Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pametan covek,sta fali tome. Znaci po ceo dan furate Sabathe i rakiju. Odakle ti tazbina ?

Сабате, Парпле, Флојде... Шта налети. :D Јагодинци су.

A ne moras bas ni da loces sa njima. :haha:

Па није да лочемо, то је фазон ракија пре ручка, пиво за ручак и још једна чашица после. :D

Posted

Ја покушавам да замислим ћалета и дечка како се друже, али нема шансе. :haha: Вероватно би било овако некако:

• Upvote 1
Posted

И таст и ташта су много добри људи, а и шта да радим када сам по цео дан код девојке, не могу баш да их избегавам. :D

Prdni za ručkom.

Posted

Dokazano su Uzicani najveci uzivaoci vinjaka,prosli vikend sam video vinjaka za 200 eura,e to cudo da ste videli. 100 ljudi u parku Kec,nekoj klinki bilo punoletstvo,ljudi se potrovase,plus mesali sa nekom ljutom od 23 grada.

Guest HEFEST
Posted (edited)

I Cacani deru vinjak kao ludi. Bio sam u Cacku u vojsci i nikada nigde u zivotu nisam video tolike kolicine popijenog vinjaka. To nije bilo normalno. Najjace je bilo kada je postavljan pontonski most za Gucu i otisli svi oficiri tamo na rad, a ja ostao sam skoro u celoj kasarni i dolazi u posetu general i komnfdant uzickog korpusa i sa vrata mi vice - Daj vojnice vinjak!!! Meni bilo strogo zabranjeno da u takvim situacijama i pomenem da u komandi postoji i kap alkohola. Ja se prvo pravio lud, ali kada videh bajicu od ddva metra kako me farba na sve nacine da otvorim stek ja otvorim sef i izvadim vinjak... tako da kada su se ostali oficiri vratili u kasarnu ja mrtav pijan sa generalom u kancelariji, a noge na stolu. Hahahaha!!! Kada ih srcka nije strefila. Usrali se kao grlice i stali u stav mirno, a ja i general im vicemo - Ma samo opusteno! Hahahah!!!

Edited by HEFEST
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Ја покушавам да замислим ћалета и дечка како се друже, али нема шансе. :haha: Вероватно би било овако некако:

:haha: ovo je odlicno

Posted

nikad u zivotu nisam uz'o rakiju u kaficu...jesmo jednom posle neke svirke da nazdravimo zveknuli neku kajsiju....vise je bio neki etanol s ukusom kajsije, pa sam drzao opelo ortaku na trgu.

samo domace...i vinjak u kafani.

haha, sacuvah jednu s beerfesta, zao mi dotvaram, a ima ih na OMV pumpama bese. jbt kad me neki amer u busu pitao gde sam to uz'o, covek se zgranuo kolika konzerva, osecam da je sutradan zapalio odma' na fest... :mhihi:

Posted

требало је да га водиш на Лам, шатро си добар домаћин, а у ствари га трујеш најгорим пивом :mhihi:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...