sale 3sm Larry Flynt Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 Posle vina koje je služeno Putinu, kad je bio ovde u poseti, koje je baš imalo ukus grožđa i bilo veoma pitko i savršeno, retko kad uzmem da pijem bilo koje vino.Znam samo da je neka domaća vinarija u pitanju, ali do sada nisam ni našao koja je u pitanju ni kako se zove to vino. :udri: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 @leške U nastajanju U principu, koncept mi se ne sviđa, ja najviše volim pravo vino (moje domaće ), a ne ove voćkaste zajebancije pune šećera. Al' dobro je kad je jeftino i nema drugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 sale, po kom si ti osnovu pio sa putinom? xD od naših jeftinih aleksandrija (tikveš) je solidno meni, ko voli vina suva ko, dizvineš, grudi kraljice elizabete druge. mada i njega sam pio 2-3 puta i to već pripit od drugih stvar, tako da je minuli rad moguće popravio utisak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 eeee,. Jedan moj ortak je radio tada kao kuvar, pa "obezbedio"..vino se popilo, ortak zaboravio naziv i ime vinarije, nije pomogla ni lobotomija, hipnoza, a ni kgb metod....a najbolje vino koje sam ikad pio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 Видим популаризовао се чешки Бад код нас, много добро пиво. Једно време сам редовно цепао иако је скупо било, можда и најбоље пиво које може да се купи у Србији. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 Чешки је Бадвајзер, Бад је амерички. У ствари, у Америци се бад продаје као бадвајзер, али у Европи су морали да промене име због оригиналног чешког бадвајзера. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 Samo da znate Barni keks od jagode umocen u Porto Cruz je mnogo dobra stvar (postanes alkos i dijabeticar o istom trosku). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 U principu, koncept mi se ne sviđa, ja najviše volim pravo vino (moje domaće ), a ne ove voćkaste zajebancije pune šećera. Al' dobro je kad je jeftino i nema drugo. Kamo sreće da jeftina kupovna vina imaju onu pravu voćnu aromu vina, više kao čudni kiseli sok sa dodatkom alkohola i dve-tri kašike šećera. Koliko ceniš tvoje domaće? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 To nema cenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Besplatno, molim lepo, zahvaljujem. Deset litara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 ne treba isključiti houm mejd sangriju to domaće vino, nasečeno voće, malo šećera, možda ruma, potrpano, pomešano, rashlađeno. o moj bože. piće boginja i svih koji se tako osećaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 nisam baš pratio diskusiju aj neko da na brzinu objasni te razlike između Zaječaraca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 jedenje gomna Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 (edited) novosadsko je kiselije malo (meni) i standardno za tu pivaru varira kvalitet baš, mišljenja sam da nesposobni ljudi tamo rade. može ti naići sasvim dobra i sasvim ogavna flaša. a original zajc (kako mi reče čovek koji pravi svoje pivo, a čitah i po netu o tome) je generalno dobar zato što koriste slabije konzervanse (ili šta već), koje su koristile i ostale naše pivare, ali su sa dolaskom ovih inostranih brendova prešli na novije, jače, zbog kojih pivo duže traje, ali gubi na ukusu. moguće je takođe da koriste domaće sirovine... novosadski zajc je pokušaj da se to koliko-toliko iskopira. po meni nije loše, ako imaš sreće. vizuelno, pravi zajc dolazi samo (koliko ja znam) u zidarskoj flaši, NS varijanta ima i u plastičnoj 2l, limenci i modernijoj flaši svetlije etikete. Edited August 2, 2013 by truliandedzombileš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 синоћ код другара сручих кило домаћег белог к'о из пичке. сунце ти јебем, како је лепо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 E jeb'la mater svoju jes bljutava ova guarana, ko gazirano motorno ulje da pijem...jel se ovo iskvario ukus ili su sva ostala enerdžizs pića toliko bolja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 ja ne razlikujem ta sranja XD ona crna doduše mireše kao apoteka i sto kutija neotovorenih trodona <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 Ostala su pitka i kopije Red Bula za siromašne, ovo ko da su sklepali od otpadnih voda.Izgleda se baš vodili dozvoljenim dnevnim unosom-dve limenke....ko je lud ovo da zguta dva puta u danu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 moj burazer satire Booster, kaže da mu baš znači za živost još su nedavno uveli limenku od pola litra, pun mi frižider toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 (edited) Videh u Mađarskoj Real Madrid energy drink Edited August 3, 2013 by Dead Man Drinking Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 E Booster je bas dobar... Od svih tih, jedino me on kao "radi". Na poslu imamo pun fridz guarane, niko ne pipa, to sranje izgubilo na snazi odavno... E al zato Ledeni Kvas od narandze satirem. Ima ukus kao jafa keks, zamislite jafa keks u tecnom stanju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 Ja bi volo ovaj Monster da gucnem....moze i s njene guze... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 meni ultra enerdži ima najbolji ukus od svih tih energo napitaka. slađi je od bustera, a posebno od guarane. red bul je za budale. sinalko enerdži se više ne proizvodi, ali mi je vazda bio prvi pik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 Pre neko vece sam imao to nezaboravno iskustvo da probam albanski brendi - Skenderbeg. Majko mila, ala je ono dobro! Kapiram da je to ujedno i jedina prilika da se susretnem sa istim jer je flasa delovala prastaro, circa 10-15 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 Pravi se to i dalje. Ide k'o alva. Ja uzeh prošle godine u Ulcinju, a pretprošle u Albaniji. Koliko znam i na Kosovu ga ima svuda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts