Jump to content

Recommended Posts

Posted

мени Баварија супер, али ми је много слабо, као и сва та "фенси" пива (Туборг, Бекс и компанија). једино ми је Пауланер таман. наравно, причам о оригиналима, а не овим нашим копијама за сиромашне.

Posted

Није Бекс толико слаб. Мени је ок. Баварија је гованце, прецењена до бола. Туборг и није пиво, има укус као кисела. Ко има тврду столицу, препоручљиво.

Posted (edited)

ja juče popio jednu dunju, šef vodio sve na piće posle posla i svima poručio rakije, pa nisam mogao da odbijem

dobra bila dunja, iznenadio sam se

obično mi se smuči od same pomisli na razne vinjake, votke, šljive i ostalo

al ovo mi prijalo

prva rakija posle jedno 5 godina :haha:

Edited by Underkuruz
  • Downvote 2
Posted (edited)

Planira se nova ekskurzija u Belgiju, a to ce onda da bude smrt ujutro i zuta polutechna govna posle milijardu piva.

Edited by Vuk
Posted (edited)

Dobio sam pivo sa Kube, vockasto je. Vrlo dobro.

1012419_10200540196041366_483802241_n.jpg

Za Baneta samo shtipanje za jaja, nema tu normalnog pozdrava :D

Edited by Vuk
  • 2 weeks later...
Posted

U čemu je problem sa novom flašom, osim što očigledno odstupa od tradicionalnog pakovanja? Ovo nije tako loše, a pošto je za izvoz, verovatno će strancima biti prijemčivije da odaberu ovakvu flašu koja se uklapa sa onime što se prodaje vani, nego staru socijalističku ambalažu. Pobeda na obe strane.

Posted

овако нешто бласфемично може да изјави само неко ко није двоцифрен број пута грлио веце шољу под дејством вињака

гнушам се твоје изјаве, јер ко смо ако напустимо традицију и светиње

мало је познато да стари облик флаше вињака заправо представља косово у периоду владавине кнеза Вишеслава

ово је сигурно био један од услова за отварање преговора

• Upvote 5
Posted

ориђинале Зајечарац је тренутно можда и најбоље наше пиво. ни копија није лоша, али зна се шта је права ствар.

а Јагодинско су толико усрали, да то није нормално. оно више нема ни укус на пиво. убедљиво најгоре.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...