metal guru Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 zamisli mesanje Dzeka sa sokicima... zlocin protiv covecnosti
lemmy sixx Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Apsolutno...sem u slucaju koka-kole.Viski/burbon i kola su lepa kombinacija povremeno,ali ipak se ja drzim straight varijante. I ne mislim samo na mesanje sa sokovima,vec i mesanje raznoraznih alkoholnih pica...viski,vodka,dzin...pa jebote zivot,kako to jebeno moze biti dobro?Ogavno jebote,to moze sluziti samo ako zelis da se brzo obeznanis,a jebes krmace od ljudi koji piju samo da bi se napili. Nego,nedavno sam uzeo Buffalo Trace burbon...fantastican je,milina. 1 1
kuruz Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 a zašto je Čivas skuplji od Džeka? Džek mi lepši
Vuk Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 pa to,bolje to od 150 pola pivski kvasac pola misomor nego limenka nekog kvaliteta od 200 . Kvalitet cu da platim. U Belgiji ili Nemachkoj. "Ginis" je djubre, a pritom i jeftiniji u Francuskoj nego ovde. 1 1
Demon Seed Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 kalcijum karbonata, iliti sode bikarbone svidja mi se kako niko nije primetio ovaj epski fail, jos sam i plus dobio <3 soda bikarbona = natrijum hidrogenkarbonat mora ostavim gudralin sreca pa temu citaju pjanice cak i za Lemija ima zicer
Lord Iffy Boatrace Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Kvalitet cu da platim. U Belgiji ili Nemachkoj. "Ginis" je djubre, a pritom i jeftiniji u Francuskoj nego ovde. ma kapiram ja tebe Vuce nije frka,al ne menja cinjenicu da je od domacih piva zajecarac najveci krs... Ja pijem Merak i on mi bas odgovara skroz kad kupujem trash pivo. 1 1
truliandedzombileš! Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 @lemi pa kad ti se nađe neki krš skivi, lakše ga je popiti mešanjem. uvek se sranje alkohol meša. gde si buffalo trace našao?
Vuk Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Jebem ga, svako svome, ali mislim da je "Zajecharsko" podosta ispred bilo koje tvorevine iz apatinske "pivare" XD 1 1
truliandedzombileš! Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 zaječarsko iz plastične flaše nije ispred ničega. novosadsko smeće.
Schneider Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Ja sam tek nedavno "razvio ukus" za viski ( svaki drugi, treći dan po čašu) i pijem samo skoč tj škotski viski, ostale vrste viskija mi ne prijaju pogotovo američki.
sale 3sm Larry Flynt Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 viski=pisacka...moz' se popije samo mesano uz nesto...ne mrzim toliko ni svoju jetru ni uzivanje u zestini.
kuruz Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 e, dobro je Merak, pio sam ga skoro al ipak samo trojstvo Jelen, Nikšićko i Staropramen Apatin ftw
lemmy sixx Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Moj covek. cak i za Lemija ima zicer Mislis na ono drzim se straight?
vudun Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Nikako da probam Merak. Mada, sva su piva meni ista, jer ih ne pijem. To me ne radi. Na kraju, ništa bez vinjaka, jebeš mi sve.
lemmy sixx Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 @lemi pa kad ti se nađe neki krš skivi, lakše ga je popiti mešanjem. uvek se sranje alkohol meša. gde si buffalo trace našao? To stoji...ako je pri ruci neko winchester/royal smece,onda je obavezno da se pomesa...ali sa koka kolom,a ne sa vodkom ili dzinom. Iz Madjarske narucio...25 eura flasa.I Clarke's sam uzeo,isto odlican burbon. Ja sam tek nedavno "razvio ukus" za viski ( svaki drugi, treći dan po čašu) i pijem samo skoč tj škotski viski, ostale vrste viskija mi ne prijaju pogotovo američki. Burbon se razlikuje od skotskog viskija,kremastiji je i sladji.Skotski viski je klasicniji alkohol...ja vise volim americki tj.burbon,ali obozavam i skotsko/irske varijante.
Schneider Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 viski=pisacka...moz' se popije samo mesano uz nesto...ne mrzim toliko ni svoju jetru ni uzivanje u zestini. A šta ćemo sa rakjiom, nju ljudi piju i više nego što treba. Jedan viski dnevno je odličan za zdravlje, kao i čaša vina uostalom Ono bure Čerčil je tuklo flašu viskija dnevno, i naživeo se fino.
lemmy sixx Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Ma sta te briga sta lik prica,nema veze sa zivotom. Viski je umetnost. 1 1
sale 3sm Larry Flynt Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Pa ni rakija se ne pije samo da bi se olesio.isto se pije za merak jeb'li ga vi.Ponekad se pretera, kao sto se pretera i sa svakom zestinom.Svaki alkohol nije stetan ako je umereno i casica dve dnevno. a iole kvalitetan viski za svaki dan moze samo Miskovic da priusti. 2
vudun Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Samo lešenje, dimna zavesa i karirani stolnjaci. 3
lemmy sixx Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 a iole kvalitetan viski za svaki dan moze samo Miskovic da priusti. Ajde ne lupetaj. 3
Demon Seed Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Dobro, izvini, Miskovic i Lemi. 2 1
truliandedzombileš! Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 bushmills black bush je verovatno najbolji viski iz kategorije pristupačnih. jeftiniji od džeka, a neuporedivo bolji. u pitanju je irski viski. wild turkey je odličan burbon, takođe ne bezobrazno skup, mada ga retko ima u srbiji... ako pričamo o čaši na dan (a i ne mora i ne treba biti svaki dan), uz cigaretu, nakon posla... to treba biti uživanje. jer, alkohol i jeste uživanje (ako nije, onda imate problem). i naravno da i uz rakiju može čovek da uživa (ako je skoč bog alkoholnih tekućina, rakija je boginja), samo nije loša promena, aman.
lemmy sixx Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Dobro, izvini, Miskovic i Lemi. Izvini,ali ne seri.Dobar viski si moze priustiti svako ko ima solidna primanja i zelju.Jer ljudi koji tvrde da Glenlivet ili Buffalo Trace nisu kvalitetni,su puni govana.A uopste nisu toliko skupi,i ne trebas biti Miskovic da bi ih si mogao priustiti.
sale 3sm Larry Flynt Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 A Glenlivet 18 ili vise godina star nije toliko skup jel?
Recommended Posts