Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ko hoce da se ubije, isece lubenicu na pola, malo izdubi, sipa votke, slamcicu unutra i udri. Samo, nemojte da kazete da sam vam ovo ja rekao.

Pa šećer...

Mogu misliti kakva je glava ujutru od toga. :)

Posted (edited)
Ko hoce da se ubije, isece lubenicu na pola, malo izdubi, sipa votke, slamcicu unutra i udri. Samo, nemojte da kazete da sam vam ovo ja rekao.

Uh, gadno, gadno... Pio sam slicno nest tak s lubenicom i vise vrsta zestokih pica :da: gadno pijanstvo, da...

Edited by *Nameless*
Posted (edited)

Ne bi vjerovali da vraziji Tunižani imaju super pivo... U biti to je jedina super stvar u toj drzavi. Celtia se zove, ak se ne varam, nije neki procent alkohola osobit, al je pivo dobro..

Jedina cuga koja se tamo mogla kupit u dućanima..

Edited by *Nameless*
Posted

Red Bull,Guarana...i njima slična energetska,ili šta već,pića su golemo sranje.

Pre bih i kafu pio nego to.

Posted
Red Bull,Guarana...i njima slična energetska,ili šta već,pića su golemo sranje.

Pre bih i kafu pio nego to.

Skoro je lik u NS-u dobio srcku od Govnarane.

Posted

pa svi znaju za ovo. cak sam jednom i pila i nista... bilo nas je desetak. izgleda da mora svako svoju lubenicu da uzme da bi delovalo :lol:

Posted

Zejtin (Ubica Kiler)

Metaksa 0,1

Uzo 0,1

Mastika 0,1

Kruskovača 0,05

Sok od Zove 0,2

Šveps 0,1

ovo smo ja i moj ortak obozavali da locemo pre svirki. :)

Posted

Sabani (i sabanke) jel pio neko i da li voli koktele Blue shark,Chocolate death :rockdevil: ,Sex on the beach,Devil's ice tea :rockdevil:(u njega idu vodka,tekila,rum,gin i absinth),Mojito(Lemon,sugar,menta,rum...),Pina colada(Only fools and horses,u nju idu rum,coco,pineapple...) :rockdevil: ,Orgazam(vodka,Baileys,kahlua,amaretto...) ,Margarithu sa tekilom,Godfather (whisky,amaretto)?

Posted

Ja pijem samo buckalice koje sam sklepam. :D

Ne volim te fensi koktele, to je za ribe. Mogu da popijem 2l tih gluposti a da se nenapijem..

Posted (edited)

8 piva  :rockdevil:

to mi je rekao neki lik koji pravi koktele, nisam jos isprobao, posto u retkim prilikama kad ih pijem obavezno narucujem one sa sto ludjim imenima...koje posle zaboravim

Edited by salebghouse
Posted
Ja pijem samo buckalice koje sam sklepam. :D

Ne volim te fensi koktele, to je za ribe. Mogu da popijem 2l tih gluposti a da se nenapijem..

hm 2l sex one the beach-a tesko da nece da te odradi :)

mada ako pijes u losem kaficu sasvim moguce. jednom sam popila 5-6 tih sranja i nisam bila ni pripita, stekaju vodku :no:

Al zato Keglevich Frutti di Bosco aka Forest Fruits :rockdevil:

Samo kad je ladna nema ukus a kad je topla ima najdivniji vocni ukus sukobljen sa mlakom vodkom pa je opet lose.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...