Jump to content

Recommended Posts

Posted

Пио сам у суботу неку лозу што је производи Прокупац. Оно срање као да су маст унутра сипали! Без проблема да се маже на 'леба и да се дода алева паприка. Цео дан ме јуче од тога глава болела.

Posted (edited)

Ја још нисам пробао неку "фабричку" ракију да ваља. Избегавам у широком луку,ако има шта домаће дај,ако нема онда ништа.

Иначе,рече Платан да је Апатинско лига...Јесте,седма свазилендска. То говно су служили на 18. рођенданима. Апатинско,па још млако. Крв ти јебем,хлороводонична киселина је рајски сок за оно.

Edited by El Karnisero
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Ја још нисам пробао неку "фабричку" ракију да ваља. Избегавам у широком луку,ако има шта домаће дај,ако нема онда ништа.

Иначе,рече Платан да је Апатинско лига...Јесте,седма свазилендска. То говно су служили на 18. рођенданима. Апатинско,па још млако. Крв ти јебем,хлороводонична киселина је рајски сок за оно.

Бежи бре, то Апатинско никад нисам волео. А то кад се згреје... :puke: :puke: :puke:

Posted

Inace nema puno slika na netu, ali jednom mi je drugar poklonio Quebec Gin Ungava. Kaze da je malo skuplje pice, ali stvarno je fantasticnog ukusa.

tumblr_lm8kvuvfT41qer56zo1_500.jpg

Posted

Nije, najgore je piti alkohol dok je zena jelte u onom delu ciklusa, jer se stvara raining blood situacija...

Ja sam pocela rakiju da rokam kada sam imala tesku gusobolju i kada septolete jednostavno nista nisu uradile, jabukovaca leci sve :haha:

Posted

Bre, šala mala. ;) Na račun onoga što se priča da treba piti stomakliju, Jägermeister, Pelinkovac u PMS-u.

Posted

Bre, šala mala. ;) Na račun onoga što se priča da treba piti stomakliju, Jägermeister, Pelinkovac u PMS-u.

Alo bre nisam ja tako ozbiljna izgleda da treba da stavljam vise smajlija :haha:

Inace ovo sto rekoh je iz licnog iskustva, zajeb veliki ako pijes alkohol kad ne treba :haha:

Posted (edited)

Ja sam pocela rakiju da rokam kada sam imala tesku gusobolju i kada septolete jednostavno nista nisu uradile, jabukovaca leci sve :haha:

Ja šmrčem rakiju kad imam tešku kijavicu.

Edited by Sisus
Posted

Ma ne ide ništa tu, ali jebi ga sad.

Dal neko zna da li ima negde medovača nekih KOSTIĆ iz Krupnja pčelara?? Me likey. Našla je na grondjebalu, ostala bez love nisam kupila više, sad shvatam da ću je teško opet naći...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...