Guest HEFEST Posted September 13, 2013 Report Posted September 13, 2013 Ако ти се пије сок, пиј сок. Разне кајсије, дуње, брескве, медоваче су срање живо. Поента ракије је јак укус, укус ракије, да жеже у грлу, атмосфера у којој се пије и дејство. Ако ти јака ракија смета немој пити ракију. Просто. Znas kako, neko pije na silu da bi u drustvu ispao faca, neko pije zato sto je mazohista ili sto ne zna za bolje. Ja uvek volim da uzivam u svemu pa i u picu. Necu da se becim, grcim i preznojavam dok pijem nesto. To je za maloumne po meni. Rakija koju sam gore opisao je hiljadu puta bolja od bilo koje druge. Pa ne bi se covek mucio i vadio kocice iz 1000 kila sljive da to ne valja. Prodaje na veliko, ali to samo za sebe zadrzava jer za svoju dusu i pravi. Moze neko da se ne slozi sa mojim vidjenjem, ali cinjenica je da je sljivovica odvratno pice. Neko jede i ljute paprike i seva vatru posle toga. Neretko sam vidjao ljude koji se zajapure onako ko majmuni, a i dalje vicu kako im lepo, a u stvari preselo im jelo. Face su i muskarcine!!! Mazohizam latentni. 1 1
truliandedzombileš! Posted September 13, 2013 Report Posted September 13, 2013 (edited) šljiva 100% prirodna, prepečena, odležana u hrastovim bačvama - odlična. drugačija i nije prava srpska šljivovica. Edited September 13, 2013 by truliandedzombileš!
Antikristina Posted September 13, 2013 Report Posted September 13, 2013 @baka Ma, pre neko veče sam išla duzmem kiselu (treznila drugare ) i ona trafika u Njegoševoj nije radila pa sam pravila krug oko parka i nema. Znala sam za onu trafiku kod belih međeda, al' me mrzelo i tamo da idem, već sam bila krepala (da ne pričam što je bio četvrtak i 4 ujutru, nigde žive duše i baš mi se nije jurilo po gradu)
Dark_Elf Posted September 13, 2013 Report Posted September 13, 2013 ja i dalje ne razumem kako neko može da pije žestinu popio sam nekoliko rakija i viskija prethodnih dana, meni je to ogavno To je zato što ne znaš kako se pije žestina. Nemoj gutati odmah kao pivo, nego promućkaj u ustima malko, pa tek onda. Imaj kiselu vodu uz sebe kad piješ žestinu. Za potpuni užitak potrudi se da imaš i neko meze (sir, kiseli krastavci, kiseli kupus, može i neko meso). Kisela voda, kao i kiselo povrće pomažu da se donekle neutrališe alkohol u organizmu.
truliandedzombileš! Posted September 13, 2013 Report Posted September 13, 2013 Meni je lakše da pijem lošu žestinu od lošeg piva - eksiraš to sranje i kraj, sa raznim lavovima, jelenima, amstelima, karlzberzima, stelama se mučiš dok ti se stomak ne okrene.
Antikristina Posted September 13, 2013 Report Posted September 13, 2013 Ne znam, meni od jelena uopšte ne bude loše. Čak ni od drugih piva. Ume da mi pozli od nekih mnogo zašećerenih rakiještina, al' uglavnom ni ne pijem ta preslatka sranja.
kuruz Posted September 13, 2013 Report Posted September 13, 2013 To je zato što ne znaš kako se pije žestina. Nemoj gutati odmah kao pivo, nego promućkaj u ustima malko, pa tek onda. Imaj kiselu vodu uz sebe kad piješ žestinu. Za potpuni užitak potrudi se da imaš i neko meze (sir, kiseli krastavci, kiseli kupus, može i neko meso). Kisela voda, kao i kiselo povrće pomažu da se donekle neutrališe alkohol u organizmu. jebeš to onda kisela voda, meze, sve samo da ubije ukus onoga što pijem
Guest HEFEST Posted September 13, 2013 Report Posted September 13, 2013 DA zatrpa sranje. Jednostavnije je ne piti to kada ne valja.
