Face Of Melinda Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 Pazi jes da je malo jace, ali sta znam ne smeta pogotovu mi se dopada sto ima sve elemente da ne kolabiram (voda, elektroliti, glukoza) a opet vecina sokica je u fazonu neke hemijske smese prepune svega i svacega, pa je ovo super resenje, barem meni. Eh da i zaboravih crno vino, cocktu, šveps i tako...
WoI Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 ili aquaviva-u sa ukusom breskve o da o da! cepam ovo celo leto, nema nista sto te bolje osvezi posle neke teze fizicke aktivnosti kao ova breskva
Josif Visarionovič Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 ja posle fizicke sljake mogu samo vodu da pijem.od soka samo jos vise ozednim.a ovih dana se ubijam,radim iskljucivo budakom i lopatom.
Novaliis Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 Tako se stvara čovek A ja mislio da je tema samo o alkoholu Ladna voda zakon. Obična. A ponekad i knjaz.
ilegalac Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 Pazi jes da je malo jace, ali sta znam ne smeta pogotovu mi se dopada sto ima sve elemente da ne kolabiram (voda, elektroliti, glukoza) a opet vecina sokica je u fazonu neke hemijske smese prepune svega i svacega, pa je ovo super resenje, barem meni. Eh da i zaboravih crno vino, cocktu, šveps i tako... A ta aroma totalno na prirodnoj bazi ?
Lakšmi Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 Razne vrste tableta u poslednje vreme... Zavisi kad mi šta prepišu...
Lalena Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 Pivo, ovo domace, jagodinsko. Preferiram Apatinsko, a posle piva... ide sve... sem vina, to stvarno ne volim. Naravno, glasam za brlju, od toga nista bolje!
Rle Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 slazem se u potpunosti vino totalno unkul je beveridz pivo svakodnevno mi prija a radzu u drustvu
Laurelin Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 U, sok od visnje....mmmm!! Mnogo me nerviraju one vode sa ukusima...jes' da je ona sa breskvom ok, ali nervira me!
Guest Jeca Cupi Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Ja najvise volem da popijem kakvo dobro pivo i vino ali mi ni voda nije strana nikako.......mada cugnem ponekad i rakije ali opasan je to igrac.
Face Of Melinda Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 A ta aroma totalno na prirodnoj bazi ? Naravno da nije, ali ima veci % vode stoga, sve je u boji... sto je sarenije to je vise bljak
Sisus Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 U, sok od visnje....mmmm!! Mnogo me nerviraju one vode sa ukusima...jes' da je ona sa breskvom ok, ali nervira me! Dobroj krmaci nema losih pominja.
Господин Граул Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 (edited) Vinjak, kajsija. Al mora da bude ledeno. Wiski zna da bude solidan kao i zidarska pivčuga... a od bezalkoholnih Pepsi, đus, crveni grejp. Od džina mi se povraća, kao i od kombinacije wiski i kokakola, a o votki da ne pričam. Edited July 3, 2008 by Господин Граул
Dark_Elf Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Bezalkoholno: Rasol, sok od kiselih krastavaca, jogurt, sok od jabuke, kajsije, brekve, borovnice (ne volim ove od ananasa, limuna, pomorandže)... naravno i čaj mi često puta prija... kafu da ne pominjem, kafa nije piće, kafa je ritual... Alkoholno: Stomaklija, Manastirka, Žuta Osa (kad se ima para), Gorki list, domaća rakija (ona je u stvari na prvom mestu)... pretty much everything, sem možda Votke i Vinjaka. Naravno, pivo i vino stavljam u prethodnu (bezalkoholnu) kategoriju . btw. Uvek sam hteo da probam medovinu.
Novaliis Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 E sutra vadim lozu iz friza, stoji tamo već nedelju dana. It vil bi fan!
vudun Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Trujem se crvenim klakerom poslednjih dana i ništa mi ne fali. Ko 'old school' klaker probao nije - pizdek je u duši.
Господин Граул Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 (edited) Trujem se crvenim klakerom poslednjih dana i ništa mi ne fali. Ko 'old school' klaker probao nije - pizdek je u duši. Jel to ono od maline? Pio sam ga skoro u Kornjači. Ima ga i od kruške, ne znam jel to sve... Edited July 5, 2008 by Господин Граул
Machka Naopachka Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Mmm, meni prija hladan zeleni caj sa nanom......
Recommended Posts