lemmy sixx Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Pazi frajera jebote,njemu je kvalitet samo 24 godine star viski,po mogucnosti da je reserve.Ne seri,nisi sa kraljevskih dvora. Pa jebote,i Johhny Walker Gold Lebel reserve je skup,pa to ne znaci da je Black label govno od pica. Jack Daniels standardni je kvalitetno pice,kosta 20 eura,i moze ga priustiti svako ko ima primanja. 3 2
sale 3sm Larry Flynt Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Ne brate kvalitet su svi sa oznakama 8, 12, 16, 18 years....i kod kvalitetnih brendova kostaju od 50e pa navise...sto duze je stajalo u buretu kvalitetniji je, kao i kod svakog pica, sve sto je standardno isti je kurac bio dzek, dzoni, balantajms, vincester, dzim bim ili ucitelj...genericka pica ko obicne kupovne rakije.
truliandedzombileš! Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 (edited) burboni (u principu) odležavaju u buradima znatno manje od škotskih viskija, pa ta priča o godinama ne važi u potpunosti... Edited November 16, 2013 by truliandedzombileš!
Vuk Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 zaječarsko iz plastične flaše nije ispred ničega. novosadsko smeće. Si probao ono pravo, iz Zajechara, u old skul zidarci? "Merak" pijem kada nema drugog piva, uteha mi je shto se pravi u Chelarevu, a ako prodavnica ima samo apatinski frizider, onda trazim drugu.
Demon Seed Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Jack Daniels standardni je kvalitetno pice,kosta 20 eura,i moze ga priustiti svako ko ima primanja. Svako ko ima primanja moze da priusti viski od 20 evra za svaki dan? Kol'ko je tebi do jaja, blago tebi, brate. 1 1
truliandedzombileš! Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 @vuk naravno da jesam, jedno od najboljih domaćih piva, ako ne i najbolje trenutno. koji je problem sa apatinom? nisam fan (mada jelen jeste pristojan, a tamno nikšičko i više od toga), ali sve je bolje od čelareva i novosadske pivare. to i nisu piva, čelarevo pakuje vodu, MB pivara pišaćku. posebno ne piva za čoveka koji voli zaječarca.
Јарослав Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 ne znam kako neko moze da pije onaj Lav. sinoc sam uzeo, jer nije bilo nista drugo i sad mi je kao da je slon lezao na meni dok sam spavao.
Antikristina Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 a tamno nikšičko i više od toga тамно никшићко више од свега 1
truliandedzombileš! Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 i tamni lav je bljutav, onaj crveni je zanimljiva promena pravca jedino... što se nealkoholnih stvari tiče, kupih fruktusov čaj od crvenog afričkog grma (sa dodatkom arome pomorandže i cimeta) i fin je, kaže internet jako zdrav, a ukus je bolji od zelenog.
Јарослав Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 e da, podseti me ovaj sa cimetom. splav Savana, kod hotela Jugoslavija, narucis ciganski nes i nije ti dobro koja je ono ekstaza od ukusa. ja ne volim cimet, ali ono bih po ceo dan mogao da pijem.
Guest HEFEST Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Ja jedio Lav i Staropramen mogu da pijem. Od Jelena me zaboli glava i udari me nervoza. Bukvalno poludim od njega.Ne znam kako mozete tu hemiju da pijete.
Schneider Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Svako ko ima primanja moze da priusti viski od 20 evra za svaki dan? Kol'ko je tebi do jaja, blago tebi, brate. Pa ne tuče celu flajku dnevno, već mesec dana da traje. Umereno pijenje, ne lešenje.
kuruz Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Jelen je pivo za ljude Lav za devojčice
Demon Seed Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 (edited) Opet nekom 10% plate xD Edited November 16, 2013 by Demon Seed 1 1
truliandedzombileš! Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 upravo. lav je pivo od kukuruza, vodu poturaju kao pivo. blasfemija!
truliandedzombileš! Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 krajiške devojčice su posebna kategorija... 1
Guest HEFEST Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Jelen je pivo za ljude Lav za devojčice Ti verovatno onda pijes i medicinski alkohol posto si muskarcina. 1
Antikristina Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Дружим се ја и са не-крајишким девојчицама И све које пију пиво кажу да Јелен све побеђује
truliandedzombileš! Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 po toj logici hefest ispade najveća devojčica a to ne može biti! 1
Guest HEFEST Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Logicka greska moj dragi Votsone.
Јарослав Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Дружим се ја и са не-крајишким девојчицама И све које пију пиво кажу да Јелен све побеђује znaju devojcice, nema sta
truliandedzombileš! Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 zanimljiv je broj ljudi koje znam, koji imaju plate od tih 20k dinara, a koji čim prime to što prime trče u kafanu (makar da je kafana, već splavovi i veseli red kafića u strahinića bana) i pola tamo ostave... bivajući baje makar na jednu noć. imati kući neku flašu pristojnog pića, nema nikakve veze sa bahaćenjem i snobizmom... a primer iznad ima sa čistom glupošću.
Talvi Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 kuruz do pre neki dan držao onaj citat Daltona o alkoholu u potpisu a sad najglasniji u raspravi koje je pivo bolje
Recommended Posts