Hudini Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 Znam za tu foru sa lubenicom, ali ono je rakija od lubenice. Znači, staviš lubenicu u kazan, kao što bi stavio šljive, i ispečeš rakiju.
Nazzgul Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 Da se ispravim!!! Milk Shake (cokolada) u Meku..
The Joker Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Destilovanu vodu?Nisamm siguran koliko je to mudro
КЈО Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Хахахаха, па не знам, видећемо :) :) Волим сокове, дражи су ми од алкохола, али када сам у друштву могу да попијем нешто посебно типа - виски, вишњевачу и сл
Vresište Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 u poslednje vreme sve vishe stichem ukus prosechnog squattera...c,c,c. al' ga stvarno gotivim
Succus Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 PIVO!!! a moze i kola nije frka,jos ako se zacini sa Jack Danielsom...hi hi hi
Mustang Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Osim piva , volim i sokove.... Ma , za dobru krmacu nema lose pomije..
Џејсон Њустед Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Da, to je to. Jedino ne znam da li je neko pokusao da doda orahe u neku drugu rakiju, kajsiju, npr. Zaboravih da kazem, kad sam bio klinac deda drzao bostan, a u blizini bostan drzali neki budjanovcani. Jedan lik pricao (ako ne laze, sto je vrlo moguce) da im je jedne godine ostalo toliko lubenica da nisu znali sta ce sa njima, pa napravili rakiju. Kaze da je bila toliko jaka, da je bilo dovoljno par casica da obori sa nogu. Sisuse,znas zasto sam te citirao?
Sisus Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Ne znam, a trenutno me previse boli glava da bih skontao. Jebem ti pelinkovac i pivo, hocu da umrem.
gavrosaurus Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Како је добар Туборг са укусом лимуна ... Ух, како добро пиће!
ilegalac Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 Koliko ce rakija biti jaka ne zavisi od voca od kog se pravi, vec samo od onog koji pravi. Obara sa nogu ovo - ono, to su samo urbane bajke sa asfalta o selu, na zalost
Sisus Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 Ja sam i rekao da je vrlo moguce da lik laze, ipak su Budjanovci selendra, a i tad sam bio klinac.
Novaliis Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 Crno vino, pivo..nikada se ne opijam već samo pijem dok mi je lepo
CrvenaBestija Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 trenutno ice coffee i ledeni caj sa gomilom leda!
Sale B.C. Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 crno vino, crno pivo, sve je crno oko mene!!!!!!!!!!!
Face Of Melinda Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 janu sa ukusom sumskog voca... ili aquaviva-u sa ukusom breskve
gavrosaurus Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 aquaviva-u sa ukusom breskve Ух, то је било нешто најгоре што сам пробао! Како је то мени агресивна арома ... Очекивао сам благ укус, воду са тек овлаш укусом брескве а добио сам сок! У, био сам брука сморен и разочаран. Иначе, пробао сам синоћ (а и данас, богами) онај Нес фрапе ... Кааааако добро пиће! ФеноменТално!
Recommended Posts