Jump to content

Recommended Posts

Posted

ja volim kad me moja devojka bije.

ili decko...

najboljsi caj je nana...a dobar je i bend...

ne treba da se navikava na to,dobro je...meni se taj zeleni ne djasvi,ovo-ono...

mislim da je opet onaj rad...neko istripovao raju da si od toga haj,bez toksina,raste pijenis,pa se svima dja...valjda sve sto ima neku filozofiju,mora da valja...

k'o ove vode sto se kupuju,a takvu istu mos i  sa cesme da sipas...sem ako nisi u nekom zajebanom mestu gde kazu da je voda otrovna...

Posted

e a jel ima neko neki dobar predlog za neki avantgarde koktel, al sa nekom klasicnom cirkom tipa pivo, vino, rakija, njakvi i sl. da je eksperimentisao.... uvek sam gotivio te spontane mixeve ... ono, sve u jednu casu pa sta bude... :cool: :cool:

Posted

Uzmes kriglu piva i unutra ubacis punu casicu tekile. I morads odmah da uzmes da pijes, i to na eks, a tekila kad se ubaci pocne da kljuca i peni :) Do jaja pice, posle par komada si koma :)

• Upvote 1
Posted

e a jel ima neko neki dobar predlog za neki avantgarde koktel, al sa nekom klasicnom cirkom tipa pivo, vino, rakija, njakvi i sl. da je eksperimentisao.... uvek sam gotivio te spontane mixeve ... ono, sve u jednu casu pa sta bude... :cool: :cool:

Ma samo pomesaj sve sto imas u jednu casu i to je to. Tako sam ja radio u srednjoj pred skolu.

Posted

Ma samo pomesaj sve sto imas u jednu casu i to je to. Tako sam ja radio u srednjoj pred skolu.

pa da do jaja je to, al ja sam mislio da se malo vodi racuna sa ukusima... nemam ja problema sa jacinom..... nego cisto da se ne kocim dok pijem :zeleni: mada realno imas pravo, sve treba probati.... :cool:

a inace ovaj gore predlog tekila + pivo... hmm mora se probati...:cool:

Posted

Kupih juče limenku Hajnekena, čisto da ga ponovo probam posle sto godina. Bačenih 130 dinara, slabo i nikakvo govno.

Samo Nikšićko tamno, Lav i Jelen, jebeš ta fensi piva.

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...