Golub Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 evo da najavim svirku 11.april u living room-u skc svira consecration ,hessus attor i mi upad 300 kinti ! vidimo se tamo Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Uh el sam vam ja prosledio audio snimak tog koncerta? Quote
Jin Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Odlican bend...ima tu dosta Nevermora,POS-a,i naravno Meshuggah... Quote
Лука Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 Odlican bend...ima tu dosta Nevermora,POS-a,i naravno Meshuggah... Nema POS-a uopšte... mene malo podsetilo na Astronomica album od Crimson Glory... ali opet samo sam ih uživo čuo... Quote
azal Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 Nema POS-a uopšte... mene malo podsetilo na Astronomica album od Crimson Glory... ali opet samo sam ih uživo čuo... poprilicno si se istripovao. poslusaj na myspace-u. Quote
Лука Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 može biti, samo sam ih čuo naživo... ipak vokal me je odmah na to asocirao... Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Hahaha iskreno meni onaj hit sto sviraju na bis je vrlo slican black night rifu of purpla al to uopste nije bitno:P Quote
Imrahil Posted February 23, 2010 Author Report Posted February 23, 2010 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=KRRVCPmg2YM http://www.youtube.com/watch?v=qbVk1Bj5yCQ Edited February 23, 2010 by Imrahil Quote
VoivodBG Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 prebacite ih u sekciju sa ostalim bendovima, izasao im je album prvenac, i moze se nabaviti preko clanova benda za 350 dinara + ptt. Quote
azal Posted September 29, 2011 Report Posted September 29, 2011 prebacite u regularni deo foruma. verovatno najbolje cisto prog metal ostvarenje iz srbije ikad. http://www.youtube.com/watch?v=SY7e_EzMicM Quote
Pagan Saviour Posted September 29, 2011 Report Posted September 29, 2011 Ja ocu da se ozenim Martom.Da li neko zna koje je ona godiste?I je li udata ili verena?ne zezam se stvarno cu je zaprostii..A da odlican band.. 1 2 Quote
VoivodBG Posted October 2, 2011 Report Posted October 2, 2011 Ako nekog zanimaju informacije u vezi izdanja sve sam lepo upakovao na Discogs. Quote
Grobodan Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 Sad slušam album, veliko iznenađenje, ovako nešto se kod nas nije čulo, stvarno mislim da nikad nismo nikad imali prog ovakve vrste. I zvuk super, sve pohvale sve u svemu. Quote
soul wandering Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 definitvo bih volela da ih nahvatam na nekoj svirci, da vidim kako ovo uzivo zvuci. Quote
Pagan Saviour Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 Bice svirka krajem januara Quote
truliandedzombileš! Posted December 17, 2011 Report Posted December 17, 2011 Albumčina. Čekah njegov izlazak evo već godinama, iako sam se plašio da će biti PoS rip-off, ipak na kraju isapde mnogo više od toga. Da, PoS škola prog. metala jeste bila neka polazna tačka, ali krajnja destinacija je totalni haos. Mislim da je "Inner conflict" najteži ovogodišnji metal obrok - svašta slušah, na svašta se navuiknuh, ali prvih par slušanja ovoga padoše kao kompletna gozba za sv. Nikolu kod moje tetke. Jednostavno je previše svega da bi se progutalo i svarilo od jednom, ali sve je i previše primamljivo da bi se odustalo i prestalo. 1 Quote
ShinigamY Posted December 17, 2011 Report Posted December 17, 2011 Da, glasah za njih na Nocturne magazine glasanju za album godine. Bez premca. Ovakvih albuma treba u Srbiji realno. 1 Quote
VoivodBG Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 19.1. Dom Kulture Studentski Grad, 21h.Povodom odlične reakcije publike na skoro izdati album ‘’Inner Conflict’’ i dolaska gitariste sa Berklija Organized Chaos ponovo jaše!!!! Događaj će početi sa prog podrškom, bendom Equinox iz Beograda. Svirku OC-a će pratiti radovi Vladimira Lalića projektovani na bioskopskom platnu. Ulaz je slobodan. Quote
Recommended Posts