Jump to content

Recommended Posts

Posted

šta je buržujčino

dao si 2000 dinara za flašu pića

sram te bilo

Odvratan sam.

Od sada samo 150 dinara za plastikaner od 2 litre.

Da me postuju na yumu.

ajd ontopik

nije što si Lemi ali Jelen je hemija najgora

prvo BIP, onda Lav po kvalitetu

a iznad svakog piva Gorki list

Idi bezi...kakav BIP...nema veceg smeca od toga.

Lav govno.

Samo Apatin,rogati kopitar!

Guest Bata Životinja
Posted

jbt, ima li ko da ga Blagoje nije blokirao? :haha:

inače, pojma nemate, Jelen je bre čista hemija, jbt kako možete da pijete to dete iz epruvete pored potpuno prirodnih BIP-a i Lava

dakle, garantujem, iz prve ruke znam da oni ne mešaju hemiju i poštuju tradicionalnu proizvodnju, a da je Jelen potpuno veštačko pivo, jedna velika prevara

Jedino Jelen koje valja je u Crnoj Gori, a tamo ga proizvodi Nikšićka pivara, u CG Jelen je bolje i od Nikšićkog piva. A u Srbiji i Jelen i Nikšićko su sranje s veštačkom bojom

• Upvote 2
Posted

Поделио сам плусеве Кокију и Довли, чисто да се зна. Само здраво ривалство и песнички опус.

Био у Румунији опет, њихова пива су пет пута боља од наших. Тамни Урсус мајка рођена. Било неко студентско такмичење, какви су папани ишли то је страшно. Сви пију неке Бексове, Хајнекене уместо да пробају локална пива.

Што се тиче наших пива то иде овако. Убедљиво прво место тамно Никшићко. Друго покојна Лав седмица, треће светло Никшићко, четврто бањалучки Нектар. Зајечарац, светли Лав, Апатинац и Мерак у стаклу могу да се пију, ок су. Јелен је највеће ђубре икада, то се пије само ако нема ништа друго.

Што се тиче жестике прво место вињак, па домаће раџе. Од куповних ракија има пар добрих Таково и најбоља куповна 13. јули.

Posted

Aко се деси нешто лоше, пијеш да заборавиш.

Ако се деси нешто лепо, пијеш да прославиш.

А ако се ништа не дешава, пијеш да би се нешто дешавало.

Буковски

charlesbukowski.jpg

:rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

• Downvote 2
Posted

Kakve ja veze imam sa tim srbima za siromasne?

Nikakve, mislio sam na Iguman.

Сви пију неке Бексове, Хајнекене уместо да пробају локална пива.

Jbt, pa Hajneken ni Holanđani ne piju.

Убедљиво прво место тамно Никшићко.

Koje nije naše.

четврто бањалучки Нектар.

Koje takođe nije naše.

Јелен је највеће ђубре икада, то се пије само ако нема ништа друго.

Apsolutno.

Juče vidim u gradu, pije se novosadski Zaječarac, kontam da im je neko rekao ili su pročitali na netu da je Zaječarsko dobro, pa ga sad svi piju.

Tamna piva ne pijem više. Obožavao sam zrenjaninski Porter, ali to više ne postoji. Od tamnog piva sam se Akseanosilasu jednom (u stvari dvaput) toliko osrao u WC-u i bilo me je toliko sramota, da sam hteo da ga preklinjem da me banuje sa foruma.

Guest Bata Životinja
Posted

koliko znam, prestao si da navijaš za Bavace, dakle nećeš ni ti dugo

Posted

nije nas debeli henes posvadjao jer su dosli rezultati

da nisu,uveren sam da bi me skinuo sa fb-a,a na forumu bi imali cisto poslovni i reda radi kontakt

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...