Rox Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Evo jedna narodna zagonetka. Zovne car na samrti svoja cetiri sina i rekne im " morate napraviti utrku sa vasim konjima, ciji konj zadnji stigne na cilj tome sinu ostavljam svo svoje kraljevstvo u naslijedje". I krenu sinovi u utrku preko velike poljane ali svi stanu nakon kratkog vremena jer ´svaki zeli da stigne zadnjii. I ne znaju sta da rade. Naidje neki starac sa stapom i oni mu ispricaju svoj problem. Tada starac pridje i svakom sapne nesto na uho. Nakon par minuta. svi sinovi jure suludo na konjima prema cilju. Zagonetka je - sta im je rekao starac kad su svi tako najurili ka cilju ? .
Grob Bez Dna Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 da ih je otac zajebao nego, nije mi nista jasno na deathball stigao sam do 3. ne znam kako
Sandman Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Evo jedna narodna zagonetka. Zovne car na samrti svoja cetiri sina i rekne im " morate napraviti utrku sa vasim konjima, ciji konj zadnji stigne na cilj tome sinu ostavljam svo svoje kraljevstvo u naslijedje". I krenu sinovi u utrku preko velike poljane ali svi stanu nakon kratkog vremena jer ´svaki zeli da stigne zadnjii. I ne znaju sta da rade. Naidje neki starac sa stapom i oni mu ispricaju svoj problem. Tada starac pridje i svakom sapne nesto na uho. Nakon par minuta. svi sinovi jure suludo na konjima prema cilju. Zagonetka je - sta im je rekao starac kad su svi tako najurili ka cilju ? . Da idu sa konjima okrenutim unazad?
Rox Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 (edited) Nije. Reci cu kad neko pogodi. edit: mada , blizu si. Edited April 23, 2008 by Rox
Morphy Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Odma sada da vam kazem da se manite deathball-a,ono nije za nas smrtnike...
Sandman Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 (edited) Evo jedna narodna zagonetka. Zovne car na samrti svoja cetiri sina i rekne im " morate napraviti utrku sa vasim konjima, ciji konj zadnji stigne na cilj tome sinu ostavljam svo svoje kraljevstvo u naslijedje". I krenu sinovi u utrku preko velike poljane ali svi stanu nakon kratkog vremena jer ´svaki zeli da stigne zadnjii. I ne znaju sta da rade. Naidje neki starac sa stapom i oni mu ispricaju svoj problem. Tada starac pridje i svakom sapne nesto na uho. Nakon par minuta. svi sinovi jure suludo na konjima prema cilju. Zagonetka je - sta im je rekao starac kad su svi tako najurili ka cilju ? . Da zamene konje. Znao sam da je caka u tome chiji konj stigne poslednji jer tako stoji u prichi. Odma sada da vam kazem da se manite deathball-a,ono nije za nas smrtnike... Vala bash. Ja 6. sam ne bih nikada provalio,morao sam da gledam walkthrough. Edited April 23, 2008 by Sandman
Rox Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Da zamene konje. Znao sam da je caka u tome chiji konj stigne poslednji jer tako stoji u prichi.
Andrija Smith Posted April 23, 2008 Author Report Posted April 23, 2008 Odma sada da vam kazem da se manite deathball-a,ono nije za nas smrtnike... Ne mogu, navuko sam se :) Stigao sam cak do 6. nivoa
Sandman Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 6. je nehumano tezhak ja njega nisam mogao da predjem a da ne gledam neki walkthrough.
Morphy Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Ma nema sansi da neko i do 10 levela dodje bez walkthrough-a,a ima preko 80 levela
Andrija Smith Posted April 23, 2008 Author Report Posted April 23, 2008 6. je nehumano tezhak ja njega nisam mogao da predjem a da ne gledam neki walkthrough. Yeeeeeeeeeeees! Resih 6. bez pomoci!!!!! Malo je glupo jer morate znati neke osnovne stvari o programskim jezicima da bi ste ga resili.
Andrija Smith Posted April 24, 2008 Author Report Posted April 24, 2008 Predjoh 7. uz malu pomoc neta Na 8. pojma nemam sta da radim...
Sisus Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Jebem vam sunce da vam jebem i onog ko ostavi link. Sad sam konacno siguran da sam glup k'o kurac. Ne mogu treci da predjem jos od sinoc.
LazaGNR Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 I ja sam stig'o do treceg,drk'o se 2 minuta i kad sam video da ne ide - jebes igru
The Joker Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Stigao sam do cetvrtog,ne znam sta da ukucam u google.Mislim,znam u cemu je caka ali ne umem da je ostvarim!Pomagajte!
Andrija Smith Posted April 24, 2008 Author Report Posted April 24, 2008 (edited) Ja sam ovako provalio: Na sta ti lice one tackice i crtice na polici? Jebem vam sunce da vam jebem i onog ko ostavi link. icon_smile.gif Sad sam konacno siguran da sam glup k'o kurac. Ne mogu treci da predjem jos od sinoc. icon_smile.gif I ja sam stig'o do treceg,drk'o se 2 minuta i kad sam video da ne ide - jebes igru icon_smile.gif icon_biggrin.gif Ne zajebavajte bre, samo pogledajte u adresu i bice vam sve jasno. Edited April 24, 2008 by Piper...
cutak Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 da ih je otac zajebao nego, nije mi nista jasno na deathball stigao sam do 3. ne znam kako takodje, poskusavam.
Sisus Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Ja sam ovako provalio: Na sta ti lice one tackice i crtice na polici? Ne zajebavajte bre, samo pogledajte u adresu i bice vam sve jasno. Kontam ja sta pise u adresi, ali ne kontam koji je to sajt.
cutak Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Resiio trece uz pomoc Pipera... Cetvrto je nesto zajebato, kontam za one crtice i tacke i stavljao sam ig u password i u sername i opetn nece, idem jos da pokusavam.
Sandman Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 (edited) Jebote samo prestanite da budete tako negativni i precicete 3. A u 4. je ono jedna vrsta azbuke,e sad provali koje,lako je. Edited April 24, 2008 by Sandman
Recommended Posts