Kokopelli Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Mačko, imaš često te tzv. sajmove meda na Slaviji i kod Karađorđevog parka. Češće na prvoj lokaciji. A gdje naći orahovaču?
soul wandering Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Kahm, ako ti se namesti zgodno, a ideš u Bg, pa ugradi se ono 100 kinti pa mi donesi Pa u BG sam, ne znam kad cu kuci...a i Macko,malo je 100 kinti , nego, stavila sam negde vec da nije losa medovaca iz rakia bar shopa, imas za 1200 din...pa probaj! ove sa slavije su kako te ubode rizicna investicija, ali jeftinija
Machka Naopachka Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Jest, Kokopelli, bude tamo u pravu si.. Nego, ti baš držiš cenu? Ja se ne bih ugradila za više, blam bi me bio ima za 1200 neka fensi u Idei, ne znam kakva je al je bar bočica lepa. Al ovaj je prodavao za 600 din po litre na tezgi na vašaru. Mis'im, nisam toliko očajna
soul wandering Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Ma zezam se, ne bavim se raznosenjem rakije svakako za tu u idei nemam pojma kakva je...
Night's Blood Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Jest, Kokopelli, bude tamo u pravu si.. Nego, ti baš držiš cenu? Ja se ne bih ugradila za više, blam bi me bio ima za 1200 neka fensi u Idei, ne znam kakva je al je bar bočica lepa. Al ovaj je prodavao za 600 din po litre na tezgi na vašaru. Mis'im, nisam toliko očajna Mogu ja dobru medovacu da ti nadjem u Rumi, domaca proizvodnja. Ti nadji kurirsku sluzbu i plati postarinu i posiljku.
Јарослав Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 Mačko, imaš često te tzv. sajmove meda na Slaviji i kod Karađorđevog parka. Češće na prvoj lokaciji. A gdje naći orahovaču? Чешће су на тргу Н. Пашића и на Ташу. Ораховачу код мене у селу. Нема боље ниђ у Србији.
El Karnisero Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 Та ораховача је мени живо срање. Та слаткаста пића су ми комплет одвратна. Јуче видео црвени Бадвајзер,онај чешки,код другарице. Нисам га попио годину дана,мораћу да купим 2-3 лименке. Јесте да је доста скупо,ал' вреди.
Machka Naopachka Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 Mogu ja dobru medovacu da ti nadjem u Rumi, domaca proizvodnja. Ti nadji kurirsku sluzbu i plati postarinu i posiljku. Mmm Najc, facoooo! Bi bila u fazonu da ti se javim kad budem išla u Novi Sad pa da prodjem kroz Rumu??? To je relativno često u mom slučaju, tipa tamo za nedelju dve?
Footog Qpoos Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 pa imas i u ns dobru medovacu...domaca...
Machka Naopachka Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 Vidiš, ima kojekuda očigledno al ja bih nešto po preporuci
Footog Qpoos Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 dodjes na adresu,probas...ako ti se svidi,kupis,ak' ne,ne kupis...
Footog Qpoos Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 aj kada budes dolazila u ns,posalji mi poruku na pp,pa cu ti dati...
soul wandering Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 Trne ta rakija je na tvojoj adresi izgleda 1
Machka Naopachka Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 (edited) Pa ček, Trne, što misliš da je tvoja bolja od Najc-ine? Šala mala, hvala vama oboma ko diiiirektoru (vel'ka), a javiću se kad se bude išlo za NS pa kako ispadne zgodno Edited September 20, 2011 by Machka Naopachka
Footog Qpoos Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 (edited) nije,ja to i ne volim da pijem...pre par meseci bio drugar kod nekog svog skolskog da uzme tu rakiju,pa mi je rekao da pravi i prodaje taj njegov domacu medovacu... macko,ti nemas nikakvu Edited September 20, 2011 by Trne-svetska mega faca
Machka Naopachka Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 Ma imam al već kolko za vikend više neću imati
Night's Blood Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 Javi se kad budes u prolazu. Neki ljudi iz Rume prave medovacu, dugo su prodavali samo med, sad i novosadske kafice snabdevaju rakijom. Bar su mi tako neki pricali. A svi koji su je probali kazu da je dobra. Ja je ne pijem, tako da ti ne mogu izneti licno iskustvo.
Routasydän Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 Au ljudi, pa vi pijete kao sundjeri
Machka Naopachka Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 Javi se kad budes u prolazu. Neki ljudi iz Rume prave medovacu, dugo su prodavali samo med, sad i novosadske kafice snabdevaju rakijom. Bar su mi tako neki pricali. A svi koji su je probali kazu da je dobra. Ja je ne pijem, tako da ti ne mogu izneti licno iskustvo. Oćuuu fala falafalaaaa
B@K@ Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 Au ljudi, pa vi pijete kao sundjeri 'Oću i ja medovačuuuuu! Sinoć sam s baticom došao glave domaćoj kajsijevači, pa smo prešli na ono što je ostalo - crni nikšić... da, bio je ponedeljak. Večeras posle fuce, pod lipom, samo tri točena... za sada... 1
Machka Naopachka Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Pa ako si iz Bg-a, uzmem od Najt, donesem tebi Najc medo-diler
Recommended Posts