Berliner Posted October 27, 2010 Report Posted October 27, 2010 rece da je pila iz kesice tako da je odmah diskvalifikovana.
Night's Blood Posted October 27, 2010 Report Posted October 27, 2010 Uspeli ste da me smorite. Odo' da pijem kafu.
Routasydän Posted October 27, 2010 Report Posted October 27, 2010 Jel neko ovde voli da popije batine?
feyd Posted October 27, 2010 Report Posted October 27, 2010 Uspeli ste da me smorite. Odo' da pijem kafu. z mlekom?
Rehabilitovani Bagrem Posted October 27, 2010 Report Posted October 27, 2010 gorki list, nikscisko crno,jes da su prinznali kosovo al prave do jajajajajaj pivo
Rehabilitovani Bagrem Posted October 27, 2010 Report Posted October 27, 2010 E onda je okej...Uplasih se da podrzavam izdajice
Footog Qpoos Posted October 28, 2010 Report Posted October 28, 2010 ja volim kad me moja devojka bije. ili decko... najboljsi caj je nana...a dobar je i bend... ne treba da se navikava na to,dobro je...meni se taj zeleni ne djasvi,ovo-ono... mislim da je opet onaj rad...neko istripovao raju da si od toga haj,bez toksina,raste pijenis,pa se svima dja...valjda sve sto ima neku filozofiju,mora da valja... k'o ove vode sto se kupuju,a takvu istu mos i sa cesme da sipas...sem ako nisi u nekom zajebanom mestu gde kazu da je voda otrovna...
sale 3sm Larry Flynt Posted October 29, 2010 Report Posted October 29, 2010 sinoc sam uz medovacu i malo piva otvorio nove vidike i dostigao transcedentnu svest,na levo oko video cetvoroduplo,a na desno duplo i bijase dobro veoma.
BlowCape Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 e a jel ima neko neki dobar predlog za neki avantgarde koktel, al sa nekom klasicnom cirkom tipa pivo, vino, rakija, njakvi i sl. da je eksperimentisao.... uvek sam gotivio te spontane mixeve ... ono, sve u jednu casu pa sta bude... :cool:
Routasydän Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 Uzmes kriglu piva i unutra ubacis punu casicu tekile. I morads odmah da uzmes da pijes, i to na eks, a tekila kad se ubaci pocne da kljuca i peni Do jaja pice, posle par komada si koma 1
Novaliis Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 e a jel ima neko neki dobar predlog za neki avantgarde koktel, al sa nekom klasicnom cirkom tipa pivo, vino, rakija, njakvi i sl. da je eksperimentisao.... uvek sam gotivio te spontane mixeve ... ono, sve u jednu casu pa sta bude... :cool: Ma samo pomesaj sve sto imas u jednu casu i to je to. Tako sam ja radio u srednjoj pred skolu.
BlowCape Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 Ma samo pomesaj sve sto imas u jednu casu i to je to. Tako sam ja radio u srednjoj pred skolu. pa da do jaja je to, al ja sam mislio da se malo vodi racuna sa ukusima... nemam ja problema sa jacinom..... nego cisto da se ne kocim dok pijem mada realno imas pravo, sve treba probati.... a inace ovaj gore predlog tekila + pivo... hmm mora se probati...
*memento mori* Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 Tamno toceno + svez limun. To bas i nije koktel, ali je jako dobro.
B@K@ Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 Jeste dobro, mada može i svetlo + bajat limun. Inače, ja često pijem svetlo pivo + pelin, nekako ide.
kuruz Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 Kupih juče limenku Hajnekena, čisto da ga ponovo probam posle sto godina. Bačenih 130 dinara, slabo i nikakvo govno. Samo Nikšićko tamno, Lav i Jelen, jebeš ta fensi piva. 1
Grob Bez Dna Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 mb je bolji i od jelena, a o lavu da ne pricam. al je efes tata u svakom slucaju.
kuruz Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 Efes sam pio sinoć, to mi brat stalno kupuje. I ono je kilavo, nema do Nikšićkog.
Talvi Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 Zar se taj MB još proizvodi? Ne pamtim kad sam ga video poslednji put negde, a kamoli probao.
Sisus Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 Poslednji put me je od jednog bolela glava, kao da sam popio 6 Lavova. No thanks.
*memento mori* Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 Niksicko najbolje definitivno. U ove ostale nase preradjevine trpaju kukuruz umesto jecma.
Recommended Posts