Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kahm, ako ti se namesti zgodno, a ideš u Bg, pa ugradi se ono 100 kinti pa mi donesi ;)

Pa u BG sam, ne znam kad cu kuci...a i Macko,malo je 100 kinti ;) , nego, stavila sam negde vec da nije losa medovaca iz rakia bar shopa, imas za 1200 din...pa probaj! ove sa slavije su kako te ubode :D rizicna investicija, ali jeftinija

Posted

Jest, Kokopelli, bude tamo u pravu si..

Nego, ti baš držiš cenu? Ja se ne bih ugradila za više, blam bi me bio :haha:

ima za 1200 neka fensi u Idei, ne znam kakva je al je bar bočica lepa. Al ovaj je prodavao za 600 din po litre na tezgi na vašaru. Mis'im, nisam toliko očajna ;)

Posted

Jest, Kokopelli, bude tamo u pravu si..

Nego, ti baš držiš cenu? Ja se ne bih ugradila za više, blam bi me bio :haha:

ima za 1200 neka fensi u Idei, ne znam kakva je al je bar bočica lepa. Al ovaj je prodavao za 600 din po litre na tezgi na vašaru. Mis'im, nisam toliko očajna ;)

Mogu ja dobru medovacu da ti nadjem u Rumi, domaca proizvodnja. Ti nadji kurirsku sluzbu i plati postarinu i posiljku. :)

Posted

Mačko, imaš često te tzv. sajmove meda na Slaviji i kod Karađorđevog parka. Češće na prvoj lokaciji. A gdje naći orahovaču?

Чешће су на тргу Н. Пашића и на Ташу. Ораховачу код мене у селу. Нема боље ниђ у Србији.

Posted

Та ораховача је мени живо срање. Та слаткаста пића су ми комплет одвратна.

Јуче видео црвени Бадвајзер,онај чешки,код другарице. Нисам га попио годину дана,мораћу да купим 2-3 лименке. Јесте да је доста скупо,ал' вреди.

Posted

Mogu ja dobru medovacu da ti nadjem u Rumi, domaca proizvodnja. Ti nadji kurirsku sluzbu i plati postarinu i posiljku. :)

Mmm Najc, facoooo! Bi bila u fazonu da ti se javim kad budem išla u Novi Sad pa da prodjem kroz Rumu??? To je relativno često u mom slučaju, tipa tamo za nedelju dve? :da:

Posted (edited)

Pa ček, Trne, što misliš da je tvoja bolja od Najc-ine? :haha:

Šala mala, hvala vama oboma ko diiiirektoru (vel'ka), a javiću se kad se bude išlo za NS pa kako ispadne zgodno :)

Edited by Machka Naopachka
Posted (edited)

nije,ja to i ne volim da pijem...pre par meseci bio drugar kod nekog svog skolskog da uzme tu rakiju,pa mi je rekao da pravi i prodaje taj njegov domacu medovacu... ;)

macko,ti nemas nikakvu :razz:

Edited by Trne-svetska mega faca
Posted

Javi se kad budes u prolazu. Neki ljudi iz Rume prave medovacu, dugo su prodavali samo med, sad i novosadske kafice snabdevaju rakijom. Bar su mi tako neki pricali. A svi koji su je probali kazu da je dobra.

Ja je ne pijem, tako da ti ne mogu izneti licno iskustvo. :)

Posted

Javi se kad budes u prolazu. Neki ljudi iz Rume prave medovacu, dugo su prodavali samo med, sad i novosadske kafice snabdevaju rakijom. Bar su mi tako neki pricali. A svi koji su je probali kazu da je dobra.

Ja je ne pijem, tako da ti ne mogu izneti licno iskustvo. :)

Oćuuu fala falafalaaaa :)

Posted

Au ljudi, pa vi pijete kao sundjeri :D

spongebob-hangover.jpg

'Oću i ja medovačuuuuu! :)

Sinoć sam s baticom došao glave domaćoj kajsijevači, pa smo prešli na ono što je ostalo - crni nikšić... da, bio je ponedeljak.

Večeras posle fuce, pod lipom, samo tri točena... za sada...unsure.gif

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...