Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Kokakola uvek na zadnjem mestu! Grilsa mi Bera, radije bih pio svoju mokraću a verovatno je i zdravija...

obrada - jel se to nele aktivirao ili umišljam?

Edited by johnnyzzz
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Dobro razumem te i da je zdravije ali ovde se ne prica o tome sta se pije jer je zdravije. Treba voditi racuna o zdravlju ali kad ti se pije brate neces da glumis kako je to nezdravo i da ne okusis to sto te zadovoljava i osvezava (pogotovo leti na +40) :cool:

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Probao i ja zlatni Lav, sta znam nije lose ali cu se ipak drzati obicnog Lava :mrgreen:

Taj beli Jelen je bese psenicno pivo?!? Probacu i to ali nesto mi ne odgovara Apatinska pivara nikako. Puca mi glava od svih njihovih piva sto proizvode osim od Niksickog.

Мени је укус Јелена безвезе. Истина,само им Никшићко ваља,али Никшићко је класа.

Šta vi imate protiv Staropramena iz Apatinske pivare? :confused:

Edited by Machka Naopachka
Posted

А је л' ово као пиво или? Ако је пиво,онда ценим да је голо говно. Увек су ми била безвезе пива са укусом боровнице,лимуна и осталих глупости. Зна се шта је пиво,јебеш та фенси срања.

Jes pivo ali nije loseg ukusa, dobro za devojcice. Pravi ih laska pivara, nije neka budj.

Posted

Jel probao neko ono pivo od limuna sto se reklamira?

ја нисам јелена, ал сам никола.

п.с. заиста нисам јелена, ал сам пробо туборг сс лимунем. онако. бзвз.

Khm... priznaj da volis Jelen pivo... Nikola :razz:

Poz od Frojda ;)

Da se vratimo na vopi... znaci njah njah za pivo od limuna, pretpostavila sam nekako kombinacija ukusa je bljutava sama po sebi :haha: Jedino "vocno" pivo koji mi prija je od borovnice (Kornjaca) i to je to...

Posted

пази, укус је скроз очекиван. као д'убациш ону најјефтинију бомбону са укусом лимуна у пивце.

није бљутаво, више је видно синтетички, без мере и префињености (као што би пиво требало да буде :)

Posted

Jel probao neko ono pivo od limuna sto se reklamira?

Ja sam sinoć probao Union sa ukusom narandže. Ima ukus kao sok.

Posted

Prosle nedelje bio u pabu koji sluzi oko 250 razlicitih vrsta piva, probao sam mozda oko 5-6 to vece. Definitivno moje omiljeno mesto od sada. :) Ekstra je.

I svidja mi se sto daju besplatne uzorke od svakog piva, i samo od toga se mozes opiti. Inace pio sam neka belgijska, nemacka i ceska piva, a planiram da probam neka egzoticna sledeci put, azijska, latinoamericka i sl.

A ovako najvise pijem budlight, jako dobro pivo za opustanje a sinoc sam pio i koktel Adios, jako dobra stvar.

Sve u svemu, mogu reci da je nas Lav definitivno jedno od najboljih piva, steta sto ga nemaju tamo. Probao sam neka koja imaju ukus pokvarene kobasice.

Posted

А да ти поделиш са нама тајну где се налази та кафаница? :bigblue:

Пробао сам онај мутни Јелен. И шта га знам, баш је онако... мутан. :da:

Posted

Пробао сам онај мутни Јелен. И шта га знам, баш је онако... мутан. :da:

K'o da piješ kiselu čorbu. Ja sam pre neki dan probao neko belo pivo donešeno iz Mađarske, a mislim da je češko. To je zapravo bilo dobro, za razliku od belog Jelena.

Posted

Па тако некако. Нешто немам вољу да пробам ово са лимуном. Са онаквом флашом и етикетом ми личи на неки детрџент. А Туборг са лимуном и јесте такав, па ми се чини да се ни Јелен не разликује.

Posted

А да ти поделиш са нама тајну где се налази та кафаница? :bigblue:

Ovaj se nalazi u Addison-u, Teksas. U pitanju je ''The Flying Saucer Draught Emporium'', raj za sve ljubitelje piva.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...