The Joker Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Neki da.A neki opet prehehehehehecenjeni. Quote
Sisus Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Dodao bih Mayhem-De Mysteriis Dom Sathanas.Takodje,ima jedan bend iz Nemacke ili Finske,Dimmu Borgir.Izbacili su 2 ili 3 albuma i svi su vrh. O cemu ti pricas? Quote
Маузер Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Lik se zajebava! Ili je bio pijan kada je ostabjao post! Quote
The Joker Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Mozda o nekom bendu koji se takodje zove Dimmu Borgir Quote
Josif Visarionovič Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 ma dimmu je iz bangkoka nemoj da vas neko zajebe Quote
Guest Pit Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 Ma,bio sam malo sarkastican zbog Cradle of Filtha,Covenanta,Borknagara i ostalih ,,anonimusa'' koji se mogu naci na ovoj temi. Ne mogu da verujem da je neko spomenuo Lost Infinity!Imao sam zadovoljstvo da ih cujem pre par meseci kod ortaka i zamalo da zavrsim u bolnici! Onako bi zvucao BM kad bi ga pravili oni pacijenti iz Grand Showa!Teska kicerica! Sto se tice Ved Buens Ende-a,jasno je da onaj koji stoji iza tog posta,1995.godine nije ni cuo za taj bend i nikakva bujica pseudo intelektualizma to ne moze da prikrije.VBE je sasvim sigurno bio neshvacen od strane nekih BM fanova.Secam se jednog keca ,,k'o vrata''u nekom fanzinu,ali slicno je prolazio i Arcturus- La Masquerade Infernale 2.5 godine kasnije,pa ipak sumnjam da ce neko reci za taj album da je potcenjen.Jednostavno,apsurdno je za neki album,koji 1995.objavi izdavac kakav je Misanthropy,reci da je potcenjen.Isto vazi i za Nattens Madrigal. Quote
oʞɾoƃ Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 Carpe Tenebrum - Mirrored Hate Painting. Solo projekat Astennu-a (ex-Dimmu Borgir), Nagash na vokalima (takođe ex-Dimmu Borgir). Kao Dimmu u Godless Savage Garden i Spiritual Black Dimensions fazi, samo bolje. Quote
Grejmalkin Posted May 31, 2008 Report Posted May 31, 2008 Bethor - Potonja Yamatu - Shurpu Asaru Antaeus - Blood Libels Sort Vokter - Folkloric Necro-Metal Ildjarn - Det Frysende Nordariket Quote
Zgole Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Ultra potcenjen album = Ancient - Mad Grandiose Bloodfiends Quote
Josif Visarionovič Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 au jebote ako je bethor potcenjen onda u kurac.a i ildjarn,haha.kad ga pustis rasteruje komarce Quote
Novaliis Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Dodao bih Mayhem-De Mysteriis Dom Sathanas.Takodje,ima jedan bend iz Nemacke ili Finske,Dimmu Borgir.Izbacili su 2 ili 3 albuma i svi su vrh. sjajan smisao za humor Quote
Dioklecijan Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 po meni su podcijenjeni... IC REX Snötårar Altar of Perversion Har Shatan izuzetni bendovi! Quote
iron will Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 Kataxu - Hunger of Elements Drudkh - Forgotten Legends Blut aus Nord - Memoria Vetusta I: Fathers of Icy Age Legion of Doom - The Horned Made Flesh Enslaved - Eld Quote
BLAGOJE Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 Kataxu - Hunger of Elements Drudkh - Forgotten Legends Blut aus Nord - Memoria Vetusta I: Fathers of Icy Age Legion of Doom - The Horned Made Flesh Enslaved - Eld nesto mi se ne cini da je narocito podcijenjen,uvijek je u "viking" svetom trojstvu: frost,veldi i eld. Quote
Miilos Posted March 14, 2011 Report Posted March 14, 2011 Nisam nešto preterano talentovan za pisanje, a muzika i onako ne može rečima da se opiše, tako da sam ostavio linkove, pa ako neko želi da čuje - izvol'te... Blot Mine - Porphyrogenesis. Ashcloud je isto odličan, ali ima neku čudnu produkciju, pa može nekome da smeta... Celebratum (najbolji bend iz Norveške još od starog Mayhem-a) Darkmoon - Seas Of Unrest (fenomenalan album, Jon Vesano iz Nile svira gitare i peva. Onaj EP iz 2001. nije ništa posebno) Fides Inversa - Hanc Aciem Sola Retundit Virtus (The Algolagnia Divine) Kriegsmaschine - Altered States Of Divinity Master's Hammer - Ritual http://www.youtube.com/watch?v=en5FGi5dfvw Pactum - Summa Imperii Satanae 666 Sarkom - Aggravation Of Mind Setherial - Lords Of The Nightrealm http://www.youtube.com/watch?v=lXs2bMdfQzg Setherial - Nord Sorhin http://www.youtube.com/watch?v=M4KJFdI4xSc Vokodlok http://www.youtube.com/watch?v=8gNYONrWfM8 1 1 Quote
Talvi Posted March 14, 2011 Report Posted March 14, 2011 FROSTGRAVE - Hymn Of The Dead http://www.mediafire.com/?vdgzo1gvkmn Quote
Talvi Posted March 14, 2011 Report Posted March 14, 2011 Mislim da je delo nekog ruskog slikara u pitanju. Album je predobar, kvalitetna melodična sirovina. Quote
Novaliis Posted March 14, 2011 Report Posted March 14, 2011 Cim sam video omot, znao sam da je ruski. Prosto vole pletenice. Ali jako je dobar Album cu skinuti sad. Quote
BLAGOJE Posted March 14, 2011 Report Posted March 14, 2011 Mislim da je delo nekog ruskog slikara u pitanju. Album je predobar, kvalitetna melodična sirovina. neznam koliko ozbiljno mogu da shvatim izraelski bend koji se zove frostgrave.jos sa ruskim omotom.probacu u svakom slucaju,posle fudbala. Quote
Talvi Posted March 14, 2011 Report Posted March 14, 2011 Šta ti smešno? Imaju Rusi jaku imigraciju u Izraelu, pun ih kurac tamo. Quote
Talvi Posted March 14, 2011 Report Posted March 14, 2011 Jebem li ga. Ali: Since 1989, over one million Russians have immigrated to Israel. Quote
Recommended Posts