BLAGOJE Posted October 14, 2014 Report Posted October 14, 2014 (edited) ziva istina,juce uradjeno,zajecarci jos pune pils plus,razlika je sto je vise razvodnjeno i jace pasterizovano,zato se pretezno sluzi po lokalima jerbo moze stoji i nije novosadski vec indjijski,ista fabrika puni ona smeca iz tempa i maksija za 50 i kusur dinara limenka,i bip.a kako neko misli da od onog smoca od vode moze da bude dobro pivo meni nije jasno jelen je svakim danom sve gori,na intumbdu se zajebah i pokusah da popijem limenku,bacio sam je posle dva gutljaja svi znate sta cu da recem koje je najbolje pivo na svijetu (onu abominaciju iz apatina da mi niko ni ne pominje) edit: indjijska pivara se zove terra nesto kurac palac,samo kad uzimate pivo pogledajte ko ga puni i ako pise neki vojvodjanski grad,izbjegavajte u sirokom luku Edited October 14, 2014 by BLAGOJE
Мајор Гашпар Posted October 14, 2014 Report Posted October 14, 2014 За тренутак сам помислио да причаш о индијском пиву. Добро сам те загледао, рекох - не би то Благи.
truliandedzombileš! Posted October 14, 2014 Report Posted October 14, 2014 ma valjda to "lažno" zaječarsk puni mb pivara, temerinski put kurac-palac, najgora piva u srbiji dolaze odatle.
Јарослав Posted October 14, 2014 Report Posted October 14, 2014 ja pre nekih desetak dana našao dvolitru Zaječarca punjenu u Zaječaru, prijatno sam se iznenadio
sale 3sm Larry Flynt Posted October 14, 2014 Report Posted October 14, 2014 @ Sale: Lepo kauciraš gajbu zaječarskog (ne novosadskog) Zaječarca i kupuješ samo njega i sve je u redu. (Samo Republika Srpska nikad)BIH ja, al stoka zajecarskog zajecarca u mom kraju ima samo svake prestupne godine.
Vuk Posted October 16, 2014 Report Posted October 16, 2014 Jebem vas, kompletan program "Zajecharskog" se puni u Zajecharu sada, ne znam gde nalazite vojvodjanske varijante. Kada imam flashu koja odgovara po obliku, skinem etiketu, pa menjam tako... pasuju "Merak", "Nikshicko tamno", "Budweiser"... isprobacu sa josh nekim, samo da dopadne na popust u prodavnici kod mene xD
Angelystor Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 Probao sinoć: Vrlo valjano, ali ističe se po tekstu na flaši, navodno je sponzor nekog crime novel writing festivala
kuruz Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 Miners izgoreo za vikend edit: sad mi rekoše da je proradio
Angelystor Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 Jes', ja se zbunio kad video vrata i one tragove, pomislio sam da ne radi više, ali živi su.
BLAGOJE Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 limenke su i dalje indjija,dvolitarce ionako nikad ne kupujem
Lord Iffy Boatrace Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 limenke su i dalje indjija,dvolitarce ionako nikad ne kupujem i limenke su smece tesko,samo je staklenac pravi ukus.
BLAGOJE Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 pa to i kazem,kakvo pivo moze da bude sa vodom iz dunava sem da bude smece 1 1
B@K@ Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 Tamo potok, onde lepo cveće sa planine deda pršut meće al' što volem dole u ravnici da živim na kupusu i slaninici
Lord Iffy Boatrace Posted October 23, 2014 Report Posted October 23, 2014 pa to i kazem,kakvo pivo moze da bude sa vodom iz dunava sem da bude smece Istina ziva.
Tag Hoya Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Počeli su ovo božanstvo da prodaju u Tempu:
sale 3sm Larry Flynt Posted December 21, 2014 Report Posted December 21, 2014 Belgija, monasi prave, nejebica je izgleda uticala na jacinu, 9% alkohola. Svidja mi se, malo je skuplje, ali ovo je vec drugo belgijsko pivo, jako, da kazem da je jedno dovoljno za potpuni uzitak.Ima ga u maksiju, ko hoce da trgne.
bo88gdan Posted December 22, 2014 Report Posted December 22, 2014 Samo da vam ispricam sta je moj kolega danas od pola 7 do 19 : 00 sve pio , 2 vrste rakije ujutro , spricer , crno vino , spricer , pivo , vinjak , trecu vrstu rakije , i posle posla je otisao sa ostalim kolegama na pivo ... 1 5
oʞɾoƃ Posted December 22, 2014 Report Posted December 22, 2014 sigurno će dobiti nagradu za radnika meseca
Fapril ethereal Posted December 24, 2014 Report Posted December 24, 2014 drzavna preduzeca rulaju u oblasti tih nekih prava na usvinjavanje na poslu 2
Hail Metal Posted December 25, 2014 Report Posted December 25, 2014 (edited) Mleko i koka kolu najviše volim da pijem, evo danas već idem po treću igračku, imam medvedića i irvasa. Naravno Zero Coca Cola, jer bolje umreti od aspartmana nego debeo Edited December 25, 2014 by Hail Metal 3 1
tier_mfkr Posted December 25, 2014 Report Posted December 25, 2014 Naravno Zero Coca Cola, jer bolje umreti od aspartmana nego debeo Eeeeeejmen for det!
Recommended Posts