Machka Naopachka Posted August 18, 2013 Report Posted August 18, 2013 Ebo ih beer fest. Kakvo je ono čekanje na ulazu bilo? wtf? Se samo meni čini da namerno prave uska grla? Jebo ih patak. Na phillip morris štandu oću da kupim pljuge, sikjuriti mi kaže da ne sme da se stavlja pivo na šank? A??? Sam mnogo omatorila? Izvinte, još jedna stvar, ste primetili natpis iznad bine "the most visited festival in south east europe" - mora kod nas sve biti nešto NAJ, u pičku materinu.
Sreta Posted August 18, 2013 Report Posted August 18, 2013 Kakvo je ono čekanje na ulazu bilo? wtf? Sva sreca pa se pored mene slucajno porusila ograda, pa nisam morao da cekam
Night's Blood Posted August 18, 2013 Report Posted August 18, 2013 Ebo ih beer fest. Kakvo je ono čekanje na ulazu bilo? wtf? Se samo meni čini da namerno prave uska grla? Jebo ih patak. Na phillip morris štandu oću da kupim pljuge, sikjuriti mi kaže da ne sme da se stavlja pivo na šank? A??? Sam mnogo omatorila? Izvinte, još jedna stvar, ste primetili natpis iznad bine "the most visited festival in south east europe" - mora kod nas sve biti nešto NAJ, u pičku materinu. Jesi, i ja sam. A natpis je fenomenalan, nisam mogla da verujem koje proseravanje.
truliandedzombileš! Posted August 19, 2013 Report Posted August 19, 2013 Meni bilo super na festu sinoć - blok aut. <3 Nije bilo gužve, niti prašine kao prošlih godina, zvuk sasvim okej. Svašta se probalo, izdvojio bih britanski bishops finger kao izrazito gorko pivo i tuzlansko kao kvalitetno, tradicionalno ex-yu pivo.
Face Of Melinda Posted August 19, 2013 Report Posted August 19, 2013 Ebo ih beer fest. Kakvo je ono čekanje na ulazu bilo? wtf? Se samo meni čini da namerno prave uska grla? Jebo ih patak. Na phillip morris štandu oću da kupim pljuge, sikjuriti mi kaže da ne sme da se stavlja pivo na šank? A??? Sam mnogo omatorila? Izvinte, još jedna stvar, ste primetili natpis iznad bine "the most visited festival in south east europe" - mora kod nas sve biti nešto NAJ, u pičku materinu. Omatorili smo, inace primetih i ja naslov i dumres od smeha Anyway overila sam vecinu piva, i drzim se stare ljubavi Erdingera... Btw se nekom slosilo od onog Irish beer svetlog, meni posle njega neka muka bila...
truliandedzombileš! Posted August 19, 2013 Report Posted August 19, 2013 to irsko prave naši likovi neki, neka mala pivara. sve je tu moguće (htedoh ga probati, ali se zaboravilo posle...)
BLAGOJE Posted August 19, 2013 Report Posted August 19, 2013 Svašta se probalo, izdvojio bih britanski bishops finger kao izrazito gorko pivo i tuzlansko kao kvalitetno, tradicionalno ex-yu pivo. bra'o,to zaboravih,fenomenalno pivo,prije 2 godine smo se pokomatili na bjeljinskom festu od njega,neke sulude kolicine smo popili,a dobro si rekao,klasican nas lager jecmeni,plus kvalitetna voda,bez sumpora,kvalitet je uvijek u jednostavnosti.
vudun Posted August 19, 2013 Report Posted August 19, 2013 Priznaj da si ovo napisao samo da kazes da si bio u ARIZONI . Meni je glava otekla od tocenih piva od sinoc,ubuduce u sirokom luku izbegavam bilo sta toceno po domacim lokalima.... al nisam kres'o. ma, jebeš pivo, od njega ogladnim posle deset minuta, a onda ni vo na ražnju ne može glad utoliti.
Lord Iffy Boatrace Posted August 19, 2013 Report Posted August 19, 2013 al nisam kres'o. ma, jebeš pivo, od njega ogladnim posle deset minuta, a onda ni vo na ražnju ne može glad utoliti. Kad pijem pivo nikad se ne prejedam,samo nesto simbolicno pregrizem jer pivo bas nadima,jedem posle pijanstvaa,a ako jedem i pijem onda cepam po spriceru.
Dead Man Walking Posted August 21, 2013 Report Posted August 21, 2013 Je l moze neko da mi kaze kvalitet ove Dunje Takovo, od iskljucivo za dezinfekciju do 10?
Јарослав Posted August 21, 2013 Report Posted August 21, 2013 (edited) 7/7.5 Edited August 21, 2013 by Јарослав
Night's Blood Posted August 21, 2013 Report Posted August 21, 2013 Nikad nisam probala, ali lepo mirisi.
El Karnisero Posted August 21, 2013 Report Posted August 21, 2013 Дуњу нисам пио, али Таково ракије су у принципу супер. Али у принцупу 13. јули култ заувек.
Јарослав Posted August 21, 2013 Report Posted August 21, 2013 она Таково мешано воће (мултивитамин) ракија је феноменална
Guest HEFEST Posted August 21, 2013 Report Posted August 21, 2013 Meni burazer iz Svedske doneo ceo frizider pun piva. Nisam pio ovoliko godinama. I probah sada najbolje pivo koje sam okusio u zivotu. Nekada bese to Newcastle Brown Ale a sada je: Ovo se izdvojilo kao najbolje od svih ovih vrsta. Nisam probao onaj Triple Aged. Taj je verovatno neka njihova specijala, ali ovo pivo ima takav ukus da imas utisak kada ga pijes kao da ti ga upravo cucla neka crnkinja sa debelim usnama.
Angelystor Posted August 21, 2013 Report Posted August 21, 2013 (edited) Dobro nije Ness & Guin Edited August 21, 2013 by Angelystor
truliandedzombileš! Posted August 21, 2013 Report Posted August 21, 2013 evo nešto o prirodnosti takovo rakija http://potrosac.info/testovi/takovo-gornji-milanovac-rakije nažalost nema ništa o dunji...
Antikristina Posted August 21, 2013 Report Posted August 21, 2013 A meni se baš ta kajsija najviše sviđa Ne znam da li ste spominjali ovu: http://www.rakijajovovaca.com/ Nije jeftina, ali je vrhunska
Јарослав Posted August 21, 2013 Report Posted August 21, 2013 па добро, 600 динара за литар баш квалитетне шљиве и није много
Talvi Posted August 21, 2013 Report Posted August 21, 2013 inače zovite me seljakom, ali meni ovo vrh
Antikristina Posted August 21, 2013 Report Posted August 21, 2013 Pa ne znam kakav je taj u limenci, ali špricer jeste vrh, naročito uz neki roštilj @jare Jebiga, ja sam dete sa sela, nama to sve skupo
Guest HEFEST Posted August 21, 2013 Report Posted August 21, 2013 Ja nikada nisam voleo spricer. Spricer je izmisljen da bi voda ubila ukus loseg vina. Dobro belo vino nemo guja da vas ujede da ikada pravite spricer. To je najveci greh koji postoji pri alkoholisanju belim vinom i uopste pri alkoholisanju. 3
Recommended Posts