Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jesi pio Lapin Kulta?

To sam pio kad sam bio u Švedskoj, dobro pivo.

Kupio sam pre neki dan baš, setio sam se, dobro je pivo i jeftino, ako ne i najjeftinije ovde u prodavnici. Oko 1.10e za 0.33 :haha:

Posted (edited)

Pa nije baš ni jeftino, koliko su tek druga? Ja sam u Švedskoj kupovao neka njihova piva (uglavnom jača) i cene su otprilike kao i kod nas.

Edited by Sisus
Posted

Ostala su oko 1.20-150 za 0.33. Kažu da je skuplja Finska od ŠveCke, nisam još bio tamo pa ne znam. Ja pivo kupujem u paketima po 24 komada, pa izađe još malo jeftinije. Oko 26 evra 24 komada i dobiješ nazad 0.15e po limenci kad recikliraš.

Posted

Aktuelni vic za Fricla je bio - koja je razlika izmedju Austrijanaca i Slovenaca?

Slovenci u podrumu drze vino, a Austrijanci ljude.

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • 1 month later...
Posted

U subotu sam se napio ko nerast, vina, rakije tri vrste, piva da bih kasnije pravio neke mešavine, rum guarana predobro je, posle sam malo votke sipao i onda je još bolje, super koktel karkosa.

Posted

ja za vikend pio Hobgoblin, crni Memminger, Schöfferhofer Kristallweizen i Young's Double Chocolate Stout

kakva piva lebac ti ražani

• Downvote 1
Posted (edited)

Taj Jangov staut je najbolje pivo koje sam probao posle Fuller IPA-a.

Upija svetlost u prostoriji koliko je taman i okupira sva moguca cula.

edit: Faceoff@ Nije pivo 'cokoladno', nego je koriscen kakao u procesu pravljenja piva, kako ja ovog razumeh. Nije slatko, svakako.

Edited by Angelystor
Posted

evo kolega daje potpune informacije, ja sam uzeo samo nekoliko gutljaja iz njegove čaše, ali utisak je isti :D

počeli su da naplaćuju čips

koji je, inače, odvratan, barem tzatziki koji sam ja jeo

• Downvote 1
Posted

da, nije bljutavo, kako bi se moglo očekivati, nego je ukus čokolade u nekom off-u, kako lepo reče čovek koji ga je preporučio (dečko sa tetovažama na rukama, stalno je u lokalu i baš se razume u pivo)

• Downvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...