Jump to content

Recommended Posts

Posted

Задњих 10-15 дана сваки дан бар литар чоколадног млека.

А чекам ортаке да дођу у СД па да сатиремо ову ракију што сам донео из Босне. Од литре да умру тројица,нехумано је колико јаку ракију прави деда.

Posted (edited)

Задњих 10-15 дана сваки дан бар литар чоколадног млека.

А чекам ортаке да дођу у СД па да сатиремо ову ракију што сам донео из Босне. Од литре да умру тројица,нехумано је колико јаку ракију прави деда.

od bosanske rakije mos i da oslepis :haha:

to se pravi za zidare strvinare,kojima su godinama cula otupela na suncu,pa mora nesto jako da ih radi...pije obicnu rakiju,ubaci 5-6 lopata u mesalicu,probije ga kroz znoj...efekat 0...uzmes casu neke dusmanke,mos da istovaris sleper,ima efekta,ta ne moze da izadje...i nikada ne treba misliti da ne vata,uvek vata samo treba malo vremena :haha: kada uvati,onda bome ne pusta...

Edited by Footog Qpoos
Posted

Ма иди бре,још сам ја тражио најслабију,оне најјаче не може да пије нико к'о није тежак алкохоличар бар 20 година. :haha:

• 2 weeks later...
Posted

Коначно сам данас пробао Карслберг, у Гусану у НС. Није лоше, ал' Јелен ми је и даље најбоље светло пиво.

Posted

Спортиста? Не разумем. Јелен има укус, јако је, горко, право пиво. Ово остало је смешно, киселе воде.

• Downvote 3
Posted

Нисам имао појма, баш ћу да пробам.

Ал' Никшићко тамно је и даље најбоље пиво, не верујем да ће га Зајечарско сменити на врху.

Posted

Jelen je bog , mada slazem se za Zajecarsko da je do jaja ... Kuruz je u pravu kad kaze da su lavovi i ostalo kisele vodice ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...