Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Jel ima negde u Beogradu da se nadje Drambuie?

Ovi bi trebalo da uvoze, pa verovatno preko njih i njohovih referenci možeš doći do dragocenog nektara. Ako se opskrbiš, zovi na degustaciju. drunken_smilie.gif

Posted

Oni slepci u nabavnom cenovniku nemaju drambui u ponudi..a slucajno sam naleteo na onu tim99 radnju i oni ne drze..lik rece jedino po vecim trgovisnkim lancima da probam al u metrou i tempu nisam video :(

Posted (edited)

@B@K@: Volis slatka bela vina? :D

Obicno ko voli vino voli hardkor kiselo oporo... jednom recju fuj :mhihi: To pomenuto (uz Sladki Muskat) je jedino belo koje mogu da svarim.

Kad smo kod vina navukoh se na porto :D Porto Cruz, tacnije.

Edited by MissionVao
Posted

Volim, što da ne volim. To mi dođe kao šire tj. slatka vina što smo pili kao klinci (a bome i stariji), dok je deda još bio živ i pravio vina. A kasnije, s godinama, kako sam postajao sve slađi i slađi i život me je sve više mazio, počeo sam da se privikavam, pa čak i ištem sve jače i oporije i intenzivnije ukuse, da malo začinim blaženo bivstvovanje...

Posted

Jel pio neko gotovu pina coladu iz flase (mislim da kod nas postoji jedna jedina, ona bela)? Pitam se koliko je losije od originala jer je beskrajno laksa za pravljenje.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...