sale 3sm Larry Flynt Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 Jbg brendirana, zasticena, profi masinerija, profi pakovanje....sve to utice na cenu Pio dunju(jebala majku), kajsiju(vise mi se dopada moja od strica, jaca je) i sljivu...mogu reci da je sljiva u rangu nekih og ovih domacih koje imam a da su do jaja(e sad da li je bolja ili nesvesno dajem prednos' familijarnim radzama, da ga bem) jbg, greje iz stomaka kako treba, ne zeze u grlu odma, ukus klasa, sto kaze jare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted December 17, 2013 Report Share Posted December 17, 2013 ...plaćaju porez i trgovci uzimaju marže, za razliku od seljaka što prodaju kući... hvala na odgovorima. moraće se overe matore šljivke, toga retko to nalazim kod seljaka za prodaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Juče sam se trovao vinom sa sprajtom, dobra kombinacija, posle prešao na čisto belo, pa na neke tamo tekile, davno sam se toliko oždro.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Lav i Jelen treba ustavom zabraniti. Kakvo đubre 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Lav treba ustavom zabraniti. Kakvo đubre фиксд Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Лав >>>> Јелен, научно доказано. Мада пишаћа > Јелен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 a piješ Jelen kad je džabe, pička ti materina jugonostalgičarska pu jebem ti život kakav čovek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Prica jedan drugar sinoc. Usao u neku kafanu i pita konobaricu: "Koji vinjak imate?" "Od vinjaka imamo votku i pelinkovac." Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 a piješ Jelen kad je džabe, pička ti materina jugonostalgičarska pu jebem ti život kakav čovek Тад сам један и платио. Ништа друго није било, јебига. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Лав >>>> Јелен, научно доказано. Мада пишаћа > Јелен. A koji naucnik je to dokazao?Neki prehrambeni tehnolog koji je tehnolog koliko si i ti novinar? Juče sam se trovao vinom sa sprajtom, Jebote kume,sto radis takve gluposti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 A koji naucnik je to dokazao?Neki prehrambeni tehnolog koji je tehnolog koliko si i ti novinar? Ја лично, што значи да је експертиза потврђена и неопозива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Ti licno pises i na blogu,pa si kurac od novinara. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 ti piješ škotsku brlju, ne treba ni da te uzimamo za ozbiljno Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Sva sreca pa me ti ne uzimas za ozbiljno.Da je obratno,zapitao bih se da li je sa mnom sve u redu.Ovako,laganica. Ta skotska brlja je za ovo govno od vinjaka koje locete nektar bogova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Jebote kume,sto radis takve gluposti? Wladini i Nemanjini LDP fazoni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Svidja mi se W Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Jebote kakvo pivo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 'де? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Iz Budimpeste, nema kod nas, barem nisam video, inace je belgijsko pivo....al brate bolje crno u zivotu nisam pio....pena nestane brzo, ima samo 0, 33, al kao da si pio litar, jako je, ima 11%, al aroma sabija..bukvalno popijes jedno s uzivanjem i dosta ti je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 kakvo je crno Laško? video sam ga danas u Merkatoru, al ne kupih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Bilo je dobro, ali nisam ga dugo pila pa ne znam kakvo je sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 imam jedno pitanje koje je delimično ontopik naime, ja nikad u životu nisam bio pijan, to jest pio sam ali ništa se ne dešava pa da pitam iskusne koliko treba da se popije da bi se nešto osetilo ozbiljno, par puta sam popio 10-12 čaša šljive, dunje, tekile, kajsije, litre i litre piva, i ništa, nisam probao viski jedino. Od podmornice mi je jedino bilo muka i to je to i da, od dunje mi nije hteo da se digne, al nije to važno znam sad da će Lemi da kaže da sam amater sa tih 10 čašica, al jbt ortaci ne mogu da stoje a mene blam Koliko u stvari vi morate da popijete da bi bili pjani, to je glavno pitanje Pomagajte! ana.rs forum 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 Delimicno i kapiram na sta ciljas, mene gandza nikada nije zveknula, ni ceo dzokavac, jedino me usporavala par puta , dok su oko mene "umirali", bezali od balona i sl... Ako ne moze da te opije, ne moze, bole te uvo, pij ako ti godi zestina, a ne radi ubijanja, to je bilo IN sa petnaes' leta, sad se pije od muke, utehe i meraka. Mene je drmalo i od tri casice ili jedne flase piva, a nekad ni pola gajbe ni od cele flase vodke nisam bio patosiran...tako da, pravila nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 vidiš da ne piše u svoje ime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 Delimicno i kapiram na sta ciljas, mene gandza nikada nije zveknula, ni ceo dzokavac, jedino me usporavala par puta , dok su oko mene "umirali", bezali od balona i sl... Znaci zveknula te je. Sve sto ti nije normalno stanje je rad necega sto si konzumirao. Nebitno sta je u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts