Sisus Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Da ne pominjemo da nema svako bakutu da pravi ajvar. Nemam ni ja, meni pravi keva. Jedite govna, sad moram da kupim teglu ajvara. Jebao vas ajvar. Ja sam sad doručkovao ajvar. Kao prilog, naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Ајвар искључиво као прилог. Највише волим да правим сендвиче од уштипака, младог сира, сувог меса, куваних јаја и ајвара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helle Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 AbsintHe, i to s velikim H. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 http://wherethefuckshouldigofordrinks.com/ Fucking генијално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 My location is fucking wrong. Jesi li ti imao sreće ili si ukucao lokaciju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Куцаш "Belgrade" (у оно "Where the fuck are you"), и он ће сам да крене да ти избацује како куцаш. Онда кликнеш на "Find me a place to fucking drink" и то је то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 (edited) Ukucao sam čak i Novi Beograd, odmah je prepoznao, ali me smešta u blokove, oko Kineza. Edit: A jes' lepo kad si na NBG-u, a nisi u blokovima. Edited February 8, 2012 by Lou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Изузетно лепо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Why don't you fucking go to EXTRA SUSHI UR E samo ako necu u sushi bar da odem na pice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Jebote meni izbačilo mjesto đe redovno idem. Why don't you fucking go to О.У.Р. Бар Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Meni je izbacio jebeni hotel Zelengora (Kragujevac)... Tamo sam se na 18tom kod ortaka napio k'o svinja... Ne ide mi se opet tamo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Evo vec 3-4 meseca bez Coca-cole , nije da mi ne fali , ali se zestoko borim .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Ja sam izdrzao 18 dana, danas sam poklekao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Не пијем је већ три месеца, изгледа да сам се одвикао. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Ne pijem je vec 3 sekunde... guc guc guc Oh ne, poklekao sam 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Evo vec 3-4 meseca bez Coca-cole , nije da mi ne fali , ali se zestoko borim .... Svaka cast , ja posto vodu ne pijem , ne vidim nacin da se odreknem i Coca cole . U najgorem slucaju 3-4 dana fanta pa onda opet Cola . Najebo sam skroz za koju godinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Dobro sutra cu na rodjendanu litar vina da spicim , nije bash da idem u monahe Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Ja sam prestao da pijem sve sokove, ne treba mi taj šećer. Kisela i obična voda, čaj i bar litar mleka svakog dana, ništa drugo mi ne treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Dobro sutra cu na rodjendanu litar vina da spicim , nije bash da idem u monahe Nego šta, bar litar jedan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Hail ce cepati bambus ! Mada , sisica , mogao bi da cepi vise od litre . Osim ako je neko jebacko domace , od te litre trne i Trne ! Domace vs kupovno je minimum 3:1 za domace . Ja jednom klopao neko negotinsko belo domace , lego pjan - ustao pjan . Nikad jaci osecaj . Ne kaze Vale za dzabaka , ovo sto jedemo (srnetina) i sto pijemo (vince) su pili Milos i Lazar ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Ja sam prestao da pijem sve sokove, ne treba mi taj šećer. Kisela i obična voda, čaj i bar litar mleka svakog dana, ništa drugo mi ne treba. Koje mleko ? opet smaram sa Ellom , ali pij to , 0.5% masti , ono redovno ima 3% , velika je razlika ... Hail ce cepati bambus ! Mada , sisica , mogao bi da cepi vise od litre . Osim ako je neko jebacko domace , od te litre trne i Trne ! Domace vs kupovno je minimum 3:1 za domace . Ja jednom klopao neko negotinsko belo domace , lego pjan - ustao pjan . Nikad jaci osecaj . Ne kaze Vale za dzabaka , ovo sto jedemo (srnetina) i sto pijemo (vince) su pili Milos i Lazar ! Kakav bambus , nisam gej , spricer , hriscanski , srnetinu jedem cesce nego ti prasetinu , ja slusam Manowar samo divljac dolazi u obzir . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helle Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Ja moram da kupujem vodu, ova koja tece je puna hlora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Koje mleko ? opet smaram sa Ellom , ali pij to , 0.5% masti , ono redovno ima 3% , velika je razlika ... Pošto sam poslednja dva meseca proveo kod kuće, ne kupujem mleko u prodavnici. A kad sam u Beogradu, pijem samo subotičko sa 2.8%mm. Ne mogu da pijem ono nemasno, nije mi ukusno. Na to se burazer loži, stvarno vi manijaci za vežbanje niste normalni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 (edited) Pa pijes po malo i brzo se naviknes i meni je bilo neukusno prvih par puta . Mada ako si sve sokove izbacio pola posla si odradio sto se tice zdrave ishrane . Mast iz mleka i zumanca ne spada u zdrave , tako da sto manje to bolje Edited February 10, 2012 by Hail Metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Jebem li ga, velike količine mleka pijem od malih nogu, navikao sam na to. Sve mlečne proizvode satirem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts