Jump to content

Recommended Posts

Posted

<3

Javim ja cimeru da u povratku iz grada svrati i uzme dvolitru piva da pijuckamo.

Kuraaaac proslo 22:00

A i on je zaboravio na to, pa ga ispusio za 2 prevoza u medjuvremenu od stanice do prodavnice i nazad.

Serem im se u usta.

Posted

Kakva bre ćirilica, nema šanse, kažu nešto kraće "cirka, mirka, širka" tako neki fazon, završava se na ka.

Posted

Pa i meni nije jasno. Moze rakija ako je blaga kao neka kajsija ili dunja, ali opet mucenje. Jedina rakija koja valja i koju sam pio je od mog pukovnika iz Cacka. Covek vadi kocice iz sljive pre pecenja rakije. Rakija dodje kao sok od jabuke!! Bogovsko pice.

Viski u Srbiji nema da valja sem Civasa mozda.

Posted

Viski nigde ne moze da valja ako nije star npr 8 ili 12 i vise godina(proces nastajanja ne da stoji u vitrini), samo i cene skacu), uvek na pakovanju stoji "aged 8 ili 12 xxxxx years"

Imaju i klase iznad bpr 20,25,30,cak i 50, al su izuzetno retka i kostaju boga oca, zavisno od brenda i proizvodjaca.

Ako je npr ono Balantajns djubre je oko 1000 kinti, a fensi 20 godina star bi bio stotinak evra.

• Downvote 1
Posted (edited)

džaba tebi i brada i huliganstvo i 100 kila ako ne možeš malo žestine da podneseš

ja sam čovek navijač, mene samo pivo interesuje

nije da ne mogu da podnesem, nas trojica smo popili litar i po Džeka, nisam imao nikakvu mučninu, ali gadno je

i pio sam neke kvalitetne dunje, isto ne razumem poentu toga

Edited by Underkuruz
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...