truliandedzombileš! Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 gde si video zaposlenog čoveka, a da ne pije?
Јарослав Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 (edited) @Talvi: to je Kuruz, opusteno. do Nove godine ponovo oblaci Pjanovicev dres. Edited November 16, 2013 by Јарослав
kuruz Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 ne ne, tu sam uvek učestvovao al nisam pio žestinu uostalom, pivo je hrana
Guest HEFEST Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 (edited) “In wine there is wisdom, in beer there is Freedom, in water there is bacteria.” ― Benjamin Franklin Edited November 16, 2013 by HEFEST 1
kuruz Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 gde si video zaposlenog čoveka, a da ne pije? istina sad bez drkanja, popijem dve-tri čašice rakije nedeljno i ponekad viski kad ostanemo u kancelariji posle kraja radnog vremena ništa pijančenje, samo po malo
Sisus Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Da završimo raspravu o Apatinskom "pivu" sledećom rečenicom - jeb'o pivo posle kojeg moraš piti vode. 2
metal guru Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 sto li te je rakija u miru pobedila 1
Talvi Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 (edited) “In wine there is wisdom, in beer there is Freedom, in water there is bacteria.” ― Benjamin Franklin Edited November 16, 2013 by Talvi
kuruz Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 nikad mi se nije pila voda posle apatinskih piva dok posle Lava moram da pojedem nešto da sperem bljutavi ukus
Sisus Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Što se rakije tiče, pio sam pre koji vikend odličnu domaću viljamovku. Sidu leči.
Dark_Elf Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Dok sam cirkao pivo, meni je Jelen bio ubedljivo najgori. Ovo što kaže Hefest. Glava me razbijala, bio mi je mnogo gadan mamurluk, popijem 3-4, a kao da sam gajbu popio... Ovi moji drugari, što radim sa njma, cepaju Merak pivo... i toliko su se navukli, da ga ne bi menjali ni za koje drugo pivo na svetu. Što se rakije tiče, pio sam pre koji vikend odličnu domaću viljamovku. Sidu leči. Viljamovka kida. A meni neki lik tu prodaje domaću šljivu. Popijem za veče oko pola litra (naravno, ne odmah, nego u rasponu od jedno 8 sati... plus mezim)... sutradan... ništa. Ali znaš kad je bukvalno ništa. Možda 10 minuta kad se probudim, manta mi se malko u glavi, čim prvi srk kafe uzmem, nema ničega. Potpuno spreman da radim. Testa radi, uzeh neku kupovnu šljivu, i još sam birao da bude skuplja, sutradan sam hteo da umrem.
lemmy sixx Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Svako ko ima primanja moze da priusti viski od 20 evra za svaki dan? Kol'ko je tebi do jaja, blago tebi, brate. Pa ko je ovde jebote pricao o 20 eura svaki dan?!?Ajde navedi mi jedan post u kome sam ja to rekao.I daj vise prestani upadati u svaku diskusiju i praviti se pametan,a veze nemas o onome o cemu se prica.Mi smo ovde pricali o konzumiranju viskija u svrhu uzivanja,dakle casica-dve dnevno.Ne o oblokavanju ili konzumiranju litre dnevno,vec o cistom uzivanju u picu.A takav kvalitet si moze priustiti svako ko ima primanja! Kakva jebote flasa dnevno,kakve budalastine...ajdebudi normalan i procitaj ono o cemu se pise ili odjebi vise. Ne brate kvalitet su svi sa oznakama 8, 12, 16, 18 years....i kod kvalitetnih brendova kostaju od 50e pa navise...sto duze je stajalo u buretu kvalitetniji je, kao i kod svakog pica, Da,ali to ne znaci da su standardna izdanja loseg kvaliteta. sve sto je standardno isti je kurac bio dzek, dzoni, balantajms, vincester, dzim bim ili ucitelj...genericka pica ko obicne kupovne rakije. :haha: Ti zaista veze nemas. 1 3
vudun Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Dobar viski si moze priustiti svako ko ima solidna primanja i zelju. A uopste nisu toliko skupi,i ne trebas biti Miskovic da bi ih si mogao priustiti. A takav kvalitet si moze priustiti svako ko ima primanja! Zbilja se slažem. A o kvaliteti je izlišno polemizirati. 1
Demon Seed Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Pa ko je ovde jebote pricao o 20 eura svaki dan?!?Ajde navedi mi jedan post u kome sam ja to rekao.I daj vise prestani upadati u svaku diskusiju i praviti se pametan,a veze nemas o onome o cemu se prica.Mi smo ovde pricali o konzumiranju viskija u svrhu uzivanja,dakle casica-dve dnevno.Ne o oblokavanju ili konzumiranju litre dnevno,vec o cistom uzivanju u picu.A takav kvalitet si moze priustiti svako ko ima primanja! Kakva jebote flasa dnevno,kakve budalastine...ajdebudi normalan i procitaj ono o cemu se pise ili odjebi vise. Da,ali to ne znaci da su standardna izdanja loseg kvaliteta. :haha: Ti zaista veze nemas. Nisam mislio na flasu dnevno, retarde, niti na 20 evra dnevno. Napasi mi se vise kurca, imam pravo da postujem gde ja hocu jednako kao bilo ko drugi na forumu. Da ti odgovorim i na ovo: cak i za Lemija ima zicer Mislis na ono drzim se straight? Ne, ne mislim na to, nego mislim na to da sam se tim postom tako lepo namestio za prozivanje, da bi cak i neko tvog mentalnog kapaciteta uspeo da to skonta i da izbaci fazon, ali ti ocigledno nisi skontao, pa mi bese trulo da ti odgovorim. 'Ajde, budi pozdravljen. 2 2
lemmy sixx Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Naravno da imas pravo,ali onda smisleno upadaj u diskusiju,a ne ko jebeni corak.Ili se teraj u kurac. 20 eura = oko 2300 dinara.To moze da si priusti cak i covek na minimalcu.Ali,posto ce on to trositi na racune i hleb a ne na jebeni burbon,kao primer sam uzeo coveka sa solidnim primanjima.Solidna primanja nisu milijarderska Miskovic primanja,sto znaci da kvalitetan viski uopste nije snobizam o kome ti pricas.Lupetas gluposti kao i obicno mentolcino. Da si Kuruz rekao bih ti cao,cao pusi kurac...ali bio si kulturan pa necu,reci cu samo: ziv mi bio delijo! 1 1
Hail Metal Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 I kuruzu možeš reći živ mi bio delijo, neće se ljutiti , možda. 10 1
lemmy sixx Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Pa za Kuruza se to podrazumeva,nema sta da se ljuti,to je deo njega.
kuruz Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 bilo je deo al sam ga u međuvremenu iskenjao tako da više nije 2
Мајор Гашпар Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Cuisvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare.
serblackbeard Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 http://www.asterix-obelix.nl/index.php?page=latin-quotes.inc
lemmy sixx Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Cuisvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare. Nunc est bibendum
Мајор Гашпар Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Aко се деси нешто лоше, пијеш да заборавиш. Ако се деси нешто лепо, пијеш да прославиш. А ако се ништа не дешава, пијеш да би се нешто дешавало. Буковски 4 1
Vuk Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Дружим се ја и са не-крајишким девојчицама И све које пију пиво кажу да Јелен све побеђује Kuruz kaze da "Jelen" pobedjuje.
Recommended Posts