Jump to content

Recommended Posts

Posted

Напокон нека добра серија на националној телевизији! Sledge је такав цар, гледао сам га као клинац а ни сада ми не би сметало.

Posted

Samo reprize, u p.m. Nije da imam nešto protiv Hammera, ali kad će neku novu seriju da puste? Od serija iz ovog milenijuma idu samo "Prison Break" i "CSI" koji je već dva puta išao na raznim televizijama.

Posted

Ах, и од овог месеца су поново увећали претплату. Није више ни 350, него 387 динара. Паз' да нећу да им плаћам.

Posted

Mislim da je ovo prva serija koju sam u zivotu zavoleo, imao sam neke 3 godine kada je to prvi put prikazivano i obozavao sam ga, a i sada se pokidam k'o majmun od smeha gledajuci ga...

"Ne brinite, gospodine, vraticu vam vasu cerku, zivu ili mrtvu!" :lol:

Posted

Ах, од пљувања по РТС-у сам заборавио да оставим коментар о серији. Једна од ретких вредних репризирања.

Posted

Sledge Hammer je car, nikao da stignem da odgledam seriju na TVu. Baš me zanima kako su naši preveli neke fore.

A onaj crnja Kapetan Trank je isto genije, a tek Dori Doro :wub: bila je u ono vreme mnogo dobra riba.

Posted

Ili na Nićifora: "Naš doktor je pravi stručnjak. Nakon izvršene smrtne kazne odmah nepogrešivo proceni da li je ubijeni obešen, streljan, ili mu je odrubljena glava."