Nemethor Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 (edited) Danas sam na vreme ukapirao maestralnom upotrebom svog istancanog cula mirisa da mi zena sprema govedji perkelt (nenadmasan), pa sam napravio mali intro u vidu nekoliko ohladjenih domacih kruski (from Temerin, domestic blend). Trenutno se bavim isisavanjem sadrzaja odgovarajuceg broja Amstel plehova, mogu odgovorno da izjavim da nije rdjavo... Edited July 1, 2009 by Nemethor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Pitacu vas kad budete isli na transplataciju jetre. Samo pozeri ne idu na transplantaciju jetre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Ja evo opet pijem pivo a rekoh da neću. Jbg... ostalo malo Stomaklije... a nisam večeras ni nameravao da pijem ionako pošto imam da radim. Bem ti život! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A. Ford Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 To radim samo nocu posle 20h da bi zaboravio sve gluposti koje sam cuo preko dana. Samo gandza ceo zivot i nema problema. Alkohol je mnogo gori u svakom pogledu. Pravis budalu od sebe kad se napijes. Na travici mozes ceo dan da kuliras i budes normalan. Znaci to je fora, ako neces da budes budala u zivotu cepaj samo travu. I zvuci kao neka izreka drevnih tibetanskih mudraca. Sad kad razmislim, uvek kad ih covek vidi deluju nekako opusteno i nasmejano, a i tvrde da mogu da lete. A mi ovde na Balkanu drzimo se naseg zastarelog patrijarhalnog alkohola dok nam se ceo svet smeje, na celu sa tibetancima (koji ne mogu da se zaustave od smeha). Link to comment Share on other sites More sharing options...
NećuDisplejNejm Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 vermut bianco plus sprajt, pola-pola a moze i vise sprajta. uh e to je dobra stvar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 Зјој, нека акција у маркетима једне фирме, Гуарана у наредних месец дана кошта 35 динара. Мислим да ми јастук више неће требати. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Sveps votka zakon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Gorki list je proslost,sada ima zlatni pelin, 0.1 l flasa 80 din dzaba! Ako zelite da budete kao zrakomlat cirkajte zlatni pelin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Coca-Cola, Pepsi, kasasti sokovi i retko kad (samo) crno pivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Slabo ti slushash tankard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemethor Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Ovijeh dana testiram svoj mladjani organizam derivatom od duda (proizvodnja 2009, moj kum iz prvog braka, 23 gradi, stvarno se ne secam sta sam mu skrivio u zadnje vreme). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Ajd da i ja napisem,dosadno mi je a ne spava mi se. Voda,cokoladno mleko,vocni sokovi i likeri raznih ukusa. Verovatno cete me sad zajebavati ali preterivalo se ranije i ogadilo se,u srednjoj sam dve godine isao sa alko ekipom na elektro praksu u pivaru.Tad se stvarno slusao Tankard najvise i to Zombie attack i The morning after...I bili su elektro shokovi na traci gde se tochi.Jedan dan pijemo samo mala 033,po 15 komada ubijemo za jedno pre podne bez leba jer niko nece da ide za dorucak.Drugi dan biramo samo bele flase,treci dan zelene dok na kraju nismo poceli da iznosimo krisom ispod jakne da imamo i za uvece pa nas portir pohvatao.Cista narkomanija ali to je sada samo slavna proslost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixx Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Leto je godišnje doba piva. Najviše volim ovo... Uff kako odoleti kad ga vidiš; još po ovim vrućinama... E sad mi se pije, a na poslu sam...ima samo rakije brlje. Inače ovih dana sasvim lepo paše i votka sa švepsom, a već se danima spremam da sa društvom napravim pijanu lubenicu ali nikako da stignem...možda za ovaj vikend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Inače ovih dana sasvim lepo paše i votka sa švepsom, Plus jedan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 plus dva :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litthia Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Gorki list u kombinaciji sa Guaranom. Evo vam jedan recept... crno vino belo vino Sprite Coca-Cola đus pivo malo, ali malo vodke Moj izum u trenutku ludosti. Napila sam osmoro ljudi, a neki me i dan danas krive za incidente... Otuda mi i nadimak "Koktel ubica" , no da ne duzim... PROBAJTE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NećuDisplejNejm Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 ne valja mesati pica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litthia Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Ma, znam, ali je ovo mnogo dobro. A i ja nisam normalna pa me ne treba slušati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NećuDisplejNejm Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 jednom sam sve alkohole koje si nabrojala pila jedne veceri, doduse ne zajedno, kad ponestane jednog predjem na drugi i tako to. nije to dobra rabota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litthia Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Kad se sve ovo smucka, imaš utisak da piješ sokić... I piješ, piješ, piješ... I onda šta bude. Zanimljivo da mi se tad ništa specijalno nije desilo, a jednom sam popila dve čaše vina i nikad mi nije bilo gore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nameless* Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 (edited) Pivo (Sarajevsko, Žuja, Paulaner, Velebitsko, češke jebeno skupe pive), medica, orahovica, bambus, gin-tonic (kad se ima love), tequila zlatna (kad se ima vise love),,... Najodvratnija pica ikad: vodka koja mi se smucila i vino "Ružica" (jednom i nikad vise), Ballantine's, kojekakve rakijetine od 801%... @Fail - losa rabota, losa :) Edited July 29, 2009 by *Nameless* Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Пре две године пијемо ђус водку цело вече, уживанција. Пред зору нестане водке. Онда смо прешли на ђус пелинковац. Не ваља. Никако. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taniusha Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Ja najvise volim toplu cokoladu Ali ne ove pudinge sto uglavnom kad nas sluze po kaficima, nego pravu toplu cokoladu, samo cokolada i mleko. I volim moku u Coffee Dream-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Ja najvise volim toplu cokoladu Ali ne ove pudinge sto uglavnom kad nas sluze po kaficima, nego pravu toplu cokoladu, samo cokolada i mleko. I volim moku u Coffee Dream-u +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Ko hoce da se ubije, isece lubenicu na pola, malo izdubi, sipa votke, slamcicu unutra i udri. Samo, nemojte da kazete da sam vam ovo ja rekao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts