B@K@ Posted August 22, 2013 Report Posted August 22, 2013 Al' ako se zapijemo i wubić bi bio na mestu..
B@K@ Posted August 22, 2013 Report Posted August 22, 2013 Ako i dvovatrena poklekne, prijavljujem se na časove, onaj Tešin mi ništa nije pomogao 1
truliandedzombileš! Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 na bir festu probah kvas - nana i limeta, predobar je.
truliandedzombileš! Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 па исти што и оне неранџа и шљива варијанте. али гледам, изгледа још га нема по продавницама. оО промоција нека била, могућно.
Demon Seed Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 Bice da jeste. Ja se nesto nisam usrecio sa tim sljivama i nandzarama... Najvise mi se svidja onaj Bipov u staklenoj flasi 1
truliandedzombileš! Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 кад рече БиП солидно им пиво тренутно, бљутавије од зајечарског, али не скроз за бацање.
sale 3sm Larry Flynt Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 meni je onaj sa sljivom predobar.
Night's Blood Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 Steta sto ovoga vise nema. Mislim na Tut Gut.
Sreta Posted August 24, 2013 Report Posted August 24, 2013 Ja sam tih godina moj tuki zvao tut gut. VALJDA
sale 3sm Larry Flynt Posted August 27, 2013 Report Posted August 27, 2013 He kod ski staze prodaju pravi zajecarac.....legao ka vladika pod hrast.Retko kad zadjem u kafice, al me lepo iznenadise.Primetio sam da je malo gorcije od novosadskog
Machka Naopachka Posted August 27, 2013 Report Posted August 27, 2013 Ima ga u maxiju i u idei i u kafani Sunce (vredi napraviti spisak)
sale 3sm Larry Flynt Posted August 27, 2013 Report Posted August 27, 2013 Izgleda nema u svakom maksiju.Kod mene samo ima druga verzija, isto i u podrumu pića. Hehe, napravimo aplikaciju Zaječarac, mesta kude ga ima.
truliandedzombileš! Posted August 28, 2013 Report Posted August 28, 2013 kod mene u maksiju (na samom kraju jebenog beograda) ima i zajc oridžinal i badvajzer, što otprilike zatvara ponudu jeftinih, a pijenja vrednih piva u srbiji. dodajte tamno nikšićko i BiP i to je to. sve ostalo ne bih ni na kaktus sipao.
Dersu Uzala Posted August 28, 2013 Report Posted August 28, 2013 (edited) Ja nikada nisam voleo spricer. Spricer je izmisljen da bi voda ubila ukus loseg vina. Dobro belo vino nemo guja da vas ujede da ikada pravite spricer. To je najveci greh koji postoji pri alkoholisanju belim vinom i uopste pri alkoholisanju. Zavisi koliko ti je debeo budjelar i od ponude/potraznje. Mene u'vate spriceri jednom u 3-4 godine na oko mesec dana. Ne vise od mesec, u ludilu. Posto nemam pristup domacem vinu petljam nesto sa uvoznim nemackko/francuskim rizlinzima koje volim brate da pijem i klot. Sto kaze Bijelo Dugme, 'ne pijem bevandu - cista voda - cisto vino'. Ja pijem sve. Ali volim dobro da pijem pa kad mi dune da pijem spricer/gemist (ili soda/mineralna, whatevs) isprsim se za 9-12-17 a ponekad i 20 baka za rizlimg za spomenoto raboto. I uvek mi prija vise onaj skuplji, mada naravno necu da ludujem pa da kupim rizling od 30-40 baka da gi mixam (dobro desilo se mozda jedamput-dvared). Ali spricer od dobra rizlinga (spricer i mora da bude rizling, ne tamo neko belo vino, Svabo je to) je svakako bolji od ne znam tamo nekog sirketa. Samo ne budes glup oko cene, ali ono sto mozes da priustis. U Amerigi je pitje iz Europe skupo. Muy expensive. NIje uopste ni poenta da postoji neki limit u kvalitetu vina ili budzetu vecma, ako mozes da si priustis neko vino (belo/rizling) neki put te spopadne da gucnes spricer. Spricer je recimo sports friendly, I've known people to drink it and play sports. Stoni tenis, da, ali i sire. Bilijar, sah a bogumi i kuglanje. Ima seljaka veruj mi. Par puta samo sto nisam zaplakao kada sam video skrnavljenje predivnih spanskih vina. Ay Caramba. Spanska bela vina za spricer. Where's the Spanish inquisition when one needs it. Edited August 28, 2013 by Dersu Uzala
Guest HEFEST Posted August 28, 2013 Report Posted August 28, 2013 Ko hoce da mu pice bude pitkije imaju ona gazirana bela vina koja klize niz grlo ko izvorska cista voda. Ja litar stukao za pola sata u kolima na putu do Mladenovca skorije. Kao sokic, ali udara.
sale 3sm Larry Flynt Posted August 28, 2013 Report Posted August 28, 2013 kod mene u maksiju (na samom kraju jebenog beograda) ima i zajc oridžinal i badvajzer, što otprilike zatvara ponudu jeftinih, a pijenja vrednih piva u srbiji. dodajte tamno nikšićko i BiP i to je to. sve ostalo ne bih ni na kaktus sipao. e badvajzer sam vido i kod mene dima....nisam u orascu(radnji) bio skoro, tamo je izbor veci no na beer festu u najboljim godina MAAAAA VARALA SI MEEE....
Machka Naopachka Posted August 28, 2013 Report Posted August 28, 2013 Izgleda nema u svakom maksiju.Kod mene samo ima druga verzija, isto i u podrumu pića. Hehe, napravimo aplikaciju Zaječarac, mesta kude ga ima. to bi bilo totalno moderno.. prilažem dva maxija, jednu ideju i kafanu. doduše u kafani i u idei mora se pita mali od palube za crvenu etiketu.
MegaDave90 Posted August 28, 2013 Report Posted August 28, 2013 Skoro sam probao ovo fals zajecarsko, pih.
Lord Iffy Boatrace Posted August 28, 2013 Report Posted August 28, 2013 Skoro sam probao ovo fals zajecarsko, pih. Najgore pivo ikad,3 dana ne mogu da se oporavim od njega...jebeni otrov fuj....
kuruz Posted August 28, 2013 Report Posted August 28, 2013 točeni Amstel nije loš, danas sam proverio
MegaDave90 Posted August 28, 2013 Report Posted August 28, 2013 Gdje? Niksicko tamno je isto skroz ok. Nedostaje mi Zofman.
kuruz Posted August 28, 2013 Report Posted August 28, 2013 El Pibe de Oro, na Cvetnom trgu ne znam tačno pošto je, znam da sam veliko točeno Amstel, ceđenu narandžu i malo Zaječarsko platio 600 dinara a pio sam i točeni Karlsberg pre neki dan, to je bap fino
Recommended Posts