Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ebo ih beer fest.

Kakvo je ono čekanje na ulazu bilo? wtf?

Se samo meni čini da namerno prave uska grla? Jebo ih patak.

Na phillip morris štandu oću da kupim pljuge, sikjuriti mi kaže da ne sme da se stavlja pivo na šank?

A???

Sam mnogo omatorila? :haha:

Izvinte, još jedna stvar, ste primetili natpis iznad bine "the most visited festival in south east europe" - mora kod nas sve biti nešto NAJ, u pičku materinu.

Posted

Sva sreca pa se pored mene slucajno porusila ograda, pa nisam morao da cekam :D

Posted

Ebo ih beer fest.

Na phillip morris štandu oću da kupim pljuge, sikjuriti mi kaže da ne sme da se stavlja pivo na šank?

A???

Izvinte, još jedna stvar, ste primetili natpis iznad bine "the most visited festival in south east europe" - mora kod nas sve biti nešto NAJ, u pičku materinu.

Jesi, i ja sam. :haha:

A natpis je fenomenalan, nisam mogla da verujem koje proseravanje.

Posted

Ebo ih beer fest.

A???

Omatorili smo, inace primetih i ja naslov i dumres od smeha :haha:

Anyway overila sam vecinu piva, i drzim se stare ljubavi Erdingera...

Btw se nekom slosilo od onog Irish beer svetlog, meni posle njega neka muka bila...

Posted

Svašta se probalo, izdvojio bih britanski bishops finger kao izrazito gorko pivo i tuzlansko kao kvalitetno, tradicionalno ex-yu pivo.

bra'o,to zaboravih,fenomenalno pivo,prije 2 godine smo se pokomatili na bjeljinskom festu od njega,neke sulude kolicine smo popili,a dobro si rekao,klasican nas lager jecmeni,plus kvalitetna voda,bez sumpora,kvalitet je uvijek u jednostavnosti.

Posted

Priznaj da si ovo napisao samo da kazes da si bio u ARIZONI :D.

Meni je glava otekla od tocenih piva od sinoc,ubuduce u sirokom luku izbegavam bilo sta toceno po domacim lokalima....

al nisam kres'o. :(

ma, jebeš pivo, od njega ogladnim posle deset minuta, a onda ni vo na ražnju ne može glad utoliti.

Posted

al nisam kres'o. :(

ma, jebeš pivo, od njega ogladnim posle deset minuta, a onda ni vo na ražnju ne može glad utoliti.

Kad pijem pivo nikad se ne prejedam,samo nesto simbolicno pregrizem jer pivo bas nadima,jedem posle pijanstvaa,a ako jedem i pijem onda cepam po spriceru.

Guest HEFEST
Posted

Meni burazer iz Svedske doneo ceo frizider pun piva. Nisam pio ovoliko godinama. I probah sada najbolje pivo koje sam okusio u zivotu. Nekada bese to Newcastle Brown Ale a sada je:

3FYJ_M.jpginnis-gunn-bottle.jpg

Ovo se izdvojilo kao najbolje od svih ovih vrsta. Nisam probao onaj Triple Aged. Taj je verovatno neka njihova specijala, ali ovo pivo ima takav ukus da imas utisak kada ga pijes kao da ti ga upravo cucla neka crnkinja sa debelim usnama.

Guest HEFEST
Posted

Ja nikada nisam voleo spricer. Spricer je izmisljen da bi voda ubila ukus loseg vina. Dobro belo vino nemo guja da vas ujede da ikada pravite spricer. To je najveci greh koji postoji pri alkoholisanju belim vinom i uopste pri alkoholisanju.

• Upvote 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...