Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nikšićko tamno točeno - sad sam doručkovao dva!

Jedva čekam da mi se završi rok, da kupim gajbu (hteo sam bure, ali točenje je problem) i odem na neku planinu da se odmorim k'o čovek.

Pivo je hrana!

Posted

sokići, kafa..odričem se alkohola do daljnjeg..preterah baš ovih dana, pa mi se sve kiselinčina u želudcu napravila..progoreh!!!

Posted
sinoc pila 'ladan spricer i slusala tamburase,divota x)))

dobra kombinacija  :rockdevil:

špricer.. otkad to nisam pilaaaa  :mrgreen:

a tek bambus i šmuc..hladni i slatki..a ujutru ne boli glava  :D  

• 2 weeks later...
Posted

pivo na prvom mestu!Od sokova volim sve zhivo,a od zhestine najvishe tekilu,pelin,vodku(V i slichne moram da mesham sa sokom) a Finlandia,Smirnoff,Stolichnaya mogu da se konzumiraju i bez sokica :] od rakija volim kajsiju i jabuku.

Slazhem se da je vinjak otrov jebeni,pre sam se razvaljivao od istog,al' sad postim i to od 1.juna proshle godine,i fino mi je :D

• 3 weeks later...
Posted
pivo na prvom mestu!Od sokova volim sve zhivo,a od zhestine najvishe tekilu,pelin,vodku(V i slichne moram da mesham sa sokom) a Finlandia,Smirnoff,Stolichnaya mogu da se konzumiraju i bez sokica :] od rakija volim kajsiju i jabuku.

Slazhem se da je vinjak otrov jebeni,pre sam se razvaljivao od istog,al' sad postim i to od 1.juna proshle godine,i fino mi je :D

Znaci postis i propagiras unos voca u organizam.

Posted
Prvi put posle 20-ak godina ljustim Skenderbeg konjak. Cheerz!!!!!!!!!!!!

jel pravi,onaj u maloj boci?dje ga nadje?

joooj,moja jetra place za njim,suza krv ne stize...

Posted

Porcija od sedam deci, naravno potpuno redizajnirana u odnosu na onaj iz "herojskih vremena".

Imam u svojoj kolekciji naravno i verziju sa albanskom akcizom, ali ovaj sam dobio od lika koji je uvoznik za Srbiju,

a ja mu radim reklamni materijal i promo fotografije za sajt.

Ako zelis, mogu da ga pitam gde se u Bgd. moze kupiti pa uzivaj...

Posted

jel priblizan "herojskim" danima,onako iskreno mi reci?ja sam nabavljao preko nekih malisora dok sam bio u cg,ali samo onaj trve.

Posted

Kvalitet je isti, znaci ne udara direktno u mali mozak, nije toliko raskosno mirisan kao bugarska Pliska Povardarje (koju manijakalno obozavam),

moze se upijati dosta dugo bez tehnickog nokauta. Idi na www.skenderbegkonjak.com pa ces videti i novi dizajn flase i etikete.

Posted

e brate jos samo reci da si se klao od peckog piva i skupio si sve moje kvltove na jednom mjestu.cu sjeti se povardarja lik lagano...

Posted

Nazalost nisam probao pecko pivo ali sam imao nekoliko vojnika Albanaca pod mojom komandom u Kumanovu koji su mi pricali da je veoma kvalitetno (bese to 1987. godine :) )

Inace od Bugara mi se josh jako dopale njihove rakije od voca i naravno fenomenalna crna i bela vina.

Posted
A jesi probao beton?

Pivo plus rakija-mogu ti reci da uopste nije losa kombinacija sa stomakjlijom-ali udara instant u glavu :rockdevil:

Sipajte mi rakiju u pivo.

Posted

Znam za to, nego imam jednog drugara koji pije sve zivo, ne bira, pa mu je drugi drugar napravio pesmu i nazvao je "Sipajte mi rakiju u pivo". :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...