Jump to content

Recommended Posts

Posted

U poslednje vreme, bogami u poslednjih par godina me od više piva, a i od svega par komada noću ubija želudac, ali i čitav naredni dan.

I tako, bio ja na svadbi u subotu u Banoštoru u nekom hotelu-vidikovcu Atos i tražio ja od njih neko slađe vino. Doneli mi oni domaći Banoštorski slatki merlot, i bogami popili smo 5 bokala, slatko, pitko, kad sam pitao cenu, skupo, sve u svemu, poenta svega toga je da sam se lepo nalio napio a sutradan sam bio kao nov osim što me malo stomak boluckao. Glava nije bolela, a ni želudac. Tako da odsad pa ubuduće, pijem samo kvalitetna vina, po mogućstvu besplatna, jer nemam ni džepa a kamoli novca da držim u njemu :D

• Upvote 1
Posted

ортопедија нема везе са вилицом

али ти си са ФПН-а, па не сумњам да ћеш покушати да ме убедиш у супротно

Posted

Ја не знам какав вињак Јарослав пије, ја мој плаћам 650 кинти.

на пар места сам видео ту цену. обично је негде око 800-850. за 650 са и ја виђао, али у Јагодини.

Posted

на пар места сам видео ту цену. обично је негде око 800-850. за 650 са и ја виђао, али у Јагодини.

Ја сам га најскупље плаћао 780. Где ти узимаш? Ја или у дисконту или у самопослугама, не знам где налазиш те дераче.

Posted

па јебем ли га, стандардне продавнице. нисам дуго у БГ-у излазио, па више ни не знам где је колико, али знам да сам на неколико места видео са тим ценама. а најјача ми је трафика на железничкој која га продаје за 950. :lol:

Posted

Jedino sto mu brzo istekne rok trajanja, tako da ako je etika skinuta ili zamrljana, znaci da stoka nije prodala na vreme.

Posted

Ја сам тек пре неки дан провалио да има "зајечарско" зајечарско и "новосадско" зајечарско.

Зајечарско

3639349186_26d2f40631.jpg?v=1245349538

Новосадско

zajecarsko_pivo_221211.jpg

Ово право зајечарско је много боље

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...