Jump to content

Recommended Posts

Posted

@Dead Man Drinking, da li moze da se nabavi u Beogradu? Obisao sam par Maxi-ija i Super Vera, ali nema ga nigde.

Digao sam ruke od ovih licencnih stranih piva, postala su toliko bljutava i nisu ni prici originalnim pivima. Ceski Budweiser prijatno iznenadio, iako je gorak (ne kao nas Deer Beer) za klasu bolje pivo od ovih kvazi piva...

Posted

@Sale

Pila sam ja taj Monster, doduše ne sa njene guze :D

Šta znam, svi su oduševljeni, a meni je presladak. Jedva sam popila, litarska limenka, mislila sam da ću dijabetes da dobijem :D

Posted

неко спомену Синалко Енерџис и да га више нема. е па, малопре видех исти на трафици.

u flašici? gde ga nađe, sto mu podzemnih kontejnera?

Posted (edited)

мислим да је у питању трафика Футуре плус. једна од оних што их има на сваком кораку.

Edited by Јарослав
Posted

ondak su ponovo pokrenuli proizvodnju. ili je bajatuša neka. :ph34r: prošle godine su svi u glas i naglas tvrdili da se ne pravi više.

Posted

kad pomenu voivod stranjska piva,

pio juče pšenični paulner posle nekog vremena i mnogo je gore nego što ga pamtim,

da l je do njega il do mene ne znam, al jedva popih.

rekao bih čak da mi je od njega bilo muka, mada je to ipak verovatno vinjak koji je došao preko...

Posted

@VoivodBG

Nigde kod nas ga nisam video. I ne čudi me. Ako imaš nekog ko dolazi sa juga nek ti ponese bar jednu flašu

Paulaner se pravi za izvoz u velikim količinama. To više nije nezavisna pivara. Ili lokalno pivo iz mini pivara, ili voda. Trećeg nema

Posted

@Sale

Pila sam ja taj Monster, doduše ne sa njene guze :D

Šta znam, svi su oduševljeni, a meni je presladak. Jedva sam popila, litarska limenka, mislila sam da ću dijabetes da dobijem :D

litarska?u jee, ja mislio tu 0,25 max ko ostali,'de si nasla?

Posted (edited)

nisam probao tu crvenu...cini mi se

au skenderbeg, necu do ta pijem, da zaradim neku šiptrozu il ne daj boze šiptritis Lj....valja ko i svaki siptar...u slivniku i razbijen o pod..

pa to, rekose mi za monstera da je kao uber dobro

Edited by sale 83 Larry Flynt
Posted

I meni su svi rekli da je mnogo dobar, al' su me zajebali :D Ima više vrsta, ovaj zeleni, neki pink (verujem da je još slađi, nisam se usudila da probam :haha: ) i neki što je kao limunada, taj je ok.

Posted

Pre neko vece sam imao to nezaboravno iskustvo da probam albanski brendi - Skenderbeg. Majko mila, ala je ono dobro! Kapiram da je to ujedno i jedina prilika da se susretnem sa istim jer je flasa delovala prastaro, circa 10-15 godina.

Legendarno piće, mislio sam da je opštepoznato. Ugrabi sebi flašu toga i usreći se.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...