azal Posted December 8, 2017 Report Posted December 8, 2017 fantasican je album. Ache mi omiljena trenutno. Mnogo zrelije od prvog albuma na svakom polju Quote
ShinigamY Posted December 8, 2017 Report Posted December 8, 2017 Odlican je album, cujem Devina, PoS, Haken, svasta nesto je tu izmesano i dopada mi se. Vrhunski i svetski odradjen album. Na stranu to sto verovatno necu slusati na redovnoj bazi, moram da kazem da je ovo najprogresivniji metal koji je izasao iz Srbije ikada. Lalicu sta se vrzma po glavi ne mogu da provalim, ali odlicno to prebacuje na umetnost Quote
bradilko Posted December 8, 2017 Report Posted December 8, 2017 vrhunski album, najdraže mi je što je moderan i ne pati od čestog sindroma srpskih albuma da u trenutku izlaska zvuče kao nešto što je trebalo da izađe bar pet godina ranije Quote
Haos sam ja Posted December 9, 2017 Report Posted December 9, 2017 Vaistinu odlican album, veoma moderan a opet ne na neku isfuranu djenty nego bas na modern prog foru. Ne mogu da se ne primete najdirektniji PoS i Haken uticaji i instrumentalno i vokalno. Kad smo kod vokala, iako je Lalic nesumnjivo fantastican pevac, meni je njegov glas i stil malo previse melodramatican, pa mogu cak reci i pretenciozan, ali ovo je vec stvar ukusa i cepanje dlake na cetiri dela. Divno je sto je ovakakv bend iz Srbije, bas ovo sto Bradilko kaze, potpuno u korak sa globalnim tokovima. Quote
bradilko Posted April 24, 2019 Report Posted April 24, 2019 dobra prva polovina, posle mi se malo gubi. svakako dobra stvar. Quote
Haos sam ja Posted January 15, 2021 Report Posted January 15, 2021 Sjajan podcast sa Lalićem: 1 1 Quote
HUMAN Posted January 16, 2021 Report Posted January 16, 2021 Koliko je nama ovaj lik bio antipatičan u srednjoj😄 1 Quote
Grobodan Posted January 16, 2021 Report Posted January 16, 2021 Sto, slusao bendove nastale posle 95? 1 2 Quote
HUMAN Posted January 17, 2021 Report Posted January 17, 2021 Nije problem godište, već što su gej😄 Quote
Recommended Posts