Јарослав Posted September 12, 2011 Report Posted September 12, 2011 Пио сам у суботу неку лозу што је производи Прокупац. Оно срање као да су маст унутра сипали! Без проблема да се маже на 'леба и да се дода алева паприка. Цео дан ме јуче од тога глава болела.
El Karnisero Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 (edited) Ја још нисам пробао неку "фабричку" ракију да ваља. Избегавам у широком луку,ако има шта домаће дај,ако нема онда ништа. Иначе,рече Платан да је Апатинско лига...Јесте,седма свазилендска. То говно су служили на 18. рођенданима. Апатинско,па још млако. Крв ти јебем,хлороводонична киселина је рајски сок за оно. Edited September 18, 2011 by El Karnisero 1 1
Sreta Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Crnogorska loza je prilicno ok i dalje , malo je jaka za picice , ali mi muskracine to kidamo laganica
Јарослав Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Ја још нисам пробао неку "фабричку" ракију да ваља. Избегавам у широком луку,ако има шта домаће дај,ако нема онда ништа. Иначе,рече Платан да је Апатинско лига...Јесте,седма свазилендска. То говно су служили на 18. рођенданима. Апатинско,па још млако. Крв ти јебем,хлороводонична киселина је рајски сок за оно. Бежи бре, то Апатинско никад нисам волео. А то кад се згреје... :puke:
Јарослав Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Хахахахахахахаха. ЈУМ!!! :haha: :haha: :haha:
Lunar Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Inace nema puno slika na netu, ali jednom mi je drugar poklonio Quebec Gin Ungava. Kaze da je malo skuplje pice, ali stvarno je fantasticnog ukusa.
Machka Naopachka Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Medovača me nešto krenula.
Face Of Melinda Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Nije, najgore je piti alkohol dok je zena jelte u onom delu ciklusa, jer se stvara raining blood situacija... Ja sam pocela rakiju da rokam kada sam imala tesku gusobolju i kada septolete jednostavno nista nisu uradile, jabukovaca leci sve
Lou Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Bre, šala mala. Na račun onoga što se priča da treba piti stomakliju, Jägermeister, Pelinkovac u PMS-u.
Face Of Melinda Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Bre, šala mala. Na račun onoga što se priča da treba piti stomakliju, Jägermeister, Pelinkovac u PMS-u. Alo bre nisam ja tako ozbiljna izgleda da treba da stavljam vise smajlija Inace ovo sto rekoh je iz licnog iskustva, zajeb veliki ako pijes alkohol kad ne treba
Генеральный Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 па јес, и ја сам увек најобилније крварио каце напијем 1 1
Sisus Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 (edited) Ja sam pocela rakiju da rokam kada sam imala tesku gusobolju i kada septolete jednostavno nista nisu uradile, jabukovaca leci sve Ja šmrčem rakiju kad imam tešku kijavicu. Edited September 19, 2011 by Sisus
Face Of Melinda Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 па оно, из душе, дирек' vidi se da si muzikant ljubi te toma zdravkovic
Machka Naopachka Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Ma ne ide ništa tu, ali jebi ga sad. Dal neko zna da li ima negde medovača nekih KOSTIĆ iz Krupnja pčelara?? Me likey. Našla je na grondjebalu, ostala bez love nisam kupila više, sad shvatam da ću je teško opet naći...
soul wandering Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 To je cale moje drugarice iz srednje, ubijali smo se od tih rakija u srednjoj...uvek su oni na tim sajmovima meda, pa nakupuj u zalihe 2
Machka Naopachka Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Mis'im šta reći a nema nigde u prodaji, sluuučajno??
soul wandering Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Ima, u njihovoj kuci...jedino da ti ja ponesem , sad bez sale, nema u prodaji, kazem ti jedino tako da ih nahvatas na sajmovima
Machka Naopachka Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Kahm, ako ti se namesti zgodno, a ideš u Bg, pa ugradi se ono 100 kinti pa mi donesi
Recommended Posts