Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

педерско паковање за педерско пиво

Мислим генерално на ту амбалажу, небитно које је пиво у питању.

Ne, ne, ne, dečko. Kvantitet =/= kvalitet.

Па нема 365 само у флаши од две литре.

Edited by Јарослав
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Jebo i ja tebe :wub:

Ako ti budem rekao, uzeces sve sto im je ostalo od zaliha :haha:

Postoji radnja na Banjici tamo gde su 9 solitera (radnja se nalazi sa sa spoljne strane solitera najblizeg matijevicu/maxiju/stanici trole, ne znam kako bolje da objasnim), u kojoj se prodaje roba, ne znam tacno sta je fora, da l' je ta roba vracena sa carine jer ovi sto su je dilovali nisu imali papire, ili tako nesto, ali ima svega, od igle do lokomotive, i sve je jeftinije nego svuda drugde, tipa uzimao sam i pastetu Argetu od tune (STRASNU STRANU HLEBA), za 55 dinara komad, blend-a-med pastu za zube za 50 dinara, i tome slicno, neke nestle pahuljice za 150 dinara, mnogo kul radnja. :D

Bila je i akustara da se kupi za 5000, ok je radila. ^_^

Zbog toga sto je to neko sranje sa carine, sve sto im stigne stize tad i ko zna kad sledeci put, tako da je sarena ponuda, recimo mislim da je ovog Krombachera ostalo jos 10ak flasa, ja uzeh veceras 6.

Ziveli :alkos:

Edited by Demon Seed
  • Upvote 1
Posted (edited)

Kupovao i ja skoro taj Krombacher (kod SKCa ono veliko prekoputa, ne znam koji je Merkatora sta je), jes' da u Bugarskoj izgleda tocen, al'odlican.

...tako da nema potrebe ici na Banjicu :haha:

Edited by Angelystor
Posted

Ma koji gust od 2l, sviranje kurcu, limenka ili flasa staklena, pa popij vise puta ako ti se pije...

:*

Da, ali 2L su najekonomicnija ,kostaju ko 2 limenke od 0,5 otprilike, malo vise...ako ne mozes, podeli sa nekim ;)

Posted

Ma ne radi se o tome dal moze il ne moze, nego plasticna flasa, sranje, i iz limenke i iz staklene je veci merak...

Ako neam pare za to, necu ni da pijem pivo, nisam zavisTan od njega :haha:

Posted (edited)

Kupovao i ja skoro taj Krombacher (kod SKCa ono veliko prekoputa, ne znam koji je Merkatora sta je), jes' da u Bugarskoj izgleda tocen, al'odlican.

A kol'ko je kostao? :D

Na ovome pise proizvedeno i uvezeno iz Nemacke...

EDIT:

Malo sam te quotovao jebiga

Edited by Demon Seed
Posted (edited)

još ako pod staklom smatraš kriglu....zašto mi je prva asocijacija na to bio Liksa?

Ma ova domaća točena meni nisu ni blizu po ukusu kao iz flaše. Da li zbog dužeg stajanja u buretu, ko zna. Uglavnom uvek procenim kada promene bure, bude mnogo svežiji ukus piva.

I da, Liksa ne pije već 6 meseci, verovao ili ne. :ph34r:

Edited by Sisus
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...