Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dokusurilo mi strpljenje shto ne volem slatkishe/ne prepoznajem wrapping....

Legla plata - odo se zatupljujem troshechi je.

P.S. Chestititke postavljachu linka!!!Dobra zabava...

Posted
Jebote samo prestanite da budete tako negativni i precicete 3. :bigblue:

A u 4. je ono jedna vrsta azbuke,e sad provali koje,lako je.

brate vidim ja da je to morzeova azbuka ali kaži ti meni šta treba da uradim :)

Posted
čekajte malo...možda grešim ali nije li možda fora ne koristiti google? tako možeš preći sve bez da se pomučiš....

Onda moras znati Morzeovu azbuku,,, Valjda sam dobro napisao...

Posted

pa za 4. zagonetku koristiš google...za 6 takođe jer ne znaš šta je ascii i kako to uopšte izgleda za 10. gledaš nešto drugo i tako dalje....jebaga silne su mi zagonetke....i zašto se zove deathball? bolje da su to nazvali "google it" :) :) :)

Posted

Ako nisi stigao do 6-og nemoj da kenjas. Treba da guglujes za ono sto ti treba da znas, a ne za resenje zagonetke.

NPR> na 7. nivou moras uz pomoc Google-a da saznas kako se pre zvala TWIX cokoladica!

Posted

Mozes koridtiti gugl, cak i preporucuju na sajtu ali moras u guglu ukucati "-notpron" da ti ne bi izbacio resenje.

Posted

mmm ja sam na 13tom, ne mogu vise danas :)

Jedino sto nisam skapirala je onaj download iz source-a (nisam 'aker) i tu sam citala neki walkthrough :(

Super je kviz, sve u svemu. :da:

Nemojte da guglate resenja, idite na njihov forum, ugl su dovoljni hintovi odande...

Posted

Hm najgore je kad skontas da opera ne pusta zvuk npr ili kad ti kaze da ne koristis operu za taj nivo :) onda iskliktati sve.. a ako ukucas direktan link ume da zabaguje. i tako :)

Piper, nesto downloadujes iz source-a i onda skontas sta je JAY PACK (razmishljaj na engleskom)

Posted
Meni se kod 8. pokazuje samo ovo

dnuorayawrehto

:(

To je 7. Procitaj to unazad.

@ toy

Predjoh 8, nisam trebao da downloadujem ni da razmisljam sta je Jay Pack jer mi je Mozilla umesto mp3 fajla pokazala sliku sa passwordom i username-om... :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...