El Karnisero Posted September 13, 2013 Report Posted September 13, 2013 Znas kako, neko pije na silu da bi u drustvu ispao faca, neko pije zato sto je mazohista ili sto ne zna za bolje. Ja uvek volim da uzivam u svemu pa i u picu. Necu da se becim, grcim i preznojavam dok pijem nesto. To je za maloumne po meni. Rakija koju sam gore opisao je hiljadu puta bolja od bilo koje druge. Pa ne bi se covek mucio i vadio kocice iz 1000 kila sljive da to ne valja. Prodaje na veliko, ali to samo za sebe zadrzava jer za svoju dusu i pravi. Moze neko da se ne slozi sa mojim vidjenjem, ali cinjenica je da je sljivovica odvratno pice. Neko jede i ljute paprike i seva vatru posle toga. Neretko sam vidjao ljude koji se zajapure onako ko majmuni, a i dalje vicu kako im lepo, a u stvari preselo im jelo. Face su i muskarcine!!! Mazohizam latentni. Можда би помогло кад би схватио да ниси ти центар света и репер за све што постоји ( у стварности постоје 2 репера за све, ти и Трлаја). Ја волим и љуто и жестину, не лежи свима исто. Ја и не кажем да треба сви да пију ракију, али ако ти смета јак укус, ако ти смета што жеже немој пити мајку му.
Guest HEFEST Posted September 13, 2013 Report Posted September 13, 2013 Pa i ja se slazem sa tim tvojim pisanijem. Nisam centar sveta, ali istina je jedna. Mazohistima se svidjaju bolni nadrazaji. Sta hoces vise da ti kazem? Ja nisam i to i ne pijem sem kada sam mrtav pijan pa onda i ne osecam mnogo.
Dark_Elf Posted September 13, 2013 Report Posted September 13, 2013 (edited) jebeš to onda kisela voda, meze, sve samo da ubije ukus onoga što pijem Pa to kao kad bi rekao da ti kikiriki ubija ukus piva. Ne ubija ukus uopšte, nego ga oplemenjuje. Naravno, ja sam milion puta pio i bez kisele i mezetluka, nema se uvek sve, ali tako najviše volim. Mazohistima se svidjaju bolni nadrazaji. Pa u početku je mazohizam, posle, veruj mi, uopšte nije. Ali i pivo je mazohizam, i cigara je mazohizam. Nemoj da mi kažeš da si prvo pivo eksirao, a prvu pljugu ispušio sa nikotinskim uživanjem.... pa sve i da je bilo -17 Edited September 13, 2013 by Dark_Elf
Dersu Uzala Posted September 13, 2013 Report Posted September 13, 2013 ...Talisker 10 je divota... A pri tome je najmanje kvalitetan i shodno tome najjeftiniji Talisker. Cek da probas Talisker 18 ili neki bolji (distiller's edition/old cask ili sherry cask). Na zapadu to i nije preterano skupo i ja na dnevnoj bazi alteriram Talisker 10 i Caol Ila 12. Ko da pijes viski iz bacve . Ovi bolji deru naravno. Pre par godina sam puko 280$ za cetiri case, doduse u baru. Mogo sam celu fajlku da kupim za te pare, di mi bila pamet. 1
sale 3sm Larry Flynt Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 jes dobar ovaj jogurt sa ananasom bokte...jedino sto valja iz imleka su vocni jogurti.
Vuk Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 Ja sam uz "Imlek/PKB" milkshejk nauchio da drkam xD 1
Генеральный Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 а до тада си потезо да те болу уши :ова фора се односи на меков шејк који се пакује у вакууму:
Vuk Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 MEkdonaldsa u Srbiji nisam do 1996 video, a tada sam vec primenjivao znanje stecheno uz tetrabrikove na "Pan erotiku" xD
Berliner Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 Ali i pivo je mazohizam, i cigara je mazohizam. Nemoj da mi kažeš da si prvo pivo eksirao, a prvu pljugu ispušio sa nikotinskim uživanjem.... pa sve i da je bilo -17 ljudi cesto govore na ovaj nacin ali ja nisam nikad razumeo o cemu se tu radi ja bas jesam bezmalo eksirao prvo pivo, a prva pljuga mi je bila najbolja ikad, tacno se secam
Berliner Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 ja sam pivo probao prvi put sa cetiri godine i dopalo mi se tako da ne znam sta bilo kome ima da se ne dopada oko piva, uostalom i zove se pivo, dakle ono sto se pije; egipcani su pili pivo pre pet hiljada godina i sad neko treba u 21-om veku treba dodje u fazonu "pivo je mazohizam" 2 2
Drogarito Posted September 25, 2013 Report Posted September 25, 2013 Ima li negde u Beogradu da se kupi salep?????????
Recommended Posts