaboravljao kako neki dobri bendovi zvuce u poplavi svakojake muzike ovih dana :no:

Jel slušao neko Devil Doll? Ja nikad nisam imao strpljenja to da odslusam do kraja!

Mislim da niko jos nije pomenuo:

Treasure Land - Questions :o

32984.jpg

Edited by ErliK
Posted (edited)

ako neko ima link za taj treasure land obavezno nek postavi!!

to mi je ostalo kod burazera u americi. znam ceo napamet.

secam se, to su bili dani kad nisi mogao mnogo da narucujes, imas pare svakih pola godine za 4 diska i sta god kupis, to se slusao i ako je lose.

iako je taj treasure land 6.5 od 10 realno, najvise zbog iritantnog pevaca, ja ga znam od pocetka do kraja.

i gitarista jebe majke, narocito kad opali one latino flavor solaze.

secam se sa Treasure Land sam narucio, Superior - Behind, Angra - Angels Cry i Stratovarius - Visions

Edited by azal
Posted (edited)

Slusao sam Secrecy pre 100 godina zadnji put, sumnjam cak i da imam disk u kuci. (@ Dragon-attack - ima ga Novak, narucivali smo svojevremeno zajedno to iz Butchersounda, secam se k'o juce da je bilo ;)).

Treasure Land... nekad sam se bas lozio da ih nabavim, ali nisam se odusevio kad se to konacno i desilo... Sta znam, onako...

EDIT: sad cu da uploadujem CHARISMA, Karma album, taj kvlt mora biti podeljen sa ljudima ovde. Nikad bolji prog metal sa lady za mikrofonom nisam slusao u zivotu.

Edited by Apeiron
Posted

19227.jpg

http://rapidshare.com/files/103701140/tre.la.-g.rar
ili
http://www.shareonall.com/Treasure_Land_-_Gateway_-_1998_Metalarea.org_by_IronMan_feae.rar

32984.jpg

http://rapidshare.com/files/50359691/Treasure_Land_-_Questions.rar

Posted (edited)
Zar nije to Erlik postavio na prosloj ili pretprosloj strani? :confused:

Ovo je bolji kvalitet, kao sto rekoh, a trazlili su ga..

Edited by Toksa
Posted

E, tako je već bolje, bez Sikresi nema leba :meshuggah:

Treasure Land je zvučao razvaljivački na nekim klipovima s neta krajem 90ih, ali se nisam preterano oduševio ostatkom materijala. Kako god, bend itekako vredan pomena. Gitarista je isto neki manijak

Posted

:pivopije:

Haha, i sad kako skidam i slusam ove kvltove, samo na Last.fm upisujem "kvlt" na stranice tih bendova, ako ih uopste i imaju :meshuggah: Charisma se mixa sa nekim turskim bendom tamo kako mi se cini, neki frljav jezik pisu ljudi po shoutboxu, ali pojasnio sam im sta je kvlt :meshuggah:

I jos nesto, jel radi neko od nasih http://mazoplan-liquidprogressions.blogspot.com ?

Eno, updateovali stranicu, sve ovi nasi albumi tamo, Lethal, Scenario, Soul Cages, Lefay... nemoguca slucajnost.

Posted (edited)

nema na cemu :pivopije:

evo ga Eniac Requiem sa originala.

must have za fanove Symphony X i Artension.

opet shrapnel records. Kad su Mayadome probili led za bendove na toj etiketi, dosli i Eniac Requiem i Haji's Kitchen.

kul album, sve na mestu, shred, atmosfera, i dobre pesme, los omot :lol:

bf5ed07d3d0404fec92d88e338fbb721_full.jpg

Eniac Requiem - Space Eternal Void

Edited by azal