Jump to content

Recommended Posts

Posted

Био сам прекјуче у некој кафани поред Саве, мислим да се "Мива" зове,ал' је сви зову "Код Радета". Литар-литар 350 динара,изгинули смо к'о сирочад,не ваља кад је много јефтина кафана...

Posted

Jelen je tesko smece od piva, bila je neka prica da u njega stavljaju one koncentrate najgore vrste.

Truju narod i reklamiraju se najvise, mame im ga.

Za mene je top samo Valjevsko jer se pravi od vode iz reke Gradac, koja ima jedan od najvecih indeksa cistoce u Srbiji.

Nisam probao to Zajecarsko al verujem da je dobro.

• Upvote 3
  • Downvote 1
Posted

isprobano, mnogo ocvrsnu pa su zajebane da se zvacu, al' je efekat odlican

Definitivno.

Posted

Depresija ga uhvatila,Zvezda nam u kurcu.

4 литра Јелена данас ко из пичке, јебеш те киселе воде које ви пијете

To bre Radmize!!! :rockdevil:

• Upvote 5
  • Downvote 2
Posted (edited)

брате да сам студирао у новом саду никад не бих прошо ни прву годину ово је циркус

био код другара који у стану од намештаја има два кревета, две столице, сто, компјутер и теве са дијагоналом од 100 и кусур центиметара, дао 90000 и тамо се пијанчило у два поподне

Edited by Underkuruz
Posted

@Schneider

Nisam siguran da valjevska pivara koristi vodu iz Graca, ali tačno je da je voda u Valjevu dobra. To je svakako potreban uslov za dobro pivo, ali ne i dovoljan. Nisam skoro probao valjevsko, ali je ranije bilo loše. Nema kod nas dobrog, domaćeg piva, i to je činjenica. Čak su albanska piva bolja od naših. E jedino ne znam gde da svrstam Pećko (odlično je). Za mene je to i dalje srpsko pivo, ali ima i onih koji misle drugačije.

Posted

Za mene je top samo Valjevsko jer se pravi od vode iz reke Gradac, koja ima jedan od najvecih indeksa cistoce u Srbiji.

Nisam probao to Zajecarsko al verujem da je dobro.

Hahhaha , ako se zajebavas svaka cast ako ne , jebiga tupson si .

To mi lici na onu pricu nekih rakijasha , kad opravdavaju sebe , rakija je zdravija od viskija , rakija se pravi od ciste sljive , hahha epohalno . A to sto je i jedno i drugo cist alkohol i sto vitamina od tih vocki nema ni u tragovima nikom nista .

Kakva voda iz reke Gradac ,jel si jeo pupavke , ne ulazim koje je pivo bolje , ne pijem piva , ali odvaliti da je Valjevsko bolje jer koriste vodu iz reke Gradac je urnebesno .

брате да сам студирао у новом саду

Imas Twiter , ajd i tamo napisi da si bio u Novom Sadu . Ili najbolje da napises na zidu Rifata da si bio u N.Sadu , kao Zoran iz "Tito i ja " .

• Upvote 2
  • Downvote 2
Posted

е брате нисам више у Новом Саду, чисто да те обавестим

Nemoj zajebavati , znaci ako sledeci put budes isao kod drugarice u Novi Sad obavezno obavesti celu internet populaciju u zemlji da nikad ne bi zavrsio fax da sudiras u Novom Sadu .

• Upvote 1
Posted (edited)

Хоћу, изнајмићу простор у Дневнику РТС - а. Ево ти плус.

Edited by Underkuruz
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...